6 leuke en actieve activiteiten voor het hele gezin in Venlo en omgeving

activiteiten in venlo

Ben je op zoek naar vermakelijke activiteiten voor je gezin? In Venlo en omgeving zijn er tal van mogelijkheden om samen plezier te hebben. In deze blog delen we 6 verschillende activiteiten die leuk en actief zijn voor het hele gezin. Van wandelen in de natuur tot indoor klimmen, er is voor ieder wat wils.

Leuke activiteiten voor het gezin

Het is altijd leuk om een activiteit te ondernemen met het gezin. Soms is het alleen moeilijk om te beslissen wat je doet. Er is namelijk keuze, ook in Venlo en omgeving. Om je een handje te helpen, laten wij hieronder 6 leuke activiteiten Venlo en omgeving zien. Zo heb je gegarandeerd een leuke dag met het gezin. 

1.      Wandelroutes door de prachtige natuur

Geniet van de omgeving en maak een wandeling met het hele gezin. Venlo en omgeving bieden diverse wandelroutes en natuurpaden die geschikt zijn voor alle niveaus en leeftijden. Ontdek het Nationaal Park De Maasduinen, een mooi natuurgebied met heidevelden, bosrijke omgeving en zandduinen. Ook het prachtige landschap van de Peel en de Maasplassen zijn perfecte locaties voor een mooie wandeling.

2.      Indoor klimmen

Op zoek naar meer spanning en uitdaging? Probeer indoor klimmen bij Fun Forest Venlo. De klimbanen zijn geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus. Het is een activiteit vol plezier, uitdaging en beweging. Maak kennis met verschillende typen klimmaterialen.

3.      Speeltuin Klein Zwitserland

Breng een bezoek aan Speeltuin Klein Zwitserland en beleef een dag vol avontuur. De speeltuin beschikt over tal van attracties, waaronder een glijbaan-toren, trampolines, kabelbaan en een kinderboerderij. Het is een ideale locatie voor een dagje uit met het hele gezin.

4.      Bezoek aan Toverland

Op zoek naar een pretpark voor het hele gezin? Bezoek dan Toverland, een pretpark in Sevenum, in de buurt van Venlo. Het park is opgedeeld in verschillende thema’s met attracties en shows voor alle leeftijden en van achtbanen tot waterattracties.

5.      Zwemmen bij De Berckt

Neem een duik in het zwembad van Recreatiepark De Berckt en beleef een dag vol waterpret. Het zwembad heeft een binnen- en een buitenbad, en glijbanen. Het is een ideale locatie voor een dagje uit met het hele gezin.

6.      Fietsen langs de Maas

Huur fietsen en verken de omgeving van Venlo en Limburg. De Maas is ideaal voor een mooie fietstocht. Fiets langs de grens van Duitsland, geniet van de prachtige uitzichten en stop bij verschillende bezienswaardigheden. Fietsen langs de Maas is een heerlijke activiteit voor een zonnige dag met het hele gezin.

Zoals je ziet bieden Venlo en omgeving veel mogelijkheden voor leuke en actieve activiteiten voor het hele gezin.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook