3 onmisbare back to school items voor je kind

by Mariska

De tijd om naar school te gaan is weer aangebroken en dat betekent dat er weer veel nieuwe spullen worden aangeschaft om mee te nemen naar school. Ik kan me nog herinneren dat toen ik naar de middelbare school ging, ik het zo leuk vond om een agenda te kopen, schriften, nieuwe pennen. Heerlijk! Ook voor de kleinere kinderen koop je vaak nieuwe spullen zoals een nieuwe kinderrugzak . Fris het nieuwe jaar in!

De rugzak

Niks is zo fijn om het nieuwe schooljaar te beginnen met een frisse start. Niet alleen de nieuwe klas, nieuwe school, maar natuurlijk ook nieuwe producten. Vaak is een rugzak wel aan vervanging toe en daarom is een nieuwe kopen geen slecht idee. Nog mooier is het zelf laten uitzoeken van een rugzak, door je kind(je).

Is er een bepaald thema dat hij/zij leuk vindt? Er zijn leuke thema’s te vinden zoals tekenfilmhelden of personages uit andere programma’s of misschien zelfs van YouTube.

Daarnaast is het natuurlijk wel een must dat alles erin past en niet te groot is. Het moet niet zo zijn ‘rugtas met kind’ in plaats van ‘kind met rugtas’.

Mooie lunchtrommel

Als er een leuke rugzak is uitgekozen, dan is een mooie lunchtrommel in hetzelfde thema natuurlijk ook onmisbaar. Logisch! Het mooiste is als het goed bij elkaar past, een mooi setje. Voorzie de lunchtrommel ook van een naamtag of naamsticker zodat duidelijk is dat hij van je kindje is.

Drinkbeker natuurlijk ook!

Je kunt ervoor kiezen om pakjes drinken mee te geven, flesjes drinken, maar een nieuwe drinkbeker is natuurlijk nog mooier. Zeker als die bij de set past van de andere items. Dan is alles helemaal compleet en ziet het er geweldig uit voor je kindje.

Een drinkbeker is het meest duurzaam, omdat je die steeds weer opnieuw gebruikt. Op die manier verbruik je geen plastic flesjes en geen kartonnen drinkpakjes. Een drinkbeker is daarom ook nog goed voor het milieu! De drinkbeker maak je aan het einde van de dag schoon of doe het in de vaatwasser. Dan is die de volgende dag weer lekker fris en klaar voor gebruik.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?