Jassen voor de winter 3x warme fashion

warme winterjas parka

Het is winter en dat is de laatste dagen wel weer te merken. De temperaturen dalen weer onder het vriespunt en in enkele plaatsen zijn ze zelfs weer aan het schaatsen. Super leuk, want dat gebeurt niet vaak meer. Als je gaat schaatsen dan wil je warm aangekleed zijn en dan kan een warme winterjas natuurlijk niet ontbreken. En de jassen voor de winter zijn ook weer volop in de verkoop. Al zou ik wel snel gaan kijken voor het weer lente is. Pluspunt is dan wel dat ze op dat moment vaak met korting te verkrijgen zijn. Ben je nog op zoek naar een warme winterjas? Dan heb ik een aantal leuke fashionable tips voor je!

De warme parka winterjas

Een topper die ik laatst zelf ook kocht is een parka jas dames model en ik ben er echt heel erg blij mee. Normaal gesproken zou het niet de stijl zijn die ik zou kiezen, maar het is juist heel erg leuk. Een wat langere jas die je rug lekker warm houdt omdat de jas langer is en je hebt ruimte voor een heerlijke dikke sjaal.

De dames parka jas die ik heb, is aan de bovenkant wel wat open omdat er maar 2 knopen aanzitten. Als je dan geen sjaal omdoet dan is het echt wel koud met deze temperaturen. Dus een warme parka winterjas in combinatie met een lekkere dikke sjaal is een top combinatie! Extra tip: als je een neutrale kleur kiest als beige, zwart, grijs of wit, dan is het perfect te combineren met leuke kleuren sjaal, handschoenen en tasjes.

Een gewatteerde jas

Niet is zo lekker warm als een gewatteerde jas. Als je op zoek bent naar een gewatteerde jas dames of herenmodel, dan ben je ook helemaal goed dit seizoen. Het voordeel van een gewatteerde jas is dat deze de warmte van je lichaam goed vasthoudt. Dat betekent natuurlijk dat je het lekker warm houdt en dat is belangrijk. Ook fijn en comfortabel als je voor langere tijd buiten bent in de vrieskou. Deze zijn er in lange en korte modellen en ook heeft de lange weer mijn voorkeur. Dan blijven je bovenbenen en je rug ook lekker warm.

En natuurlijk de bodywarmer

Een bodywarmer dames, maar ook voor heren een hele goede zet! De bodywarmer is niet alleen handig in de winter, maar ook in de overgang van koud naar mooier weer, zoals in maart en april als de lente in gang is. De bodywarmer is namelijk net zo warm als een winterjas als je er een lekkere dikke trui onder draagt. Als het zonniger is en iets warmer, dan kan je er ook makkelijk een trui onder dragen die wat dunner is. Dan heb je het niet mega warm, maar net lekker en zo kun je dat combineren. Dus als je op zoek bent naar jassen voor de winter, overweeg dan ook een bodywarmer en een lekkere dikke trui!