Virtual assistant Enschede

Naast het bloggen dat ik al sinds 2013 doe op dit blog, bied ik ook mijn diensten aan als Virtual Assistant, vanuit Enschede. Sinds het begin van mijn blog heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan door te leren, zelf uit te proberen en mijn beste vriend Google te gebruiken. Ik heb aardig wat kennis en dat wil ik graag delen. Zo heb ik al aardig wat blogtips geschreven op mijn blog om mensen op weg te helpen en mijn kennis te delen. Op deze pagina geef ik je meer informatie over welke diensten ik aanbied als Virtual Assistant. Je hoeft natuurlijk niet in Enschede te wonen als je mijn diensten wilt afnemen, mailen, bellen en WhatsApp zijn natuurlijk ook mogelijkheden.

De mogelijkheden als Virtual Assistant vanuit Enschede

Bloggen voor jouw website

virtual assistant enschede mariska groot

Als fanatiek blogger bied ik mijn diensten aan in de vorm van bloggen. Dit kan ik doen voor jouw website, mocht je daar geen zin in hebben, geen tijd voor hebben of gewoonweg niet weet waar je moet beginnen. Ik schrijf blogartikelen die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, dus SEO proof. Dit is ook belangrijk voor de vindbaarheid van jouw blog/website. Er wordt zoekwoordenonderzoek gedaan zodat de blogartikelen die ik schrijf ook goede zoekwoorden bevatten.

Meer over bloggen voor jouw website

Teksten schrijven

Als Virtual Assistant in Enschede kan ik ook op afstand teksten voor jou schrijven. Dit kunnen blogartikelen zijn zoals hierboven omschreven, maar dit kunnen bijvoorbeeld ook teksten zijn voor producten voor jouw webwinkel, teksten onder foto’s of pagina’s die geschreven moeten worden. Het is een heel breed begrip en daarom kan ik mij daar ook heel breed voor inzetten. Overleggen is natuurlijk altijd mogelijk.

Meer over teksten schrijven

WordPress onderhoud door een Virtual Assistant

Als Virtual Assistant kan ik ook jouw WordPress website of blog onderhouden. Dit houdt in dat je een pakket afneemt en ik ervoor zorg dat jouw website of blog helemaal up-to-date blijft. De plug-ins worden geüpdate, ik check het thema op updates en nog meer zaken. Dit hangt af van welk pakket je kiest.

Lees meer over WordPress onderhoud

WordPress hulp

WordPress is een heel CMS systeem om jouw website op te bouwen, te onderhouden en updates te plaatsen. Het heeft ontzettend veel mogelijkheden; van thema’s tot plug-ins en erg veel opties. Daarnaast is het een heel fijn systeem om (pagina) teksten en blogartikelen te plaatsen. Hiermee kan ik je helpen als Virtual Assistant

Lees meer over WordPress hulp

Klantenservice

Met 10+ jaar aan klantenservice ervaring bij Boretti en KPN, bied ik ook mijn customer service skills aan. Ik kan je helpen met het beantwoorden van e-mails, vervolgacties en klachten behandelen. Ook heb ik ervaring met het plannen van servicemonteurs en het lezen van onderdelentekeningen.

Lees meer over klantenservice