Summer Black Friday, trakteer jezelf op een parfum

Het is tussen 19 en 25 julie Summer Black Friday bij Notino en dat is natuurlijk uitermate geschikt om jezelf eens lekker in de watten te leggen en te trakteren op een heerlijk parfum, bijvoorbeeld. Er is genoeg keuze, een heel groot assortiment en heel veel merken die eraan meedoen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Jil Sander. Een super betaalbaar merk met heerlijke geuren in het assortiment. Zelf heb ik er een paar in mijn bezit en zijn een leuke en vooral zomerse toevoeging.

Lees ook: Jil Sander Sun Delight eau de toilette review

Summer Black Friday deals

Maar niet alleen kun je genieten van de geuren, er zijn meerdere merken die meedoen zoals ik al aangaf. Zo is Yankee Candle ook een van de merken die meedoet met deze actie. Als je Yankee Candle nog niet kent is het heel aantrekkelijk om eens een heerlijke zomerse geur uit te proberen. Mijn absolute favoriete Yankee Candle geur voor de zomer is Bora Bora Shores. Het is zo’n mega lekkere geur die onder andere geurnoten van papaya, muskus en citroen bevat. Ik heb hem in een grote kaars en een votive (klein kaarsje). TIP: Je kunt het kaarsje ook in stukjes snijden om hem te branden in een waxbrander. Yankee Candle heeft ook heerlijke nieuwe waxmelts in het assortiment die ik persoonlijk beter en fijner vind dan de oude. Fijnere geuren en makkelijker in gebruik. Een goede tip om eens wat aan te schaffen voor een lekkere geur in huis.

Maar me-time kun je ook op een andere manier invullen natuurlijk. Ga eens lekker naar de kapper of koop zelf een verpakking met haarverf en ga aan de slag. Nét dat beetje zelfzorg is heel erg fijn. Of koop de dagcrème die je al even op het oog hebt (nu dus met korting), een lekkere en ietwat luxere douchegel of trakteer je voeten op een voetbadje. Tal van manieren om jezelf lekker even in de watten te leggen!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook