Styletone Ultimate Box inhoud december 2021, mijn eerste ervaring!

styletone ultimate box december 2021

Nu zal je denken: is dit niet een beetje mosterd na de maaltijd, als je het nu nog gaat hebben over de Styletone Ultimate box van december 2021? Ja en nee. Ja, er is inmiddels ook al een nieuwe box en nee, omdat ik mijn eerste ervaring hiermee wil delen. Ik heb namelijk een abonnement op de Styletone Ultimate box genomen en bij het abonneren kreeg ik de Ultimate box van december toegestuurd. In februari volgt er dan weer een nieuwe box en januari is dan even overgeslagen. Maar het geeft me een goed idee wat er zoal in de boxen zit omdat je de inhoud van de vorige boxen ook kunt bekijken. Nu dus mijn review over deze eerste box, inclusief de producten en de prijzen ervan.

Lees ook: Goodiebox Recharge inhoud, zo blij met dit parfum!

Styletone Ultimate box van december 221

styletone ultimate box december 2021

De Styletone Ultimate box wordt altijd in een stevige box geleverd en kan niet door de brievenbus. Dat kan de Classic box wel. De Classic box heeft een mindere waarde en bevat minder producten dan de Styletone Ultimate box. De Classic is dan ook iets goedkoper per maand, dus dat is net wat je wilt en wat je handig vindt. Op de foto hierboven zie je alvast een glimp van de inhoud. En ik moet zeggen dat ik niet geheel ontevreden ben! Vooral de highlighter van Mesauda Milano vind ik prachtig! In elke box zit ook een flyer met meer uitleg over de producten en ook de prijzen ervan. De box van december is als volgt:

Voor de Styletone Ultimate box betaal je €29,95 per maand. Het ligt er maar net aan of je het je geld waard vindt. Zoals je kan zien zitten er voornamelijk beauty producten in, maar wel totaal verschillende. Dat niet iedereen een oogschaduw palette gebruikt snap ik, maar een body wash komt altijd wel van pas. Of een maskertje om te relaxen voor je me-time en selfcare momentje.

Het abonnement, hoe werkt het?

Je hebt de keuze uit de Ultimate box (die heb ik) of de Classic box. Het verschil zit hem in het aantal producten dat je krijgt en natuurlijk de maandelijkse prijs. Het is voor jezelf wikken en wegen wat jij eraan uit wil geven en wat je het waard vindt. Het fijne is; je kunt het elk moment opzeggen, dus je zit er bijvoorbeeld niet voor een jaar of een paar maanden aan vast.

Wat ik ervan vind tot nu toe? Met deze inhoud ben ik wel blij en als ik stiekem kijk naar de box van januari vind ik die ook een leuke inhoud hebben. Je kunt daar trouwens alle boxen zien van de afgelopen tijd. Goed om een vergelijking voor jezelf te maken. Een aantal producten die in deze box zitten ga ik dan ook zeker weten gebruiken! Niet alles, want sommige dingen gebruik ik anders ook nooit en zal ik nu ook niet doen. Daar kan ik vast iemand anders blij mee maken. Ik ben tevreden en zal elke maand de nieuwe inhoud laten zien op mijn blog tot ik besluit de box stop te zetten, want dat kan immers elk moment. Dus voor mij een dikke go en ik ben er blij mee!

Probeer hier jouw maand Styletone!