Nieuw: ARIANA GRANDE GOD IS A WOMAN

ariana grande god is a woman

Vanaf vandaag nodigt Grammy® Award-winnares Ariana Grande je uit voor een verbluffendzintuiglijke en intieme ervaring met haar nieuwe krachtige geur: Ariane Grande God is a Woman. Geïnspireerd door de grootse kracht van de natuur, is Ariane Grande God is a Woman samengesteld uit 91% natuurlijk verkregen clean ingrediënten, een primeur voor de succesvolle Ariana Grande Fragrance-franchise. Daarnaast is de nieuwe geur van Ariana Grande 100% veganistisch en dierproefvrij.

Vanaf nu verkrijgbaar en vanaf 1 oktober exclusief verkrijgbaar bij Douglas .

Lees ook: KAYALI Eau de Parfum Intense Utopia Vanilla Coco | 21

Ariane Grande God is a Woman

ariana grande god is a woman

Geur

Fruity Musk

Top: muskuszaad & peer
Hart: orris & turkse rozenblaadjes
Basis: malagassisch vanille en romig cederhout

“Ik ben meer dan gelukkig om de release van onze allereerste Clean Beauty-geur te vieren“, zegt Grande. “We zijn natuurlijk al dierproefvrij, maar het nemen van deze volgende stap naar Clean Beauty, met verantwoorde materialen en veganistische ingrediënten, is iets waar we allemaal erg trots op zijn. Ik ben dol op deze geur en hoop dat iedereen die hem draagt zich mooi en krachtig voelt.”

‘’God is a Woman is een krachtige boodschap van Ariana naar haar fans. De verleidelijke geur en het merk kenmerken een evolutie van de franchise naar Clean Beauty”, legt Noreen Dodge, Chief Marketing Offi cer van LUXE Brands, uit. ”Het merk is altijd dierproefvrij geweest en gebruikt ingrediënten van de hoogste kwaliteit, maar we willen onze verpakkingen over de gehele lijn omzetten naar duurzamere materialen. Marktleiders in vele categorieën nemen deze stappen weloverwogen en opzettelijk en u zult in de loop van de tijd veranderingen blijven zien binnen de franchise.“

Ariana Grande lanceerde haar eerste geur in 2015. Sindsdien is Ariana Grande haar wereldwijde succes op het gebied van geuren ongekend met detailhandelverkopen van meer dan $ 750 miljoen sinds de lancering. Inmiddels zijn de geuren bekroond met nominaties voor Fragrance of the Year, Media Campaign of the Year en Consumer Choice met de lancering van Thank U Next in 2019, een spannende overwinningen voor 2020 Fragrance of the Year voor ‚Cloud‘ en 2021 Fragrance of the Year met REM.

”Ik blijf onder de indruk van Ariana‘s hechte relatie met haar fans en haar hands-on benadering bij het ontwikkelen van unieke geuren en authentieke campagnes“, zegt Tony Bajaj, Chief Executive Offi cer van LUXE Brands. “Van de geurnoten tot de duurzame materialen die in de verpakking worden gebruikt, Ariana stond aan het roer van het creatieve proces achter God is a Woman. LUXE Brands is vereerd om opnieuw samen te werken met zo‘n invloedrijk icoon.”

Een statement verpakking

De God is a Woman-verpakking is eenvoudig gecreëerd, maar met een gedurfd statement. Het doorschijnende lavendelglas is een hoge, verheven vorm, dun en elegant met een tijdloze zuiverheid, die veregeld is met een roomwitte dop. De fl acon is geplaatst in een verbazingwekkende steenachtige houder en creëert een goddelijke combinatie die onmiskenbaar is. De verpakking laat Ariana gehuld in prachtige bloemen zien, één met de natuur. Een bovenaardse fantasie.

Eau de Parfum, 30 ml € 35,68

Eau de Parfum, 50ml € 45,89

Eau de Parfum, 100ml € 56,07

Vanaf nu verkrijgbaar en vanaf 1 oktober exclusief verkrijgbaar bij Douglas.