Nieuw van Catrice: de METAFACE Limited!

by Mariska

De Catrice METAFACE limited edition! Geïnspireerd door holografische effecten, levendige kleuren, virtual reality en de huidige digitale technieken heeft Catrice een hele nieuwe make-up lijn ontwikkeld. Zo is de futuristische collectie, METAFACE Limited, perfect voor alle beautyliefhebbers die unieke Metaverse looks willen creëren. Benieuwd naar de nieuwe collectie? In dit blog artikel delen wij er alles over :-D !

Catrice goes Metaverse

Dompel jezelf onder in een digitale wereld waarin alles mogelijk is, dankzij innovatieve producten met modern finishes. De kleurcorrigerende primer biedt de perfecte basis voor de METAFACE look met een egale teint. Het oogschaduwpalet en de Highlighter Face Glaze Pot creëren de unieke effecten van deze multidimensionale cyberstijl. De twee nagellakken met chroomeffect en de pHreactieve hoogglans lipglosses maken de look compleet. Welkom bij de toekomst!

METAFACE Colour Correcting Glaze Primer

De Catrice Colour Correcting Glaze Primer garandeert je een egale, stralende teint. De primer ziet er niet alleen uniek uit door de geweldige swirl look, het creëert ook een transparante, lichte finish die imperfecties en roodheid egaliseert. De kleurcorrigerende textuur biedt hydratatie en geeft de huid een subtiele glow. De praktische pompdispenser maakt het gemakkelijk om de perfecte hoeveelheid primer aan te brengen; ook ideaal voor onderweg!

Adviesprijs: € 7,49 // C01 Cyber Aesthetic

Catrice-METAFACE-Colour-Correcting-Glaze-Primer-C01

METAFACE Eyeshadow Palette

Het Catrice METAFACE Oogschaduwpalet bevat tien perfect op elkaar afgestemde kleuren die unieke looks op de ogen creëren. De verschillende texturen zijn buitenaards: van mat tot glinsterend en van duochroom tot een transparante balmtextuur met een subtiele multichroom glans. De transparante verpakking met zijn holografische design is ook een echte eyecatcher!

Adviesprijs: € 12,99// C01 Social Me

METAFACE Nail Lacquer

De twee METAFACE nagellakken maken de futuristische look compleet. Twee doorzichtige kleuren – met een roze glans of met een holografische paarse gloed – zorgen voor de perfecte gelglans finish.

Adviesprijs: € 3,69

METAFACE Lip Glaze

Virtual Kiss, Digital Universe en Metaglaze – dat zijn de motto’s van de Catrice METAFACE Lip Glazes. De drie transparante texturen reageren op de pH-waarde van de lippen en creëren zo unieke tinten met een subtiel vleugje kleur. De hoogglans finish verzekert je van een metaverse vibe en volumineuze lippen met een extra glow!

Adviesprijs: € 4,99

Catrice METAFACE Highlighter Face Glaze Pot

Voor een virtuele glow: de lichte geleitextuur van de nieuwe METAFACE Highlighter Face Glaze Pot past perfect bij elke huidtoon en geeft een glanzende finish met een holografisch effect, dankzij de lichtreflecterende glitterpigmenten.

Adviesprijs: € 6,49 // C01 Virtual Glow

Catrice-METAFACE-Highlighter-Face-Glaze-Pot-C01

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?