Saffron Purple Brust

saffron purple brust

Met het merk Saffron was ik nog niet helemaal bekend, qua nagellak. Bij de OP=OP Voordeelshop kwam ik heel veel lakken tegen van Saffron en besloot er drie mee te nemen. Ze kosten maar €1,49 per stuk en dat is natuurlijk heel erg budget. Ik was enorm benieuwd naar de dekking en kwaliteit. De eerste die ik laat zien is Saffron Purple Brust. Aan de tekst ‘Purple’ zou je zeggen dat hij paars is maar dat zie ik er niet echt in terug. Ik vind het meer een bordeaux kleurige nagellak die misschien een beetje naar een bruine tint neigt.

Saffron Purple Brust

saffron purple brust

Het viel me op dat ze van de simpele flesjes af zijn en dat ze er echt wel leuke flesjes van hebben gemaakt! Door de dop oogt het misschien wat goedkoop maar zelf zit ik daar niet mee. Wat ik leuk vind is dat je bovenop de dop de kleur kunt zien van de lak die erin zit. Dit is niet helemaal precies, maar zo kun je het wel ongeveer zien. Vind ik een leuk idee! Zeker handig als je heel veel lakjes op dezelfde plek bewaard zoals in een bak. Op het flesje vind je verder totaal geen informatie, behalve op de sticker die op de dop zit. Op de sticker staat de naam van de lak.

saffron purple brust

saffron purple brust

Zelf vind ik de kleur wel mooi eigenlijk, mooi passend bij de herfst en winter. En zoals ik al zei vind ik hem erg neigen naar een bordeaux rode kleur. Hij lakt makkelijk, de structuur is fijn, maar hij dekt niet echt lekker in een laagje. Je hebt wel echt twee laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen. De droogtijd is redelijk snel met de eerste laag. Wel vind ik dat er best een hele chemische lucht vrij komt als je de dop eraf draait.
De houdbaarheid vind ik wel een stukje minder te noemen. Op de dag zelf had ik al verschillende beschadigingen aan de lak en dat is toch wel jammer. Aan de andere kant; ze zijn wel heel erg goedkoop dus verwacht je er ook weer niet teveel van. Zelf vind ik het het waard voor wat je er voor krijgt. Gewoon een leuke budget lak!

Saffron Purple Brust koop je o.a. bij de OP=OP Voordeelshop en kost €1,49 per flesje. Je krijgt hiervoor 13ml aan lak.

Lees ook:
Essence Kiss me Freddy
W7 Powder Pearl
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

8 Comments

 1. 15 maart 2016 / 20:30

  Een beetje jammer van de kwaliteit maar de kleur vind ik in ieder geval prachtig!

 2. irene
  15 maart 2016 / 20:20

  Ik vind het echt een mooi lakje!! X

 3. 15 maart 2016 / 20:07

  Mooie kleur! Dit merk ken ik nog van vroeger 😉 Maar het flesje is inmiddels wel iets moderner. -x-

 4. 15 maart 2016 / 18:46

  Dit was echt het perfecte herfstkleurtje! Erg mooi!

 5. 15 maart 2016 / 18:18

  Ik heb nog niet zo’n kleurtje, maar ik vind het wel heel mooi!

 6. Darina
  15 maart 2016 / 17:40

  Jammer dat de lak snel beschadigd, maar de kleur vind ik wel heel mooi!

 7. 15 maart 2016 / 17:35

  Hey Mariska,

  Wat een mooi lakje is dat zeg! Jammer inderdaad dat hij snel beschadigd, maar ja je kan inderdaad ook niet teveel verwachten van zo’n prijsje 🙂 . Wel een leuk en handig idee dat de kleur in de dop verwerkt zit 🙂 . Dit mogen ze van mij wel vaker doen bij lakjes!

  Liefs!

 8. Manon
  15 maart 2016 / 16:05

  Ik heb drie andere kleuren die zijn ook echt heel erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.