Review: BABOR Easter Egg aftelkalender

20230403 135451

Ben je op zoek naar een heerlijk cadeautje voor jezelf (perfect voor mama me-time !) of om aan een geliefde te geven met Pasen? Wie weet is dan de Babor Easter Egg iets voor jou! In dit blog artikel deelt Claire haar ervaring.

Over de BABOR Easter Egg.

De lente is het perfecte moment voor een grote schoonmaak. Maar vaak vergeten we onszelf en onze huid hierbij. Daarom heeft BABOR de Easter Egg bedacht; een super mooie aftelkalender die je helpt bij een frisse en verzorgde start van de lente. De kuur van 2 weken bevat 14 sterk geconcentreerde, perfect op elkaar afgestemde BABOR-ampullen die de huid laten stralen.

In de aftelkalender zitten de volgende producten (let op: Spoiler Alert!):

    2 x DOCTOR BABOR Hyaluronzuur

    1 x Hydra Plus

    1 x Algae Vitalizer

    1 x Perfect Glow

    2 x DOCTOR BABOR Beta Glucan

    1 x Actieve Nacht

    2 x DOCTOR BABOR Vitamine C

    1 x multivitamine

    1 x 3D-versteviging

    2 x Lift Express

En is het een aanrader?

De verpakking is prachtig! De roze met witte en zilveren accenten zorgen voor een luxe uitstraling, net zoals de mooie bloemen, vogeltjes en ampullen. Op de achterkant van de verpakking is heel duidelijk aangegeven hoe je de producten kunt gebruiken.

Voor mij was deze prachtige aftelkalender een cadeautje van The Image Factory (super lief, bedankt!!). Heel leuk, want ik was nog helemaal niet bekend met BABOR. Ik heb nog lang niet alles kunnen testen, maar de deurtjes heb ik wel al geopend (ik kon de verleiding niet weerstaan, haha!). Ook heb ik alvast een ampul geopend. En de BABOR multivitamine ruikt echt zalig!! De ampullen vindt ik ideaal omdat je de verzorging heel gedoceerd aan kunt brengen en al dat fijns op die manier niet verloren gaat. Daarnaast voelt het heerlijk verfrissend aan op je huid.

Maar hoe mijn huid er over 14 dagen uit ziet? Dat is nog een verrassing. Maar ik ben super benieuwd! En wie weet, als ik enorm fan ben. Ik wel een deel 2 aan dit blog artikel vastplak.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over de BABOR Easter Egg? Neem dan een kijkje op de website van BABOR. De BABOR Easter Egg heeft een adviesverkoopprijs van EUR 49,90 en is te koop bij onder andere Douglas, Zalando en rechtstreeks via de website van BABOR.


Ben jij al bekend met BABOR en heb je weleens ampullen gebruikt als gezichtsverzorging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *