WordPress website en blog onderhoud

Als je in het bezit ben van een WordPress blog of WordPress website, dan is er natuurlijk ook WordPress onderhoud nodig. Zo is het belangrijk om alle plug-ins up-to-date te houden, je thema bij te werken als dat nodig is en kijken of alle links nog wel kloppen. Het kan zijn dat een website waar je naar linkt de linkstructuur heeft veranderd of dat een website gewoon helemaal niet meer bestaat. Dan is het zaak om de links aan te passen zodat alles weer klopt. Ook dit is voor Google heel belangrijk, de linkstructuur.

Met WordPress onderhoud als Virtual Assistant zorg ik ervoor dat jouw blog of website up-to-date blijft. Ik neem dat van jou over en zorg ervoor dat jouw blog of website helemaal in orde is. Goed voor Google, maar ook nodig om eventuele hacks te voorkomen van mensen die in je website proberen in te breken. Daarom is het zo belangrijk dat met de WordPress onderhoud dat ik aanbied dit ook goed gecontroleerd wordt. Dit doe ik al vanaf het begin af aan voor mijn eigen blog en kan ik ook voor jou doen. Vooral als je niet goed weet hoe het werkt, er geen zin in hebt of het veel te veel gedoe is. Ik neem het graag uit handen!

De pakketten staan hieronder beschreven en de kosten zijn per maand.

WordPress onderhoud pakketten

wordpress website en blog onderhoud
WordPress onderhoud pakketten voor zowel bedrijven als particulieren

Hierboven zie je de pakketten die ik aanbied voor WordPress onderhoud. De kosten daarvan worden maandelijks (vooraf) in rekening gebracht en ik spreek met jou af op welke dag ik jouw WordPress blog of website ga onderhouden.

Brons

Een keer per maand op een afgesproken dag log ik in op jouw WordPress website en zorg ik ervoor dat de plug-ins geüpdate worden en tevens check ik of jouw WordPress thema een update nodig heeft. Mooie basis qua WordPress onderhoud. Handig als je zelf al iets meer verstand hebt van de rest.

Zilver

In het ‘zilver’ pakket doe ik hetzelfde als in ‘brons’, echter doe ik dit twee keer per maand op een vooraf afgesproken dag. Daarbij check ik ook of er gebroken links zijn die vervangen moeten worden of dat andere webpagina’s binnen jouw blog of website veranderd zijn van URL. Ook van de uitgaande links check ik dit.

Goud

‘Goud’ is het meest complete pakket en dan check ik twee keer per maand alles en neem ik het volledige WordPress onderhoud op me en zorg ik dat alles helemaal up-to-date blijft. Daar doe ik alles uit beide andere pakketten twee keer per maand, maar ik kan ook plug-ins voor je installeren en kijken welke nodig zijn voor jouw website of blog. Uiteraard kun je ook met mij overleggen welke plug-ins je zelf geïnstalleerd zou willen hebben. Daarnaast los ik ook de conflicten op als die er zijn met jouw website of blog. Handig voor (beginnende) bloggers!

[contact-form-7 id=”71899″ title=”WordPress website en blog onderhoud”]