You are here: Home » Winacties » Win: Yves Rocher Red Apple kerstbal met producten

Win: Yves Rocher Red Apple kerstbal met producten

yves rocher red apple

We zijn alweer aardig op weg naar de kerstdagen en wat is leuker dan wat leuke dingen weggeven? Juist, leuk om winacties te organiseren. Yves Rocher is al een tijdje mijn favoriete merk en ik heb er dan ook al veel over geschreven. Ik zal onderin het artikel wat links naar reviews van Yves Rocher plaatsen. Ook Yves Rocher heeft voor de feestdagen weer wat speciale edities uitgebracht, waaronder Yves Rocher Red Apple. Niets is leuker dan voor de feestdagen producten weggeven die ook met de feestdagen te maken hebben en zo kwam ik dus op Yves Rocher Red Apple. Red Apple is een van de speciale feestdagen edities met verschillende producten.  Met deze winactie geef ik de Yves Rocher Red Apple kerstbal weg met een aantal producten daarin die deze geur en smaak hebben.

Yves Rocher Red Apple

yves rocher red apple

De set bestaat uit:
* Mini Bad-en douchegel Red Apple, flacon 50 ml
* Mini Bodymilk Red Apple, flacon 50 ml
* Lippenbalsem Red Apple, stick 4,8 gr.
* Nagellak Rose Camélia, flacon 5ml
* Geschenkverpakking Kerstbal

En dit is de inhoud van de mooie stalen rode kerstbal van Yves Rocher. Hier zitten bovenstaande producten en zoals je ziet zijn het geen full size producten maar mini’s. Wel zit er een full size lippenbalsem en nagellak in. Als je het mij vraagt een heel leuk pakketje! Uiteraard zit alles nog dicht en is dit ongebruikt. Ik weet dan ook niet hoe de geur precies ruikt en zie hier helaas ook geen omschrijving van op de website. Maar hé, rode appel klinkt bij mij als muziek in m’n oren in ieder geval 🙂

Wat moet je doen om kans te maken?

  • laat een reactie achter en gebruik een geld e-mailadres, die gebruik ik om contact met je op te nemen
  • volg mij op Twitter, Facebook, Instagram en/of Pinterest (links in social sidebar rechts)
  • ik zou het leuk vinden als je in je reactie vertelt wat je het leukste vind aan mijn blog en waarom je deze bezoekt

Ik trek op zondag 25 november een winnaar en zal per e-mail contact met diegene opnemen.

Lees ook:
Review Yves Rocher Anti Haaruitval Shampoo
Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel
Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel
Yves Rocher volume shampoo & conditioner

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook