Win: Yves Rocher Red Apple kerstbal met producten

yves rocher red apple

We zijn alweer aardig op weg naar de kerstdagen en wat is leuker dan wat leuke dingen weggeven? Juist, leuk om winacties te organiseren. Yves Rocher is al een tijdje mijn favoriete merk en ik heb er dan ook al veel over geschreven. Ik zal onderin het artikel wat links naar reviews van Yves Rocher plaatsen. Ook Yves Rocher heeft voor de feestdagen weer wat speciale edities uitgebracht, waaronder Yves Rocher Red Apple. Niets is leuker dan voor de feestdagen producten weggeven die ook met de feestdagen te maken hebben en zo kwam ik dus op Yves Rocher Red Apple. Red Apple is een van de speciale feestdagen edities met verschillende producten.  Met deze winactie geef ik de Yves Rocher Red Apple kerstbal weg met een aantal producten daarin die deze geur en smaak hebben.

Yves Rocher Red Apple

yves rocher red apple

De set bestaat uit:
* Mini Bad-en douchegel Red Apple, flacon 50 ml
* Mini Bodymilk Red Apple, flacon 50 ml
* Lippenbalsem Red Apple, stick 4,8 gr.
* Nagellak Rose Camélia, flacon 5ml
* Geschenkverpakking Kerstbal

En dit is de inhoud van de mooie stalen rode kerstbal van Yves Rocher. Hier zitten bovenstaande producten en zoals je ziet zijn het geen full size producten maar mini’s. Wel zit er een full size lippenbalsem en nagellak in. Als je het mij vraagt een heel leuk pakketje! Uiteraard zit alles nog dicht en is dit ongebruikt. Ik weet dan ook niet hoe de geur precies ruikt en zie hier helaas ook geen omschrijving van op de website. Maar hé, rode appel klinkt bij mij als muziek in m’n oren in ieder geval šŸ™‚

Wat moet je doen om kans te maken?

 • laat een reactie achter en gebruik een geld e-mailadres, die gebruik ik om contact met je op te nemen
 • volg mij op Twitter, Facebook, Instagram en/of Pinterest (links in social sidebar rechts)
 • ik zou het leuk vinden als je in je reactie vertelt wat je het leukste vind aan mijn blog en waarom je deze bezoekt

Ik trek op zondag 25 november een winnaar en zal per e-mail contact met diegene opnemen.

Lees ook:
Review Yves Rocher Anti Haaruitval Shampoo
Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel
Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel
Yves Rocher volume shampoo & conditioner

27 Reacties

 1. wilmsen anita
  21 november 2018 / 07:48

  zou een leuk cadeautje voor de kleindochters zijn

 2. Jolijn
  17 november 2018 / 16:53

  Super leuk! Ik maak graag kans (:

 3. brants harry
  15 november 2018 / 14:02

  leuk pakketje, meegedaan voor mijn vrouwtje

 4. Jana
  14 november 2018 / 13:51

  Deze winactie doe ik ook graag mee hoor, vertrek binnenkort naar Thailand dus zulke mini’s zijn megahandig <3. Ik ben wel benieuwd naar de geur, maar YR kennende stellen ze niet teleur. Op die manier kan ik toch nog wat kerstsfeer op reis meenemen haha. Ik lees je blog graag omdat je tekst duidelijk is, de foto's mooi zonder overdreven gestileerd te zijn en de onderwerpen in het algemeen erg toegankelijk zijn.

 5. 13 november 2018 / 20:06

  Wat een super schattig setje, mooi nagellakje ook ?! Ik maak graag kans en volg je op Twitter, Insta en facebook (pinterest gebruik ik niet). Ik vind je beauty (worden er steeds meer ??) maar ook lifestyle artikelen erg leuk om te lezen. Je schrijft no- nonsense en lekker to the point en daar houd ik van.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Aurora Dionis Dermacosmetics Nourishing Oil & Soothing AloĆ« serumMy Profile

 6. 13 november 2018 / 19:35

  Leuk ik maak graag kans op deze set. De verpakking is zo leuk en feestelijk!

  Ik volg je op Twitter (_liekeee), Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Pinterest (Lieke24)

 7. 13 november 2018 / 16:55

  Wat een leuke winactie, ik volg je op alles behalve twitter.
  Ik heb soms geen tijd om een blog te lezen, maar als ik er tijd voor heb lees ik daadwerkelijk alles wat los en vast zit
  Lees het laatste blogbericht van Anne-Wil Kraan – Primark shoplog oktober 2018My Profile

 8. anita kempenaers
  13 november 2018 / 13:33

  doe graag mee voor dit heerlijke pakketje

 9. Brit Weijers
  13 november 2018 / 08:36

  Wat zou dat een geweldig kerstkado zijn.

 10. Sharon de Ridder
  12 november 2018 / 11:00

  Hai Mariska! Ik vind het leukste aan jouw blog om je reviews van producten te lezen; hierdoor komen ze wel of niet op mijn wishlist!

 11. elisabeth maria martina
  12 november 2018 / 09:51

  wat een heerlijke verwennerij, maak mij maar blij

 12. 12 november 2018 / 08:52

  Wat leuk dat je dit weggeeft ( ik doe zelf niet mee, maar de geur ruikt naar appeltjes met kaneel)

 13. Julia van empel-stamate
  11 november 2018 / 19:58

  Ik doe graag mee

 14. Will
  11 november 2018 / 18:39

  Ben nog niet zo lang op je blog, maar kijk altijd even weer of er iets leuks op staat.
  Vooral nu zo voor de Kerst.
  Ik volg alleen op Bloglovin en maak graag kans op deze leuke Kerstbal met verrassingen.

 15. Maria
  11 november 2018 / 14:00

  ik ben altijd benieuwd naar wat jij op je blog te zeggen hebt en mis niet graag iets!

 16. Anita H.
  10 november 2018 / 20:56

  Ik ding heel graag mee naar dit setje!

 17. Anita te Gussinklo
  10 november 2018 / 19:25

  Dat ziet er leuk uit, ik doe graag mee.
  Ik bezoek je blog graag om de reviews, persoonlijke ervaring (Familie maar ook deKelly family) n verder de verslagen van de events waar je bent geweest lees ik ook graag.
  Volgens mij volg ik je op alle social media kanalen.

 18. Marian B
  10 november 2018 / 19:01

  Wat een leuk kerstcadeau vol met verwennerij! Uiteraard doe ik graag mee šŸ˜‰ Ik lees het liefst reviews, vooral over parfum want daar hou ik erg van.

 19. Nynk
  10 november 2018 / 11:29

  Ik kan me niet voorstellen dat het alweer bijna kerst is en dus het eind van het jaar…Ik lees je blog o.a. vanwege de reviews. Vind ik altijd leuk.

 20. van erum maria louisa
  10 november 2018 / 10:44

  ik doe zo graag mee het is een toffe actie

 21. Marina
  10 november 2018 / 09:43

  Wat leuk!!! Ik volg je blog omdat je vaak interessante dingen erop zet?. Ik lees meerdere blogs. Vind ik altijd leuk! Ik volg je al een tijdje maar ik heb geen Twitter ???. Misschien kan ik niet meeloten maar ik reageer toch???. Dit leuke pakketje zou heel leuk zijn voor mijn dochter als kerstcadeau te geven. Leuk voor bij de andere cadeautjes onder de kerstboom ????

 22. Sabrina
  10 november 2018 / 09:41

  Wat leuk! Ik volg je al een hele tijd, vooral om je eerlijkheid en ook om de diversiteit aan artikelen. Ook je posts over blogger zijn heel interessant!
  Op jouw kanalen volg ik je ook al heul lang!

 23. Shirl
  10 november 2018 / 09:06

  En gelijk heb je, Yves Rocher is een super fijn merk.
  Ik maak graag ook een Ä·ansje op die leuke kerstbal met inhoudt.
  Ik vind je blog leuk omdat het gewoon lekker simpel weg leest en ik voornamelijk make up e.d. leuk en interessant vind.

  Groetjessss
  Shirl

 24. Patricia Schmitz-Heres
  10 november 2018 / 07:34

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Ik basiskennis je blog omdat ik het leuk vind om je artikelen te lezen en natuurlijk ook omdat wij een zelfde muzikale interesse hebben ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.