Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Yes Love Neon Glitter

yes love neon glitter

Yes Love, het nagellak merk wat je hier ziet, heb ik al eens vaker in mijn bezit gehad en daar was ik totaal niet tevreden over. Of het was gewoon een bepaalde finish die mij niet lag. Het was een heel doorzichtige lak die helemaal niet dekte. Deze Yes Love Neon Glitter kwam ik per toeval tegen bij onze DA op het dorp en vond het eigenlijk wel een leuke lak om zo te zien. Er waren verschillende basis kleuren net neon glitter erin en ja, roze heeft altijd mijn voorkeur, dus deze nam ik mee!

Lees ook: Catrice Spectra Light nail polish

Yes Love Neon Glitter

Zoals je al ziet in het flesje is de basiskleur lichtroze en zitten er in die lak neon kleurige rondje stukjes. Tja hoe noem je zoiets? Ik noem het maar even ‘stukjes’ voor het gemak. Je ziet voornamelijk oranje, geel en groen die je makkelijk neon kunt maken zeg maar. De combinatie vond ik eigenlijk wel een beetje gek om te zien in eerste instantie. Maar ik was zo benieuwd dat ik hem maar mee heb genomen. Op mijn nagels vind ik hem echt wel heel vet! Weer eens wat anders dan de standaard nagellakjes die ik normaal altijd koop. Natuurlijk heb ik er weer geprobeerd de mooiste foto’s van te maken!

Conclusie

De lak vind ik best wel dun. Bij het opbrengen moet je dan ook heel goed oppassen dat je niet teveel op het kwastje hebt, want het druipt er zo af langs je nagelriemen. Dat vond ik een minpunt. De lak dekt ook niet in één laagje en je hebt er minstens wel twee nodig om het mooi uit te laten komen. Voor mijn geen probleem trouwens. De droogtijd is normaal en had wat mij betreft wel iets korter gemogen.
Hij bevat 15ml aan lak en is bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar. Ook op internet kun je dit verkrijgen bij onder andere deze webshop. De lakjes kosten daar €2,00 per stuk wat ik best goedkoop vind!

Lees ook:
Essence Love me like you do
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
China Glaze Shell-o

Hebben jullie ervaring met de Yes Love nagellak?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. 16 februari 2015 / 11:25

  Super lieve kleur en ik vind de glitters erg mooi. Ik zou er zelfs drie laagjes voor over hebben hahaha
  Lees het laatste blogbericht van Imke – Nail art: SkullsMy Profile

 2. 14 februari 2015 / 14:23

  Hmm de dekking ziet er inderdaad niet super uit, maar het is wel een erg leuk kleurtje!

 3. NailTalk
  12 februari 2015 / 11:33

  Ik weet dat ze niet heel ‘perfect’ zijn, de Yes Love lakjes. Maar ze zijn wel erg cute!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Douglas Maria – Nail ArtMy Profile

 4. 10 februari 2015 / 11:40

  Voor zo’n goedkoop lakje vind ik hem er erg mooi uitzien! Ik heb één Yes Love lakje waar ik wel tevreden over ben! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Julie – Max & More Eyeshadow PaletteMy Profile

 5. 10 februari 2015 / 09:45

  Schattig kleurtje, maar ben er ook niet helemaal weg van. De neon speckles hadden van mij wat opvallender gemogen. Heb zelf ook een aantal en ben wisselend enthousiast…
  Lees het laatste blogbericht van Lisanne – Mavala | 180 Candy FlossMy Profile

 6. 10 februari 2015 / 08:33

  Toevallig gisteren een roze concrete lak van Yes Love gepost op mijn Instagram.
  Ik had er laatst ook een wasr ik vloekend en tierend mee aan het lakken was. Masr ik heb er ook bij die helemaal top zijn (denk dat je hier net als bij andere merken geluk mee moet hebben).
  Lees het laatste blogbericht van Sonja – Acer | Liquid Jade | Smartphone reviewMy Profile