Yes Love Neon Glitter

by Mariska
yes love neon glitter

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Yes Love, het nagellak merk wat je hier ziet, heb ik al eens vaker in mijn bezit gehad en daar was ik totaal niet tevreden over. Of het was gewoon een bepaalde finish die mij niet lag. Het was een heel doorzichtige lak die helemaal niet dekte. Deze Yes Love Neon Glitter kwam ik per toeval tegen bij onze DA op het dorp en vond het eigenlijk wel een leuke lak om zo te zien. Er waren verschillende basis kleuren net neon glitter erin en ja, roze heeft altijd mijn voorkeur, dus deze nam ik mee!

Lees ook: Catrice Spectra Light nail polish

Yes Love Neon Glitter

Zoals je al ziet in het flesje is de basiskleur lichtroze en zitten er in die lak neon kleurige rondje stukjes. Tja hoe noem je zoiets? Ik noem het maar even ‘stukjes’ voor het gemak. Je ziet voornamelijk oranje, geel en groen die je makkelijk neon kunt maken zeg maar. De combinatie vond ik eigenlijk wel een beetje gek om te zien in eerste instantie. Maar ik was zo benieuwd dat ik hem maar mee heb genomen. Op mijn nagels vind ik hem echt wel heel vet! Weer eens wat anders dan de standaard nagellakjes die ik normaal altijd koop. Natuurlijk heb ik er weer geprobeerd de mooiste foto’s van te maken!

Conclusie

De lak vind ik best wel dun. Bij het opbrengen moet je dan ook heel goed oppassen dat je niet teveel op het kwastje hebt, want het druipt er zo af langs je nagelriemen. Dat vond ik een minpunt. De lak dekt ook niet in één laagje en je hebt er minstens wel twee nodig om het mooi uit te laten komen. Voor mijn geen probleem trouwens. De droogtijd is normaal en had wat mij betreft wel iets korter gemogen.
Hij bevat 15ml aan lak en is bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar. Ook op internet kun je dit verkrijgen bij onder andere deze webshop. De lakjes kosten daar €2,00 per stuk wat ik best goedkoop vind!

Lees ook:
Essence Love me like you do
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
China Glaze Shell-o

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.