Yankee Candle herfst en wintergeuren, mijn favorieten!

door Mariska
yankee candle herfst

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Yankee Candle is een merk die ik nog niet super lang ken, maar in die korte tijd wel enorm verliefd op geraakt. Ik heb er al verschillende wax tarts van besteld, kleine jars en votives. Nu ben ik het meeste fan van de wax tarts denk ik en de jars. De votives vind ik persoonlijk niet zo fijn, maar dat is denk ik een kwestie van smaak. Laatst heb ik weer een paar nieuwe wax tarts besteld van geuren die ik niet kende maar waarschijnlijk wel enorm lekker zouden zijn voor dit weer. Lees: vette storm en regen. Heerlijk om zo op mijn bureau aan te hebben staan en te bloggen. Ik laat je de geuren zien die ik heb besteld maar die eigenlijk ook al weer op zijn… Alleen Yankee Candle Spiced Orange ligt nog ongeopend en de rest is dus helemaal op. Tijd om binnenkort weer nieuwe te bestellen!

yankee candle herfst – Spiced Orange

yankee candle herfst spiced orange

Yankee Candle Spiced Orange is een vrolijke mix van zonnige citrus en pittige gember als de perfecte opwarmer voor de winter. Yankee Candle Spiced Orange behoort tot de groep food & spice geuren van Yankee Candle.

Deze heb ik vorig jaar ontdekt en vind ik echt heerlijk. Het is een best stevige geur die echt een warm gevoel geeft. Hij doet mij ook echt denken aan een avond thuis onder een dekentje op de bank. Heerlijk fris, maar toch ook lekker warm.

Winter Glow
yankee candle herfst winter glow

Yankee Candle Winter Glow is een scherpe geur van berijpte bladeren op besneeuwde bomen in de koele lucht, al opgewarmd door gouden amber zonnestralen

Hier heb ik eigenlijk niets aan toe te voegen, hij is echt ontzettend lekker en fris 🙂

Cosy by the Fire

yankee candle herfst cosy by the fire

Yankee Candle Cosy By The Fire is een warme mix van gember kruidnagel en sinaasappel. De combinatie van houtachtige noten van een knapperend haardvuur en het comfort van een hete aromatische drank ernaast geven je dat winterse haardvuur gevoel.

De naam is natuurlijk helemaal iets wat past bij de herfst en de winter en daarom was ik ook erg benieuwd naar deze geur. Ik bestelde een wax tart en hoopte dat hij net zo lekker zou zijn als dat ik me voorstelde. En dat was hij! Als ik binnenkort weer ga bestellen dan ga ik deze zeker ook weer bestellen, misschien een paar extra 🙂 Precies zoals de omschrijving.

Kilimanjaro Stars

yankee candle herfst kilimanjaro stars

Yankee Candle Kilimanjaro Stars neemt je mee naar een heldere nacht op de met ijs bedekte piek van de Kilimanjaro. Een scherpe, heldere berglucht doorspekt met koele mint en aardse patchouli.

Naar deze geur was ik ook enorm benieuwd en heb er best wat reviews over gelezen om erachter te komen hoe de geur nu precies ervaren zou worden. Eigenlijk vond iedereen hem erg lekker en ik besloot hem te bestellen. Ook deze behoort tot een van mijn favorieten kan ik je zeggen. Doet mij echt denken aan een koele, heldere nacht, waarbij je op je rug ligt al starend naar de sterren. Ik raad hem echt aan als je van zo’n frisse geur houdt. Ook deze ga ik zeker weer bestellen 🙂

Sparkling Snow

Yankee Candle Sparkling Snow brengt ons de scherpe, natuurlijk frisse geur van glanzende, met sneeuw bedekte dennenbomen.

Wederom een erg lekkere en frisse geur die me ook echt precies doet denken aan wat de omschrijving zegt. Het is geen donkere geur zoals bijvoorbeeld Spiced Orange, maar echt lekker fris.

Vanilla Cupcake

Yankee Candle Vanilla Cupcake bestaat uit het rijke, romige aroma van vanille cupcakes met een vleugje citroen, veel boter en poedersuiker.

Zoals je ziet is de omschrijving echt heel zoet en ik was benieuwd of hij ook echt zo zoet was. Stiekem hoopte ik dat hij wat subtiel was, maar hij is erg sterk. Ik moest er dan ook erg aan wennen in het begin omdat hij zo sterk is en echt HEEL zoet, maar dan ook echt zoet zoet zoet. Als je van cupcakes houdt dan weet ik zeker dat je hem lekker vind 🙂 Ik zou hem niet elke dag aansteken maar voor een keertje tussendoor is hij erg lekker.

Op dit moment zijn dit de geuren van Yankee Candle die ik brand en ook echt super zijn voor de herfst en de winter. Binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen en ga ik er zeker weer een paar bestellen. Hoewel wax tarts mijn voorkeur hebben ga ik misschien toch ook wel voor zo’n large jar omdat je aanzienlijk meer branduren hebt dan een wax tart. Het is misschien best een uitgave in het begin, maar je doet er ook erg lang mee natuurlijk. Een large jar heeft zo’n 150 branduren wat dus eigenlijk betekent dat je hem 6 volledige dagen van 24 uur kunt laten branden en nog een beetje. Dat is veel!

Welke geur van de Yankee Candle herfst wintergeuren vind je het lekkerste?

Lees ook:
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember
Yankee Candle bestelling

Wat zijn jullie favoriete Yankee Candle geuren?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.