Yankee Candle bestelling

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Een paar weken terug bestelde ik eens wat Yankee Candle wax melts online in plaats van dat ik ze kocht in de winkel. Nu weet ik gelukkig wel een winkel die best bij mij in de buurt is maar die had de Christmas Collection niet. En aangezien ik op verschillende blogs al lovende woorden heb gelezen over de kerstgeuren besloot ik online eens te gaan neuzen. De prijzen hoef je niet zozeer naar op zoek, want die zijn praktisch overal hetzelfde. In deze post laat ik je zien welke geuren ik heb gekocht.

Yankee Candle bestelling

yankee candle


Zoals je ziet heb ik geen super grote berg besteld. Ik durf dat nooit zo goed als ik de echte geuren nog niet heb geroken in het echt. Ben dus puur op de woorden van de andere mensen afgegaan. De geuren die ik heb besteld zal ik je vertellen, met daarbij de geur omschrijving. De teksten heb ik, omdat ik zelf ontzettend slecht ben in omschrijven, van de website afgehaald waar ik de bestelling heb geplaatst. De link vind je onderaan dit artikel.

Apple & pine needle
Apple & Pine Needle is een heerlijke authentieke kerstgeur met een fruitige twist. Scherpe appelnoten worden gecombineerd met dennennaalden, cipres en cederhout. Apple & Pine Needle behoort tot de groep festive geuren van Yankee Candle.

Bay Leaf Wreath
Bay Leaf Wreath is een heerlijke frisse mix van laurierbladeren, sinaasappelen en cederhout.

Candy Cane Lane
Candy Cane Lane is de favoriete kerstplek waar dromen gemaakt zijn van heerlijke tingly pepermunt, zoete en romige vanille icing koekjes. Yankee Candle Candy Cane Lane behoort tot de groep festive geuren van Yankee Candle.

Christmas Eve
Christmas Eve is een traditionele kerstgeur van open haard, gesuikerde pruimen en gekonfijte vruchten. Yankee Candle Christmas Eve behoort tot de groep kerst geuren van Yankee Candle.

Cranberry Ice
Yankee Candle Cranberry Ice ruikt als een verfrissende zoete vlaai van cranberries. Een koele, stimulerende stroom van beijsde rode vruchten getooid met een pittige zoetheid. Yankee Candle Cranberry Ice behoort tot de groep fruitige geuren van Yankee Candle.

Christmas Memories
Christmas Memories komt uit het hart van de keuken. Het herinnert je aan mooie momenten met dit heerlijke recept van kruiden en zoetigheid. Yankee Candle Christmas Memories behoort tot de groep festive geuren van Yankee Candle.

Blissful Autumn
Blissful Autumn doet denken aan een frise herfstlucht met een fruitige wind uit de boomgaard, stevig en houtachtig.

Angel’s Wins
Angel’s Wings is een mooie frisse geur van zoete suikerspin, hemelse pure bloemblaadjes en goddelijk vanille.

Zoals je ziet kan ik er voorlopig weer even tegenaan en zit ik tot en met de kerst wel goed met al mijn Yankee Candle wax tarts.

Deze bestelling plaatste ik bij sensationalhome.nl. Hier had ik nog nooit eerder besteld en deze webshop beviel mij erg goed! Het bestellen gaat makkelijk, je kunt betalen met iDeal en als je voor 16:00 besteld krijg je de volgende dag als het goed is jouw pakketje al geleverd. Precies dat laatste vind ik belangrijk. Iets met geen geduld ..
Per stuk kosten ze €1,79 en Cranberry Ice was €1,34 omdat het geur of de maand is!

Oh ja, deze foto’s heb ik met mijn softbox gemaakt!

Related Posts