WordPress hulp nodig?

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Naast dat ik kan bloggen voor jouw website of blog, een onderhoudspakket voor WordPress beschikbaar heb, teksten kan schrijven en klantenservice uit handen kan nemen, heb ik ook de dienst WordPress Hulp. WordPress kan heel ingewikkeld zijn qua inrichting, thema’s en plug-ins. Met mijn kennis kan ik je daarbij helpen. Als WordPress Hulp ben ik gevestigd in Enschede. Door mijn ervaring met WordPress vanaf 2013 kan ik dit zeker uit handen nemen.

Ook hiervoor werk ik met pakketten die je hieronder kunt vinden, hiervoor werk ik per uur:

WordPress hulp pakketten

WordPress hulp Enschede
De bel momenten zijn per maand

Als je hulp nodig hebt bij WordPress voor uiteenlopende issues dan kan ik je daarbij helpen. Sinds 2013 heb ik zo goed als altijd de WordPress problemen opgelost die ik ervaarde. Hierin heb ik dus veel ervaring opgedaan. En deze ervaring wil ik graag gebruiken om jou te helpen met de issues die je ervaart.

Je kunt het pakket kiezen dat het beste bij je past en wordt voorafgaand aan de opdracht gefactureerd. De pakketten die ik aanbied zijn zowel voor particuliere als zakelijke klanten beschikbaar. Mocht je toch een andere wens hebben dan is dat altijd bespreekbaar. Ik denk graag ‘out of the box’ met je mee om samen tot de goede oplossing te komen waar jij wat aan hebt.

Je kunt dit bijvoorbeeld goed combineren met een standaard onderhoudspakket voor WordPress dat ik aanbied, dan heb je alles direct in één keer. Dit kan zowel voor blogs die op WordPress draaien als websites en is ook zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar.

[contact-form-7 id=”71926″ title=”WordPress hulp contact”]