Women Secret eau de toilette bij Action

woman secret eau de toilette action

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Bij mijn bezoek aan Action kwam ik iets heel leuks tegen! Namelijk de Women Secret eau de toilette die bij Action verkrijgbaar is. Ik kende het nog niet, nog nooit eerder gezien maar het zag er zo goed uit dat ik het wel mee moest nemen. En voor die prijs hoef je het ook niet perse te laten. Ik ga meer over deze super leuke flacons vertellen en iets meer over de geuren die verkrijgbaar zijn. Ik zag dat ze ook verkrijgbaar zijn bij bol.com 🙂 Ik ga meer over de geuren vertellen.

Lees ook: Pillow mist (lavendel spray) van Action van Maison Calidi

Women Secret eau de toilette

Eigenlijk viel ik gewoon direct voor de flesjes van de Women Secret eau de toilette. Ze zijn zo leuk! Ze doen me denken aan een duurder merk, wellicht ken je het wel. Bij Action vond ik 3 varianten en nam ze alle 3 mee. Puur op de gok, want je mag ze natuurlijk niet ruiken (openmaken) en uit hygiënisch oogpunt staan er ook bijna geen testers. Er is een gele variant (eau my delice), groene variant (eau it’s fresh) en roze (eau my secret). Er staan ook beschrijvingen van de geuren op de doosjes dus die ga ik ook zeker met je delen.

Woman’s Secret eau de toilette Eau it’s fresh

Eau It’s Fresh staat voor de lente. Een vrouw die geniet van een stralende zonnige dag, omringd door frisse, kleurrijke bloemen zoals jasmijn en fresia, en een geurende bries van bergamot en citroen.

TOP NOOT – Citroen, bergamot, sinaas, groene blaadjes en gember
MIDDEL NOOT – Jasmijn rozen, oranje bloesem, rood fruit en freesia
BASIS NOOT – Viooltjes, amber, musk, sandelhout

Eau my delice

Eau My Délice straalt de frisheid van het leven uit door een fruitig elixer. Een geur die optimisme uitstraalt, door de exotische toetsen van grapefruit en granaatappel. Een vrouwelijke geur met kleine orchidee-druppels. Een explosie van vreugde die de essentie van het leven brengt.

TOP NOOT – Rozen, granaatappel en mandarijn
MIDDEL NOOT – Pivoine, gingembre pourpre en neroli
BASIS NOOT – Santal, tonka en cedre Virginie

Eau my secret

Eau My Secret beschrijft de frisheid van een idyllische oosterse tuin. Met de wind ademen oranjebloesem hun zachte en sensuele parfum uit, vermengd met de gevoelige geur van de aantrekkelijke en vrouwelijke vanille.

TOP NOOT – Gele mandarijnen, citroen, peren en braambessen
MIDDEL NOOT – Amandelen, rozenblaadjes, jasmijn en witte cederhout
BASIS NOOT – Hagedoorn, warme melk, vanille en musk

De flacons vind ik dus echt heel erg leuk en deze bevatten maar liefst 100ml aan parfum en dat voor maar €9,95 per stuk bij Action. Ik vind dat persoonlijk niet duur voor deze leuke flacons en de geuren. Het is geen designergeur natuurlijk, maar ze blijven redelijk hangen, vind ik. Lekker fris vooral voor de zonnige dagen of een geur om mee te nemen in je tas als je op weg bent en jezelf wil opfrissen. De roze variant is mijn favoriet 🙂

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.