Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Wishlist elektronica (google Chromecast, nieuwe laptop en smart tv)

Van dromen wordt je soms heel erg gelukkig al zeg ik het zelf. Stiekem ben ik ook wel een beetje een gadget freak te noemen, ondanks dat ik er niet zoveel (lees: bijna niet) heb. Ik denk er wel bij na op het moment dat ik iets graag wil hebben. Daarbij kijk ik naar de prijs en stel mezelf de vraag of ik het echt wel nodig heb. Meestal is het antwoord gewoon keihard NEE.
Je begrijpt natuurlijk wel dat ik een wishlist waarop toch wel een aantal elektronica op staat vermeld die ik nog graag wil hebben! Je vind hier onder andere de Google Chromecast, een nieuwe laptop en een smart tv.

Google Chromecast

Eerder vond ik het nooit zo interessant al die dingen, maar de Google Chromecast is anders. Wij hebben bijvoorbeeld KPN interactieve tv waar ik zeker blij mee ben, alleen voor iedere film of show die je wilt kijken vanuit de bibliotheek, moet je betalen. Dat vind ik nogal zonde aangezien zo’n abonnement al best wel duur is. Nu is het plan dat mijn broertje en ik dus de Google Chromecast gaan aanschaffen omdat wij nu weten hoe Netflix in elkaar zit zoals we dat hebben gezien bij mijn zusje en haar vriend. Uiteindelijk ben je dan natuurlijk veel goedkoper uit! Dit heb ik eigenlijk gelezen bij Serena die een Google Chromecast review online zette.

Smart TV

Op dit moment hebben wij een hele goede tv hoor. Net een perfect formaat, wel plat en dus zonder toeter maar er kan geen Netflix op omdat er geen wifi op de tv gedaan kan worden. Dan kom ik weer op de Google Chromecast dat dus de uitkomst moet zijn! Ook zou ik wel een Smart Tv willen omdat er gewoon wifi op kan en je gewoon vanaf de tv filmpjes kunt kijken, de apps en ga zo maar door. Het scherm is tenslotte groter dan die van mijn laptop en je kunt gemakkelijk filmpjes opzoeken op YouTube. Het liefst trouwens wel een grote Smart Tv! We hebben namelijk nogal wat ruimte over op onze mooie tv meubel die handgemaakt is. Het is sowieso belangrijk om de grootte van je tv af te stemmen met de grootte van je tv meubel. Een kleine tv op een groot tv meubel is geen gezicht, maar andersom ook niet. Kleine tip: mocht je op zoek zijn naar een nieuw meubelstuk om je tv op te zetten, kijk dan eens hier Daar vind je tv meubels in allerlei formaten.’. Heel vet trouwens!

Nieuwe laptop

Op dit moment heb ik laptop die ik al zo’n 3 jaar heb en hij doet het nog steeds erg goed. Ik heb er voor de rest ook nooit problemen mee gehad trouwens. Het enige dat ik zou willen is een wat groter scherm zodat ik alles wat meer in één oogopslag kan zien op een webpagina. Persoonlijk vind ik dat erg fijn. Het enige dat mij tegenstaat is dat bijna iedere laptop die nu verkocht wordt Windows 8 heeft en dat vind ik echt helemaal niks. Geef mij maar gewoon lekker Windows 7; het werkt perfect, snel en de programma’s en spelletjes die ik gebruik ook. Op zich zijn laptops ook niet meer zo heel erg duur, maar ik vind het zonde om een nieuwe te kopen terwijl deze eigenlijk nog helemaal in orde is. Zelfs de batterij! 😉

Hebben jullie ook nog elektronica op jullie wishlist staan?
Lees ook: 
Waarom ik ooit mijn rijbewijs kwijtraakte
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
5 dingen die ik graag in mijn nieuwe huis wil
[€ €=””]
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. cindy
  15 januari 2015 / 23:45

  Chromecast is top! Zeker in combinatie met Netflix! Maar ook met YouTube .. Heerlijk concerten op je tv kijken ..
  Zou alleen niet weten waar je dan nog die smart tv voor nodig hebt. De chromecast maakt van je tv een smarttv.

 2. Jorien
  14 januari 2015 / 15:30

  Chrome cast wil ik ook graag hebben nog. En een nieuwe laptop wordt volgend jaar denk ik, deze moet nog even volhouden.

 3. 13 januari 2015 / 22:55

  Wij hebben ook geen smart TV, maar omdat de tv nog niet zo oud was, vonden we het zonde om hem nu al te vervangen. Een blu-ray speler hadden we nog wel nog toen we gingen samenwonen en toen hebben we gekozen voor een smart blu-ray speler. Tja, dat bestond blijkbaar ook. En een stuk goedkoper dan een nieuwe televisie. Nu hebben we gewoon ook Netflix etc. op de tv.
  Lees het laatste blogbericht van Wendy – Jouw foto op plexiglasMy Profile

 4. NailTalk
  13 januari 2015 / 16:30

  Helemaal met je eens betreft windows 7! Leuke wishlist! Ben ook wel benieuwd naar chromecast!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Revlon – 030 IntrigueMy Profile

 5. Mandy
  13 januari 2015 / 15:45

  Leuke wishlist! Mijn vader heeft onlangs de chromekast gekocht en hoewel ik het zelf nooit gebruikt is hij er volgens mij erg tevreden over!
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – Sleek blush – Rose GoldMy Profile

 6. 13 januari 2015 / 13:10

  Een Smart Tv lijkt me ook wel wat! Ik kijk nu via de WII Netflix (of You Tube) op de Tv dus een Google Chrome Cast heeft niet echt een toevoeging. Mijn ouders hebben we er wel een en het werkt echt perfect. Zeker het geld waard.
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – ♥ Diaryblog| normaal of toch niet?!My Profile

 7. 13 januari 2015 / 12:42

  Leuke wishlist! Wij gebruiken XMBC, het streamen van films, documentaires, series en meer. Gratis :), ook netflix series kan je daar vandaan halen. Misschien moet ik hier maar eens een artikel over schrijven :).
  Lees het laatste blogbericht van Miss Sentinelli – Winter DIY – Sneeuwuiltjes in een nestjeMy Profile

 8. 13 januari 2015 / 11:23

  Je kunt Windows 8 zo instellen dat het een normaal bureaublad heeft zoals je gewend bent, heb ik begrepen. En eigenlijk is Windows 8 ook ontworpen voor touchscreen, dus ik begrijp de verwarring! (Al heb ik zelf geen Windows computer)

  Ik heb altijd wel gadgets op mijn lijstje staan, maar kan er op het moment even geen noemen!
  Lees het laatste blogbericht van Inge – DIY: Geknoopte oordopjesMy Profile

  • 13 januari 2015 / 20:36

   Oke, ja als je dat zelf kunt instellen of het dan Windows 7 wordt dan is er geen probleem voor mij haha !

  • 13 januari 2015 / 20:37

   Zie net in een andere reactie dat je het wel zo kunt instellen als dat het Windows 7 wordt, misschien daar even op zoeken? 🙂

 9. 13 januari 2015 / 09:27

  Ik heb ook een chromecast en hij is echt ideaal voor Netflix en Youtube! Soms wel irritant als je wifi ineens wegvalt maar dat is zo weer gepiept. Voor die prijs zou ik er zeker eentje aanschaffen. Je gaat er geen spijt van krijgen!

  Een nieuwe laptop heb ik ook nodig en heb er eentje besteld. Alleen wel Windows 8 maar ach, kan ik wel mee leven 😉 haha.
  Lees het laatste blogbericht van Naomi – Logo Ontwerp voor Marit HilariusMy Profile

  • 13 januari 2015 / 09:57

   Ja ik denk dat ik er ook geen spijt van ga krijgen voor die prijs! Ben erg benieuwd 🙂