Wishlist elektronica (google Chromecast, nieuwe laptop en smart tv)

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Van dromen wordt je soms heel erg gelukkig al zeg ik het zelf. Stiekem ben ik ook wel een beetje een gadget freak te noemen, ondanks dat ik er niet zoveel (lees: bijna niet) heb. Ik denk er wel bij na op het moment dat ik iets graag wil hebben. Daarbij kijk ik naar de prijs en stel mezelf de vraag of ik het echt wel nodig heb. Meestal is het antwoord gewoon keihard NEE.
Je begrijpt natuurlijk wel dat ik een wishlist waarop toch wel een aantal elektronica op staat vermeld die ik nog graag wil hebben! Je vind hier onder andere de Google Chromecast, een nieuwe laptop en een smart tv.

Google Chromecast

1375082934 » DoorMariska

Eerder vond ik het nooit zo interessant al die dingen, maar de Google Chromecast is anders. Wij hebben bijvoorbeeld KPN interactieve tv waar ik zeker blij mee ben, alleen voor iedere film of show die je wilt kijken vanuit de bibliotheek, moet je betalen. Dat vind ik nogal zonde aangezien zo’n abonnement al best wel duur is. Nu is het plan dat mijn broertje en ik dus de Google Chromecast gaan aanschaffen omdat wij nu weten hoe Netflix in elkaar zit zoals we dat hebben gezien bij mijn zusje en haar vriend. Uiteindelijk ben je dan natuurlijk veel goedkoper uit! Dit heb ik eigenlijk gelezen bij Serena die een Google Chromecast review online zette.

Smart TV

Op dit moment hebben wij een hele goede tv hoor. Net een perfect formaat, wel plat en dus zonder toeter maar er kan geen Netflix op omdat er geen wifi op de tv gedaan kan worden. Dan kom ik weer op de Google Chromecast dat dus de uitkomst moet zijn! Ook zou ik wel een Smart Tv willen omdat er gewoon wifi op kan en je gewoon vanaf de tv filmpjes kunt kijken, de apps en ga zo maar door. Het scherm is tenslotte groter dan die van mijn laptop en je kunt gemakkelijk filmpjes opzoeken op YouTube. Het liefst trouwens wel een grote Smart Tv! We hebben namelijk nogal wat ruimte over op onze mooie tv meubel die handgemaakt is. Het is sowieso belangrijk om de grootte van je tv af te stemmen met de grootte van je tv meubel. Een kleine tv op een groot tv meubel is geen gezicht, maar andersom ook niet. Kleine tip: mocht je op zoek zijn naar een nieuw meubelstuk om je tv op te zetten, kijk dan eens hier Daar vind je tv meubels in allerlei formaten.’. Heel vet trouwens!

Nieuwe laptop

Op dit moment heb ik laptop die ik al zo’n 3 jaar heb en hij doet het nog steeds erg goed. Ik heb er voor de rest ook nooit problemen mee gehad trouwens. Het enige dat ik zou willen is een wat groter scherm zodat ik alles wat meer in één oogopslag kan zien op een webpagina. Persoonlijk vind ik dat erg fijn. Het enige dat mij tegenstaat is dat bijna iedere laptop die nu verkocht wordt Windows 8 heeft en dat vind ik echt helemaal niks. Geef mij maar gewoon lekker Windows 7; het werkt perfect, snel en de programma’s en spelletjes die ik gebruik ook. Op zich zijn laptops ook niet meer zo heel erg duur, maar ik vind het zonde om een nieuwe te kopen terwijl deze eigenlijk nog helemaal in orde is. Zelfs de batterij! 😉

[€ €=””]

Related Posts