WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

Je hebt gisteren mijn CaseApp hoesje al kunnen zien die ik zelf heb ontworpen en daar het logo van mijn blog op heb gezet. Het is echt heel gemakkelijk om zo’n hoesje te maken met iets wat jij wilt. Ook postte ik al een foto op mijn Instagram account waar ik aangaf dat je mee kon doen alleen leek het (helaas voor mij) niet helemaal duidelijk. Vandaar dat ik het nu via deze weg online zet.

WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

Met de CaseApp ontwerp site kun je een hoesje zelf ontwerpen voor de volgende toestellen:

– iPhone 6 plus
– iPhone 6
– iPhone 5 / 5s
– iPhone 5c
– iPhone4 / 4s

– Galaxy S6
– Galaxy S6 Edge
– Galaxy S5
– Galaxy S4
– Galaxy S3

– iPad 4/3/2
– iPad mini

– iPod Touch 5

Zo, dat zijn er nog al wat, maar dan weet je of jouw toestel erbij zit zodat je mee kunt doen met deze winactie! Zou zonde zijn als je mee doet en jouw toestel zit er niet bij, dat moeten we niet hebben!
Je kunt dus meedoen en je maakt kans op een hoesje die je zelf kunt samenstellen. Dit is ter waarde van €29,00 (zoveel kost het ontworpen hoesje) en uiteraard betaal je ook geen verzendkosten of extra dingen.

Wat moet je doen om kans te maken op een CaseApp hoesje?

Eigenlijk wil ik het gewoon simpel houden deze keer en niet heel veel van die volg en deel fratsen in het rijtje zetten bij de voorwaarden. Natuurlijk moet je wel íets doen anders zou het wel heel makkelijk worden!
Goed, wat je moet doen:

– Zet in een reactie dat je mee doet, wat jij op jouw hoesje zou zetten en volg mij op minstens 1 van de onderstaande kanalen. Dit zijn de kanalen waarop ik het meest actief ben zodat je ook direct de nieuwe updates kunt zien 🙂 Dus 1 kanaal is prima en als je meerdere kanalen wilt volgen is dat ook prima. Des te meer, des te meer kans uiteraard.

 


Follow

Het is allemaal óf, maar een reactie is verplicht en je volgt mij ergens. Dat is het enige wat je hoeft te doen! Je kunt meedoen tot en met vrijdag 21 augustus 2015 en met de winnaar neem ik per email contact op.

Lees ook:
Win: één van de drie setjes LE Essence handcreme
Laatste kans: win een MAC lipstick naar keuze
Goed beschermen tegen zon, zo doe je dat!
Spam je blog en social media


Succes!
[gesponsorde post gesponsordepost=””]

18 Reacties

 1. 22 augustus 2015 / 14:45

  Ik zou een mooie quote over het leven uitkiezen en die erop laten zetten!

 2. co
  17 augustus 2015 / 19:09

  ik doe graag mee; mijn lijfspreuk is “LEEF”.

 3. Jonne
  16 augustus 2015 / 00:18

  Wow echt heel leuk! Ik doe zeker mee! ik volg je op meerdere kanalen, bloglovin, youtube, facebook, instagram en twitter 😀 Ik weet al precies wat ik op mijn hoesje zou willen:
  People think I’m crazy, but I think of myself as normal with a little twist of awesome
  – liefs Jonne

  Dit zag ik laats op een wit telefoon hoesje staan (zonder dat liefs Jonne natuurlijk) maar helaas was hij echt belachelijk duur. Maar ik vind de tekst wel echt heel leuk, dus vandaar. En nu maar hopen !
  Liefs. Jonne

 4. Anneliese de Waal
  14 augustus 2015 / 16:41

  Ik doe graag mee.
  Ik zou er een mooie tekst opzetten, een tekst wat met het dagelijkse leven heeft te maken.

 5. Sandra Benedick
  14 augustus 2015 / 14:13

  Ik doe graag mee 😀

 6. 14 augustus 2015 / 09:13

  Wat een leuke actie! Ik zou een mooie collage maken met foto’s van mijn vriendinnen en iedereen die me lief is. Zo kan ik er de hele dag naar kijken! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Simone – Tag / Sharing is CaringMy Profile

 7. Manou
  13 augustus 2015 / 13:18

  Jaaaa leuk, ik zag je hoesje laatst en ik vind hem echt leuk. En super fijn dat je bericht kreeg over kwaliteit, ik heb namelijk een mislukt hoesje van een andere service 🙁

  Ik zou heeeel graag mijn eigen logo erop willen, ik ben gewoon ik.

  En ik volg je al eventjes op Bloglovin 😀
  Lees het laatste blogbericht van Manou – Inspiration of the day #3My Profile

 8. Linda Smeets
  13 augustus 2015 / 04:14

  Ik zou er een Latijnse quote opzetten die mij inspireert.
  Ik volg via Facebook, Twitter en Bloglovin’

 9. sylvana montero
  12 augustus 2015 / 20:08

  Hoi super leuk
  ik zou er een quote op zetten
  Lees het laatste blogbericht van sylvana montero – RUZIE SYLVIE EN MOMOMy Profile

 10. Anita te Gussinklo
  12 augustus 2015 / 18:53

  Mijn man heeft op vakantie een hele mooie foto van de lucht gemaakt.
  Het lijkt me wel gaaf om die als hoesje te hebben.
  Ik doe graag mee en volg je via: Bloglovin,Facebook,Twitter & You Tube.

 11. bianca
  12 augustus 2015 / 18:41

  Wat een leuke winactie weer zeg 🙂
  Ik doe ook graag mee en zou voor de s4 kiezen en daar mooie fotos van de kinderen op zetten met een tekst als SuperPapa. Mijn vriend geef ik voor zijn verjaardag een s4 en zou leuk zijn zo persoonlijk hoesje erbij van de kinderen natuurlijk hoe persoonlijk kan je verjaardagscadeau zijn ❤
  Ik volg je op meerdere kanalen facebook, instagram, twitter en lees altijd je blog via de link op je fb.
  Succes met je actie!!!!

  Groetjes Bianca

 12. 12 augustus 2015 / 18:40

  Op mijn hoesje zou ik graag oftewel a) ‘brunettes do it better’ of b) ‘dreams don’t work unless you do’ laten zetten. Ik volg je via alle kanalen 🙂 liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Florence – Outfit: this is like wildlife safariMy Profile

 13. Natiza
  12 augustus 2015 / 14:51

  Wat mooi! Ik doe graag mee 🙂 Ik volg je via instagram, twittter, en bloglovin!
  Ik zou graag mijn logo op het hoesje willen 🙂

 14. Debbie
  12 augustus 2015 / 14:43

  Ik weet nog niet precies wat ik er op zou zetten: een mooie foto of quote

 15. Rosa
  12 augustus 2015 / 14:26

  Ik doe mee!

  Ik denk dat ik er een Quote of bijbeltekst op zou zetten die mij inspireert.

  Groetjes,

  @Rosaofficial (twitter)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.