You are here: Home » Winacties » WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

Je hebt gisteren mijn CaseApp hoesje al kunnen zien die ik zelf heb ontworpen en daar het logo van mijn blog op heb gezet. Het is echt heel gemakkelijk om zo’n hoesje te maken met iets wat jij wilt. Ook postte ik al een foto op mijn Instagram account waar ik aangaf dat je mee kon doen alleen leek het (helaas voor mij) niet helemaal duidelijk. Vandaar dat ik het nu via deze weg online zet.

WIN: zelf ontworpen CaseApp telefoon hoesje

Met de CaseApp ontwerp site kun je een hoesje zelf ontwerpen voor de volgende toestellen:

– iPhone 6 plus
– iPhone 6
– iPhone 5 / 5s
– iPhone 5c
– iPhone4 / 4s

– Galaxy S6
– Galaxy S6 Edge
– Galaxy S5
– Galaxy S4
– Galaxy S3

– iPad 4/3/2
– iPad mini

– iPod Touch 5

Zo, dat zijn er nog al wat, maar dan weet je of jouw toestel erbij zit zodat je mee kunt doen met deze winactie! Zou zonde zijn als je mee doet en jouw toestel zit er niet bij, dat moeten we niet hebben!
Je kunt dus meedoen en je maakt kans op een hoesje die je zelf kunt samenstellen. Dit is ter waarde van €29,00 (zoveel kost het ontworpen hoesje) en uiteraard betaal je ook geen verzendkosten of extra dingen.

Wat moet je doen om kans te maken op een CaseApp hoesje?

Eigenlijk wil ik het gewoon simpel houden deze keer en niet heel veel van die volg en deel fratsen in het rijtje zetten bij de voorwaarden. Natuurlijk moet je wel íets doen anders zou het wel heel makkelijk worden!
Goed, wat je moet doen:

– Zet in een reactie dat je mee doet, wat jij op jouw hoesje zou zetten en volg mij op minstens 1 van de onderstaande kanalen. Dit zijn de kanalen waarop ik het meest actief ben zodat je ook direct de nieuwe updates kunt zien 🙂 Dus 1 kanaal is prima en als je meerdere kanalen wilt volgen is dat ook prima. Des te meer, des te meer kans uiteraard.

 


Follow

Het is allemaal óf, maar een reactie is verplicht en je volgt mij ergens. Dat is het enige wat je hoeft te doen! Je kunt meedoen tot en met vrijdag 21 augustus 2015 en met de winnaar neem ik per email contact op.

Lees ook:
Win: één van de drie setjes LE Essence handcreme
Laatste kans: win een MAC lipstick naar keuze
Goed beschermen tegen zon, zo doe je dat!
Spam je blog en social media


Succes!
[gesponsorde post gesponsordepost=””]