You are here: Home » Winacties » WIN: Yves Rocher Golden Tea kerst carrousel

WIN: Yves Rocher Golden Tea kerst carrousel

yves rocher golden tea carrousel

Je hebt de winactie van de Yves Rocher Red Apple kerstbal vast al gezien en zo niet, ga kijken en doe mee! 🙂 Het leek me leuk om nog een pakketje weg te geven van Yves Rocher in de Yves Rocher Golden Tea limited edition. Ook dit is wederom een kerstgeur die ik zelf niet heb geroken omdat hij nog helemaal dicht zit. Er zijn verschillende varianten maar deze vond ik toch wel heel erg leuk vormgegeven. Groen met goud en een mooie goudkleurige strik bovenop. Het is wederom een leuk klein pakketje met wat kleine producten erin met de Yves Rocher Golden Tea geur. Ook kon ik van deze geur geen omschrijving vinden op de website, dus ik kan je er niet meer over vertellen. Al lijkt het me wel een hele lekkere kerstgeur als ik het zo bekijk!

Yves Rocher Golden Tea

yves rocher golden tea carrousel

Inhoud van de set:
– Minihandcrème Golden Tea 30 ml
– Geparfumeerde douchegel Golden Tea 50 ml
– Geparfumeerde bodymilk Golden Tea 50 ml
– Voedende lippenbalsem Golden Tea 4,8 gr.

Wat moet je doen?

  • laat een reactie achter en gebruik een geld e-mailadres, die gebruik ik om contact met je op te nemen
  • volg mij op Twitter, Facebook, Instagram en/of Pinterest (links in social sidebar rechts)
  • ik zou het leuk vinden als je in je reactie vertelt wat je het leukste vind aan mijn blog en waarom je deze bezoekt

Ik trek op zondag 25 november een winnaar en zal per e-mail contact met diegene opnemen.

Lees ook:
Mijn Yves Rocher bestelling
Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel
Events, bloggen, concertkaartjes voor volgend jaar en gewoon gelukkig zijn
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook