WIN: skincare van RAU Cosmetics twv €150

WIN: skincare van RAU Cosmetics twv €150

30plusvrouw.nl staat voor #selfcare en #loveyourself en daarom heb ik samen met RAU Cosmetics een leuke winactie op kunnen zetten. Mede omdat ik in de producten geloof die zij verkopen en omdat het bijdraagt aan jouw me-time moment en een goede verzorging. Ik ga eerst wat meer vertellen over RAU Cosmetics.

Lees ook: KAYALI eau de parfum intense Utopia Vanilla Coco

RAU Cosmetics (2009) is een innovatief merk dat hoogwaardige producten – zonder parabenen en minerale oliën – toegankelijk maakt voor iedereen. De missie: uitblinken op inhoud en een sterk prettig geprijsd alternatief bieden tussen de massaproducten in de cosmeticabranche.  De producten van RAU bevatten natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën en parabenen en zijn grotendeels vrij van PEGs en kleurstoffen. Ze worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitseisen. Deze kwaliteit wordt gewaardeerd door particulieren, schoonheidsspecialisten én cosmeticastudio’s. Het merk is inmiddels in o.a. Duitsland, Zwitserland, Italië en Rusland met succes op de markt gebracht en RAU groeit nog steeds.

RAU Cosmetics winactie

Dit is het leuke pakketje dat je kunt winnen en is samengesteld door RAU Cosmetics zelf voor deze winactie. Ik ga vertellen wat er in het pakketje zit:

 • Silver Facial Washgel (full size)
 • Tonic alcohol-free (full size)
 • Caviar 24 cream (full size)
 • Daily Face Oil 10ml
 • Collagen & Hyaluronic Acid Mask (sheetmasker)
 • Beta Glucan Eye Pad
 • Hyaluron Ultimative Lifting (8ml)
 • Slimming & Firming 500ml

Een feestelijk verpakt pakketje die ik naar je toestuur als jij de winnaar bent van deze winactie. Maar wat moet je doen?

Wat moet je doen?

Ik wil het niet al te moeilijk maken, maar er zijn wel een paar eisen waaraan je moet voldoen.

De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via e-mail. De winactie loopt tot zaterdag 24 juli en de winnaar krijgt op zondag 25 juli een e-mail van mij.

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

22 reacties op “WIN: skincare van RAU Cosmetics twv €150

 1. Ik ben sinds gisteren een “30+ vrouw” Ben benieuwd naar deze heerlijke producten en ga ervoor zorgen dat de jaren op mij geen vat krijgen hahaha

 2. Ik ben druk bezig mijn focus meer op #selfcare en #loveyourself te leggen, wat ik best lastig vind. Een beetje me-time is meer dan welkom en met deze ontzettend fijne producten van RAU móet dat goedkomen! Fijn dat dit merk zich richt op natuurlijke verzorgingsproducten en er daarnaast ook voor zorgt dat ze prima geprijsd zijn! 🌿👍

 3. De laatste tijd krijg ik uitslag van heel veel producten op mijn gezicht en ik wil er zo graag mooi en verzorgd bijlopen… Ik zou daarom graag deze set uitproberen😍

 4. Zo leuk om weer een nieuw merk te ontdekken! Uiteraard een merk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en helemaal bij de tijd van nu past, doordat alle producten uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Geen minerale oliën en parabenen klinkt mij als muziek in de oren, omdat dit ingrediënten zijn die ik zoveel mogelijk uit mijn verzorgingsproducten wil verbannen. De flesjes en tubetjes zien er ook nog eens heel mooi uit, wat mij een extra luxe gevoel geeft!

 5. Wat een heerlijk verwenpakket van RAU cosmetics! Ik ben steeds meer nieuwsgierig naar natuurlijke verzorgingsproducten en ik merk dat ik enorm blij wordt als ik lees dat producten natuurlijke ingrediënten bevatten. Dat dit pakketje bijdraagt aan een fijn me-time moment weet ik wel zeker; alleen het uitpakken zal al een feestje zijn, zo leuk ziet het eruit!

 6. Dat is zeker een feestelijk pakketje. Het lijken me stuk voor stuk fijne producten en zou mezelf er graag mee verwennen. 🍀

 7. Hey Mariska,

  Bij deze laat ik je weten dat ik meedoe met de winactie voor het RAU cosmetic pakketje! Als heuse Clarins-fan ben ik benieuwd of dit ook zo goed is! Zoja en het is dan ook nog eens waarschijnlijk goedkoper (en dus beter voor mij portemonnee 😉) dan ben ik heel snel om!

  Liefs en groetjes van Ines!

  1. Ik ben druk bezig mijn focus meer op #selfcare en #loveyourself te leggen, wat ik best lastig vind. Een beetje me-time is meer dan welkom en met deze ontzettend fijne producten van RAU móet dat goedkomen! Fijn dat dit merk zich richt op natuurlijke verzorgingsproducten en er daarnaast ook voor zorgt dat ze prima geprijsd zijn! 🌿👍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.