WIN: Sieraden setje met o.a. veer oorbellen

door Mariska

De komende dagen kun je een aantal winacties verwachten, zo leuk voor de feestdagen 🙂 De eerste wil ik graag aftrappen met een zilveren setje sieraden. Laatst werd ik benaderd door Tanja van webshop Kaya Sieraden. Zij vroeg mij of ik het leuk vond een setje uit te zoeken en te ontvangen én dat zelfde setje ook weg te geven op mijn blog. Daar twijfelde ik geen seconde aan, omdat ik de sieraden echt super leuk vind! Het zijn sieraden die op dit moment wel ‘in’ zijn denk ik. Daarbij weet ik zeker dat jullie dit ook écht leuk vinden 🙂

Wat zit er in het setje van Kaya sieraden?

kaya sieraden veer oorbellen

Dit is precies hetzelfde setje zilveren sieraden die ik heb ontvangen voor mezelf. De veer oorbellen vind ik echt super leuk, het kettinkje heeft een hangend veertje en natuurlijk de staafjes oorbellen die helemaal hot zijn op dit moment. Een zelf gekozen setje waarvan ik zeker weet dat dit bij jullie ook in de smaak valt. Een van jullie mag ik hier dus blij mee maken! Het zijn zilveren oorbellen en het kettinkje met veertje is ook van zilver. Kan je in ieder geval vertellen dat ik de veer oorbellen al non stop in mijn oren heb zitten. Ze zijn zó leuk! Je kan dus dit hele setje winnen 🙂

Wat moet je doen?

– Laat een reactie achter en geef aan wat je hebt gedaan (VERPLICHT!)
– Volg mij op Bloglovin en like dit bericht
– Like mijn Facebookpagina en like daar het bericht
– Volg mij op Twitter en tweet: op doormariska.nl maak je kans op een zilveren sieraden setje met o.a. veren oorbellen! @doormariska
– Volg mij op Instagram

Je hoeft niet alles te doen wat hier staat, maar zorg er wel voor dat je er minstens eentje doet. Meer mag natuurlijk altijd! 🙂 Ik vind het namelijk leuk als zoveel mogelijk mensen weten van de winactie. Je laat sowieso een reactie achter met wat je gedaan hebt en van de rest van het lijstje moet je minstens een dingetje doen.

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Zo krijg je snel meer bezoekers op je blog!
Double dot earrings op een rij (mise en dior look a like)
6 Dingen die je niet moet doen als beginnende blogger

Je kunt meedoen tot en met zondag 4 december 2016 en wie weet ontvang jij op Sinterklaas een leuke mail in je inbox!

Gerelateerde artikelen