Win: pakket wasparfum met 10 verschillende geuren

pakket wasparfum winnen

Je hebt waarschijnlijk wel gelezen dat ik heel enthousiast was over het wasparfum waar ik laatst over schreef. Het leuke is dat ik in samenwerking met het merk een pakket mag weggeven met maar liefst 10 verschillende geuren van 20ml, zodat je ze allemaal kunt proberen. Op mijn Instagram pagina heb ik deze winactie ook, dus je als je daar ook meedoet maar je 2 keer kans! Ik mag 2 pakketten weggeven namelijk.

Lees ook: Wasparfum, mijn ervaring met Il Bucato Di Adele

Pakket wasparfum winnen

pakket wasparfum winnen

En dit is het pakket wasparfum dat je kunt winnen als je meedoet. Ik wil het niet te moeilijk maken dit keer. Maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen zodat je kans maakt op deze heerlijke geuren. De flesjes bevatten ieder 20ml aan product en daar kun je, ongeacht hoeveel je gebruikt, zo’n 2 a 3 keer mee doen.

Je gebruikt het wasparfum dus in plaats van wasverzachter. Wasmiddel gebruik je zoals je normaal altijd gebruikt. Het parfum doe je in het bakje van de wasverzachter. Dit kunnen een paar druppels zijn, maar zelf doe ik 1 dopje. Het is best wel sterk en je huis gaat er heerlijk van ruiken, dus doe niet teveel πŸ™‚

Wat moet je doen om kans te maken?

Zoals ik al ze wil ik het niet heel moeilijk maken, maar lees mee!

En that’s it. Valt mee toch?

De winnaar krijgt van mij op zondag 31 januari een mail.

Inmiddels is deze winactie verlopen. Je kunt wel zelf een kijkje nemen op de website voor lekkere geuren. Ik weet zeker dat er iets tussen zit πŸ™‚

COMMENTS

 • Ik ben hier al langere tijd benieuwd naar en zou het graag uitproberen!

 • Dit lijkt mij heel erg fijn om te gebruiken voor mijn wasgoed!

 • Zo benieuwd hiernaar en mijn kids heel blij maken met heerlijk geurende kleding en beddengoed

 • Jaa het lijkt mij heerlijk, ik zou het graag willen uitproberen.

 • Sharon de Ridder 27 januari 2021 At 15:33

  Hey, dat lijkt me lekker! Ik doe graag mee!

 • kempenaers anita 26 januari 2021 At 13:40

  ken het merk niet dus lijkt het mij leuk de geurtjes een uit te proberen

 • Wat een super actie! Doe heel graag mee

 • Ik doe graag mee, ik kan geen lekker wasmiddel vinden waarmee de geur ook echt blijft hangen in het wasgoed.Dit is een heerlijke oplossing

 • Lijkt me heerlijk! Onze was ruikt altijd een beetje muf. Het zou zo gaaf zijn als het lekker ruikt.

 • Heel graag zou ik dit winnen. Ik heb dit al eens voorbij zien komen, maar zo krijg ik meteen de kans om alle geurtjes te proberen. Uiteraard ook op Facebook en Instagram gereageerd. πŸ€πŸ™πŸ»πŸ€žπŸ»

 • Anneliese de Waal 24 januari 2021 At 15:42

  Lijk me heerlijk, ik hou van lekkeren geuren 😊😊. Ik doe erg graag mee πŸ˜€πŸ˜€ Groetjes Anneliese de Waal

 • Mirjam Hellingman 24 januari 2021 At 15:37

  Ik vind onze was nooit zo lekker ruiken. Ik heb al heel wat wasverzachters uit geprobeerd. Ik ben heel benieuwd of wasparfum de oplossing is en maak dus heel graag kans!

 • Wat een leuke winactie. Zou dit heel graag willen winnen, dan kan ik gelijk alle geurtjes proberen.

 • Heerlijk en ook fijn om te winnen.

 • Ik hou van lekkere geurtjes en als mijn lievelings vest heerlijk geurt kan ik daar nog lekkerder in wegkruipen!!

 • Oh wat leuk en wat lijken de geuren me heerlijk, als liefhebber van parfum wil ik dit zo graag proberen πŸ™‚

 • Helemaal leuk! Ik ga binnenkort op mijzelf en het lijkt me leuk om de geuren te proberen (:
  Ik heb alle extra stappen gedaan!

 • kom natuurlijk een kansje wagen

 • ik doe graag mee! lijkt me heerlijk om bij de was te gebruiken

 • Ontzettend lekker als om mij geur weer terug te krijgen na Corona

 • Julia van empel stamate 22 januari 2021 At 20:43

  Ik doe graag mee

 • Ik doe graag mee met deze actie.

 • Lijkt me heerlijk, ik doe graag mee!

 • Heel erg leuk! πŸ˜€ Ik doe zeker mee!

 • Het lijkt me erg fijn. Ik hou van een frisse was en van afwisseling van geuren. Ik ben erg benieuwd naar de geurtjes, daarom loot ik graag mee.

 • Wat zal de was straks heerlijk ruiken. 😊 Ik doe graag mee! πŸ€žπŸΌπŸ€

 • Ken het niet, dus ben benieuwd

 • Heerlijk geurend beddengoed dat maakt het slapen zoveel beter, doe daarom graag mee.

 • Ben heel erg benieuwd naar deze geuren lijkt me een verrijking voor het wasgoed

 • Ben heel benieuwd. Wil wel de geur van een schone was, maar niet de vettigheid van een wasverzachter dus dit klinkt ideaal.

 • Anita te Gussinklo 21 januari 2021 At 19:52

  Oh, lijkt me heerlijk.
  Vooral voor het beddengoed.
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook & Instagram.

 • Hoi hoi…. m’n vorige reactie is dus niet goed gegaan zie ik, dus nu nog maar een keer! Ik ben ook zo’n heerlijke muts/digibeet! Ja, ik doe graag mee, ik ben heel benieuwd hoe ze ruiken en of ze aan “mijn” Robijn kunnen tippen!

 • ik doe natuurlijk mee πŸ™‚ ik like je natuurlijk allang… niet alleen op facebook en op insta maar ook in het echie. Je bent een topper zoals je met je highs en je low’s omgaat. Komt wel goed schatje! en je weet het… i’m just a phonecall of appie away…

 • Marloes de Vetten 21 januari 2021 At 15:47

  Ik zou dit heel graag willen testen. Heerlijk om mijn was lekker te laten ruiken.

 • He hoi piepeloi!!!

  Jaaaa…ik die mee met deze winactie. Je enthousiasme heeft gewerkt en nu ben ik ook hèèl benieuwd….. zal het kunnen tippen aan mijn Robijn verslaving…..

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *