You are here: Home » Huis & inrichting » Win: pakket wasparfum met 10 verschillende geuren

Win: pakket wasparfum met 10 verschillende geuren

pakket wasparfum winnen

Je hebt waarschijnlijk wel gelezen dat ik heel enthousiast was over het wasparfum waar ik laatst over schreef. Het leuke is dat ik in samenwerking met het merk een pakket mag weggeven met maar liefst 10 verschillende geuren van 20ml, zodat je ze allemaal kunt proberen. Op mijn Instagram pagina heb ik deze winactie ook, dus je als je daar ook meedoet maar je 2 keer kans! Ik mag 2 pakketten weggeven namelijk.

Lees ook: Wasparfum, mijn ervaring met Il Bucato Di Adele

Pakket wasparfum winnen

pakket wasparfum winnen

En dit is het pakket wasparfum dat je kunt winnen als je meedoet. Ik wil het niet te moeilijk maken dit keer. Maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen zodat je kans maakt op deze heerlijke geuren. De flesjes bevatten ieder 20ml aan product en daar kun je, ongeacht hoeveel je gebruikt, zo’n 2 a 3 keer mee doen.

Je gebruikt het wasparfum dus in plaats van wasverzachter. Wasmiddel gebruik je zoals je normaal altijd gebruikt. Het parfum doe je in het bakje van de wasverzachter. Dit kunnen een paar druppels zijn, maar zelf doe ik 1 dopje. Het is best wel sterk en je huis gaat er heerlijk van ruiken, dus doe niet teveel 🙂

Wat moet je doen om kans te maken?

Zoals ik al ze wil ik het niet heel moeilijk maken, maar lees mee!

En that’s it. Valt mee toch?

De winnaar krijgt van mij op zondag 31 januari een mail.

Inmiddels is deze winactie verlopen. Je kunt wel zelf een kijkje nemen op de website voor lekkere geuren. Ik weet zeker dat er iets tussen zit 🙂

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook