Win! Lush kerstcollectie Snow Apple, Baked Alaska & Shooting Stars

lush kerstcollectie 2019 baked alaska snow apple shooting stars

Zo, de kerstcollectie van Lush is uit en ook weer verkrijgbaar op de webshop. Ik dacht dat het leuk zou zijn om een paar leuke items te bestellen en deze weg te geven in een winactie. Ik koos 3 items uit de webshop namelijk Snow Apple, Baked Alaska en Shooting Stars. Ze ruiken alle 3 echt super lekker en het design is natuurlijk weer prachtig. Baked Alaska is echt mijn favoriet! Goed laten we verder kijken 🙂

Lush kerstcollectie winactie

Dit zijn de 3 items die je kunt winnen en daar ga ik meer over vertellen. Laten we van boven naar beneden gaan kijken.

Lush Snow apple

lush snow apple

Er was eens… een magische boomgaard, in een land hier ver ver vandaan, waar iets bijzonders gaande is. Regenwater bevriest rondom de appels, en zodra deze van de boom vallen, blijven er ijssculpturen in appelvorm over. Door deze magische appel val je niet in slaap, maar de sprookjesachtige mix van olijfolie, cacaoboter en extra virgin kokosolie vervult juist alle winterwensen voor je huid. Zodra je deze stralende zeep gebruikt, raak je betoverd door opwekkende bergamot, neroli en biologisch appelsap. (bron lush.nl)

Lush Baked Alaska

lush baked alaska kerstcollectie 2019

Last van de winterblues? Frisse oliën van citroenmirte en grapefruit spoelen je zorgen zó door het doucheputje. Baked Alaska zeep geeft je huid een heerlijk verzorgend laagje door de ongelooflijk zachte Fair Trade cacaoboter. Opwekkende ylang ylang-olie en bloemige tonen zorgen voor een boost voor je humeur!  (bron lush.nl)

Lush Shooting Stars

lush shooting stars kerstcollectie 2019

Van deze kleurige zeep kun je alleen maar vrolijk worden. En dankzij de vallende ster van zoete sterrenvruchtpuree, verfrissende Siciliaanse limoen en bergamot laat Shooting Stars al je wensen uitkomen. Geef je handen of lichaam een lekkere opfrisser met deze ster van een zeep. (bron lush.nl)

Wat moet je doen om mee te doen?

Natuurlijk moet je wel iets doen om te kunnen winnen, want Lush geef je niet zomaar weg 🙂 Het is een heerlijk geurend merk, dierproefvrij en ze hebben prachtige limited editions. Nu dus 3 items uit de Lush kerstcollectie die limited edition zijn. Dit moet je doen om kans te maken:

 • laat een reactie achter met een geldig e-mailadres en vertel waarom jij zou moeten winnen
 • volg mij op Instagram en like mijn laatste 3 foto’s
 • like mijn Facebookpagina en like het bericht over deze winactie (een reactie of delen mag, hoeft niet)

Het is volgens mij niet heel erg veel, maar ik zou het wel fijn vinden als er een leuke reactie achter wordt gelaten. Geen kortaf met alleen ‘ik doe mee!’ of iets dergelijks. Sommigen zijn echte winactiejagers en ik geef het lief aan iemand die oprecht mijn site volgt en vaker reacties achterlaat op mijn socials en blog. Je kunt meedoen t/m zondag 1 december 2019 en dan krijgt de winnaar per e-mail bericht.

Lees ook:
Maar jij maakt dus vooral keuzes op je gevoel?
IJmuiden Newcastle trip
Goddess of Love triple baked highlighter van I Heart Makeup

23 Reacties

 1. Hannah
  1 december 2019 / 15:38

  Ik ben een stille lezer en Instagramfollower, maar voor deze actie maak ik graag een uitzondering. Wat super tof en lief! Ik ben groot fan van Lush, maar kan het me helaas niet veroorloven om elk jaar uitbundig Lush aankopen te doen. Ik heb daardoor de kerstcollectie niet in huis genomen, tot mijn grote spijt. Maar wat een verrassing dat ik hem hier kan winnen! Ik doe graag mee en heb alle stappen gevolgd.

 2. Sharon de Ridder
  26 november 2019 / 15:55

  Ik volgde je nog niet op IG, dus dat ben ik gelijk gaan doen! Wat een leuke foto’s van Vriendje 🙂

  Ik maak graag kans, omdat de producten van Lush overheerlijk zijn! Ze ruiken zalig én irriteren mijn huid niet. Even een fijn momentje voor mezelf…

 3. Tessa
  26 november 2019 / 13:53

  Oh heerlijk..! Ik heb al veel producten van Lush in huis en die geuren….! Zo fijn! Deze producten ken ik nog niet, ben erg benieuwd!

 4. Lisanne Bons
  22 november 2019 / 16:53

  Ik vind Lush heerlijk (net zoals mijn dochter). Laatst hebben we een dagje Utrecht gedaan en heb bij Lush veel te veel gekocht. Bij Dunkin donuts lekker koffie met donuts gedaan. Kortom, een heerlijk dagje. Ik vertelde na het weekend aan mijn collega’s en stagiaire. Later vertelde mijn stagiaire dat zo’n moeder-dochter relatie niet heeft en kent en hoe fijn het is dat mijn kind dat wel heeft. Ik ben dus een pakketje voor haar aan maken voor de kerst dus aangezien ik en mijn dochter genoeg hebben zou ik het in haar pakketje stoppen. Want iedereen wilt toch af en toe verwend worden.

 5. 21 november 2019 / 00:04

  Wauw, toffe winactie! Ik heb alles gedaan. Ook op Instagram en Facebook. Ik ben gek op de producten van Lush, maar heb er niet zoveel van. Ik doe dus graag mee met jouw winactie.

 6. 20 november 2019 / 21:34

  Gelijk heb je! Lush mag je inderdaad niet zomaar weggeven, daar is het veel te goed voor 🙂 ik ben fan alvast van lush en je zwartwitte kat 🙂

 7. 19 november 2019 / 16:41

  Wat een mooie winactie! Ik volg je blog al langer en raak altijd geïnspireerd door jouw artikelen. Ook vind ik dat je een dappere keuze hebt gemaakt om weer te gaan ondernemen. Ik ben een groot fan van Lush en zou deze items graag delen met een goede vriendin. Heel spannend!

 8. Els Black
  19 november 2019 / 15:02

  Ik doe graag mee om mijn schoonzusje te verrassen

 9. Iris Bakker
  19 november 2019 / 12:13

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik je blog heb gevonden in de winactie lijst van mamasliefste, maar ben je meteen gaan volgen op Insta (ik doe niet aan Facebook), really like your feed! En hoewel ik blij ben dat ik je blog heb leren kennen, zou ik toch ook graag mee willen doen met deze winactie, want Lush, tsja, Lush is toch wel het ultieme verwenmoment voor mezelf

 10. 18 november 2019 / 14:14

  Wauw wat een mooie nieuwe producten. Hopelijk ruiken ze net zo lekker als dat ze er uit zien.
  Ik doe heel graag mee met deze winactie.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 11. 18 november 2019 / 10:53

  Ik heb nog nooit producten van Lush gebruik, we hebben namelijk pas net een week een bad thuis.

 12. Maris
  18 november 2019 / 08:40

  Leuke schoencadeautjes voor mijn grote meiden!

 13. Anita te Gussinklo
  17 november 2019 / 22:59

  O heerlijk Lush.
  Afgelopen Zaterdag mijn laatste bruisbal gebruikt.
  Dus ik doe graag mee.

 14. 17 november 2019 / 21:28

  Wat een fantastische winactie, super lief dat je dit weggeeft!! Ik ben zelf ook een enorme Lush fan, maar omdat ik zelf weinig vaste zeep gebruik gun ik dit mooie prijzenpakket aan iemand anders. Heel veel succes aan alle deelnemers!
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Beauty Kitchen Natruline: 100% natuurlijke lippenbalsemMy Profile

 15. Marian B
  17 november 2019 / 21:03

  Lush is een heel fijn merk. Het is gewoon extra genieten en ontspannen met Lush erbij en ik moet zeggen in deze vermoeiende maar leuke tijd van het jaar is extra verwennen wel welkom.

 16. Jacqueline
  17 november 2019 / 21:00

  Hoi Mariska!
  Ik volg je nog niet zo lang op Insta maar ik geniet super van je mooie foto’s en artikelen! Erg leuk!
  Ik ken het merk Lush wel maar heb er nog nooit iets van gekocht. Het ziet er iig super leuk uit!
  Groetjes Jacqueline

 17. Sabrina
  17 november 2019 / 16:30

  Ik ben vorige week bij lush geweest, net te vroeg denk ik! Natuurlijk hadden ze genoeg andere dingen 🙂
  Ik doe heel graag mee! En nee ik laat bijna nooit een reactie achter maar volg je al oprecht heel graag en heel lang!

 18. 17 november 2019 / 15:42

  Wat een leuke winactie! Mijn eerste reactie was: wat leuk die gingerbread man bruisballen! Hahaha, oeps. Ik heb zelf helaas geen bad, maar ik ga weleens naar mijn ouders om daar in bad te gaan, zo erg mis het dat bad in huis haha. Zo’n bruisbal maakt het natuurlijk wel helemaal af dus het lijkt me heerlijk om dit te winnen. 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Sanne – Uit die herfstdip tipsMy Profile

 19. Anita H.
  17 november 2019 / 13:22

  “Moet” niet, maar ik vind Lush wel een heel fijn merk. Dit is heerlijke luxe.

 20. Tania
  17 november 2019 / 11:37

  Ik ben gek op Lush! Elke zondag neem ik een lang warm bad vaak met een product van Lush. Deze kende ik nog niet en ben super benieuwd

 21. 17 november 2019 / 11:35

  Ik ben echt helemaal dol op Lush! Lekker badderen of onder de douche. Mijn favoriete geur zijn geuren met Bergamot dus dat eerste zeepje is denk ik enorm lekker! Heb alleen nog maar badproducten uitgeprobeerd en nog nooit de zeepjes dus die zou ik in mijn verlof heel graag eens proberen 🙂 Ps. Goed bezig met je blog!

 22. Ingrid
  17 november 2019 / 11:02

  Mijn zoon van 9 en ik zijn dol op Lush. Lekker badderen en daarna lekker ruiken. Nog een fijne zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.