You are here: Home » Winacties » Win! Lush kerstcollectie Snow Apple, Baked Alaska & Shooting Stars

Win! Lush kerstcollectie Snow Apple, Baked Alaska & Shooting Stars

lush kerstcollectie 2019 baked alaska snow apple shooting stars

Zo, de kerstcollectie van Lush is uit en ook weer verkrijgbaar op de webshop. Ik dacht dat het leuk zou zijn om een paar leuke items te bestellen en deze weg te geven in een winactie. Ik koos 3 items uit de webshop namelijk Snow Apple, Baked Alaska en Shooting Stars. Ze ruiken alle 3 echt super lekker en het design is natuurlijk weer prachtig. Baked Alaska is echt mijn favoriet! Goed laten we verder kijken 🙂

Lush kerstcollectie winactie

Dit zijn de 3 items die je kunt winnen en daar ga ik meer over vertellen. Laten we van boven naar beneden gaan kijken.

Lush Snow apple

lush snow apple

Er was eens… een magische boomgaard, in een land hier ver ver vandaan, waar iets bijzonders gaande is. Regenwater bevriest rondom de appels, en zodra deze van de boom vallen, blijven er ijssculpturen in appelvorm over. Door deze magische appel val je niet in slaap, maar de sprookjesachtige mix van olijfolie, cacaoboter en extra virgin kokosolie vervult juist alle winterwensen voor je huid. Zodra je deze stralende zeep gebruikt, raak je betoverd door opwekkende bergamot, neroli en biologisch appelsap. (bron lush.nl)

Lush Baked Alaska

lush baked alaska kerstcollectie 2019

Last van de winterblues? Frisse oliën van citroenmirte en grapefruit spoelen je zorgen zó door het doucheputje. Baked Alaska zeep geeft je huid een heerlijk verzorgend laagje door de ongelooflijk zachte Fair Trade cacaoboter. Opwekkende ylang ylang-olie en bloemige tonen zorgen voor een boost voor je humeur!  (bron lush.nl)

Lush Shooting Stars

lush shooting stars kerstcollectie 2019

Van deze kleurige zeep kun je alleen maar vrolijk worden. En dankzij de vallende ster van zoete sterrenvruchtpuree, verfrissende Siciliaanse limoen en bergamot laat Shooting Stars al je wensen uitkomen. Geef je handen of lichaam een lekkere opfrisser met deze ster van een zeep. (bron lush.nl)

Wat moet je doen om mee te doen?

Natuurlijk moet je wel iets doen om te kunnen winnen, want Lush geef je niet zomaar weg 🙂 Het is een heerlijk geurend merk, dierproefvrij en ze hebben prachtige limited editions. Nu dus 3 items uit de Lush kerstcollectie die limited edition zijn. Dit moet je doen om kans te maken:

  • laat een reactie achter met een geldig e-mailadres en vertel waarom jij zou moeten winnen
  • volg mij op Instagram en like mijn laatste 3 foto’s
  • like mijn Facebookpagina en like het bericht over deze winactie (een reactie of delen mag, hoeft niet)

Het is volgens mij niet heel erg veel, maar ik zou het wel fijn vinden als er een leuke reactie achter wordt gelaten. Geen kortaf met alleen ‘ik doe mee!’ of iets dergelijks. Sommigen zijn echte winactiejagers en ik geef het lief aan iemand die oprecht mijn site volgt en vaker reacties achterlaat op mijn socials en blog. Je kunt meedoen t/m zondag 1 december 2019 en dan krijgt de winnaar per e-mail bericht.

Lees ook:
Maar jij maakt dus vooral keuzes op je gevoel?
IJmuiden Newcastle trip
Goddess of Love triple baked highlighter van I Heart Makeup

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook