You are here: Home » Winacties » Win: één van de drie setjes LE Essence handcreme

Win: één van de drie setjes LE Essence handcreme

Als jullie mij volgen op social media, dan heb je het waarschijnlijk al gezien. Mocht je me niet ergens anders volgen dan bijvoorbeeld alleen op Bloglovin, dan ga ik het even uitleggen in dit artikel. Eerder schreef ik een review over de LE handcrèmes van Essence, Kiwi / Chocolade en Banaan / Chocolade. Zelf vind ik ze heerlijk en ik heb nu 3 extra sets weten te bemachtigen waardoor ik nog 3 mensen heel blij er mee wil maken!

Het is een limited edition die een aantal jaar geleden in Duitsland verkrijgbaar was en niet in Nederland geloof ik. Als je mijn mening wilt weten over de beide handcrèmes dan raad ik aan mijn review te lezen.

Nu geef ik ze niet weg via de blog, maar via mijn social media. Zo maak je kans via Twitter, Facebook en Instagram. Op alle 3 de kanalen vind je de post erover.

Twitter: Volg en retweet
Instagram: Repost de foto, tag mij in de foto, like de originele foto en volg mij
Facebook: Like de Facebookpagina en deel het bericht

Op alle 3 de kanalen vind je dus de ‘winactie’. Je kunt meedoen tot en met morgenavond en dan zal ik de winnaar trekken en diegene een bericht sturen.

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook