Win: één van de drie setjes LE Essence handcreme

Als jullie mij volgen op social media, dan heb je het waarschijnlijk al gezien. Mocht je me niet ergens anders volgen dan bijvoorbeeld alleen op Bloglovin, dan ga ik het even uitleggen in dit artikel. Eerder schreef ik een review over de LE handcrèmes van Essence, Kiwi / Chocolade en Banaan / Chocolade. Zelf vind ik ze heerlijk en ik heb nu 3 extra sets weten te bemachtigen waardoor ik nog 3 mensen heel blij er mee wil maken!

Het is een limited edition die een aantal jaar geleden in Duitsland verkrijgbaar was en niet in Nederland geloof ik. Als je mijn mening wilt weten over de beide handcrèmes dan raad ik aan mijn review te lezen.

Nu geef ik ze niet weg via de blog, maar via mijn social media. Zo maak je kans via Twitter, Facebook en Instagram. Op alle 3 de kanalen vind je de post erover.

Twitter: Volg en retweet
Instagram: Repost de foto, tag mij in de foto, like de originele foto en volg mij
Facebook: Like de Facebookpagina en deel het bericht

Op alle 3 de kanalen vind je dus de ‘winactie’. Je kunt meedoen tot en met morgenavond en dan zal ik de winnaar trekken en diegene een bericht sturen.

7 Reacties

  1. 10 augustus 2015 / 19:08

    ik doe mee!
    via twitter: @zowiezo_
    via facebook: zoe louwerse

  2. 9 augustus 2015 / 14:00

    Het zou super zijn als ik deze handcrèmes zou winnen, ben al een tijdje op zoek naar een lekkere. Ik heb meegedaan via twitter, facebook en instagram. Nu maar duimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.