You are here: Home » Winacties » Win een MAC lipstick (van jouw keuze)

Win een MAC lipstick (van jouw keuze)

Mijn eerste MAC lipstick heb ik in de pocket inmiddels en dat is MAC Please Me. Een waar ik wel enorm aan moet wennen qua kleur maar ik op zich ook wel weer blij mee ben. Het is een hele mooi lipstick om mee te beginnen en te kijken of het merk MAC iets voor je is. Natuurlijk zijn er nog veel meer lipsticks die je als ‘beginners’ kleur kunt kiezen zoals MAC Faux of MAC Velvet Teddy.

Win een MAC lipstick van jouw keuze

Ik heb al een aantal keren een MAC lipstick winactie gehouden en daarvan waren Kimberley en Lonneke onder andere de gelukkige winnaars. Ik vond het weer tijd om iemand blij te gaan maken met zo’n prachtige lipstick.

MAC lipsticks zijn er in zo ontzettend veel varianten en kleuren dat ik dit niet allemaal in één artikel kan benoemen. Behalve als die ellenlang wordt 😉 De kleur Please Me, die ik heb, is een matte kleur. Je hebt ook lipsticks met glans, nog meer mooie matte lipsticks en bijvoorbeeld ook de satin finish. Keuze genoeg! Zelf ben ik nog aan het rondsnuffelen wat mijn volgende kleur wordt. Ik heb er al een paar op het oog in ieder geval!

Wat moet je doen?
– Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en wat je hebt gedaan. Geef ook aan welke lipstick jij zou kiezen via deze link (belangrijk en t.w.v. €19,00!)
– Volg mij op Bloglovin en like dit bericht (volgen doe je gemakkelijk in de sidebar)
– Volg mij op Twitter en klik om te tweeten: [Tweet “Volg @doormariska en win een MAC lipstick naar keuze! kijk op https://doormariska.nl voor info! RT=lief <3”]
– Volg mij op Facebook en like en/of deel daar dit bericht (vind de like box in de sidebar)

Mag wel, hoeft niet, vind ik wel leuk!

– Volg mij op Instagram
– Schrijf je in om automatisch een email te ontvangen bij een nieuw bericht (zie sidebar)

Ik hoop dat jullie dit weer een leuke actie vinden en jullie ook weer mee gaan doen. Ben erg benieuwd naar jullie favoriete MAC lipstick. Laten we afspreken dat je kunt meedoen tot en met zondag 26 juli 2015 en dat ik de winnaar een e-mail stuur. Laat dus een geldig e-mailadres achter en volg écht alle stappen die er genoemd zijn. Anders maak je helaas geen kans.

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook