Win een MAC lipstick (van jouw keuze)

Mijn eerste MAC lipstick heb ik in de pocket inmiddels en dat is MAC Please Me. Een waar ik wel enorm aan moet wennen qua kleur maar ik op zich ook wel weer blij mee ben. Het is een hele mooi lipstick om mee te beginnen en te kijken of het merk MAC iets voor je is. Natuurlijk zijn er nog veel meer lipsticks die je als ‘beginners’ kleur kunt kiezen zoals MAC Faux of MAC Velvet Teddy.

Win een MAC lipstick van jouw keuze

Ik heb al een aantal keren een MAC lipstick winactie gehouden en daarvan waren Kimberley en Lonneke onder andere de gelukkige winnaars. Ik vond het weer tijd om iemand blij te gaan maken met zo’n prachtige lipstick.

MAC lipsticks zijn er in zo ontzettend veel varianten en kleuren dat ik dit niet allemaal in één artikel kan benoemen. Behalve als die ellenlang wordt 😉 De kleur Please Me, die ik heb, is een matte kleur. Je hebt ook lipsticks met glans, nog meer mooie matte lipsticks en bijvoorbeeld ook de satin finish. Keuze genoeg! Zelf ben ik nog aan het rondsnuffelen wat mijn volgende kleur wordt. Ik heb er al een paar op het oog in ieder geval!

Wat moet je doen?
– Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en wat je hebt gedaan. Geef ook aan welke lipstick jij zou kiezen via deze link (belangrijk en t.w.v. €19,00!)
– Volg mij op Bloglovin en like dit bericht (volgen doe je gemakkelijk in de sidebar)
– Volg mij op Twitter en klik om te tweeten: [Tweet “Volg @doormariska en win een MAC lipstick naar keuze! kijk op https://doormariska.nl voor info! RT=lief <3”]
– Volg mij op Facebook en like en/of deel daar dit bericht (vind de like box in de sidebar)

Mag wel, hoeft niet, vind ik wel leuk!

– Volg mij op Instagram
– Schrijf je in om automatisch een email te ontvangen bij een nieuw bericht (zie sidebar)

Ik hoop dat jullie dit weer een leuke actie vinden en jullie ook weer mee gaan doen. Ben erg benieuwd naar jullie favoriete MAC lipstick. Laten we afspreken dat je kunt meedoen tot en met zondag 26 juli 2015 en dat ik de winnaar een e-mail stuur. Laat dus een geldig e-mailadres achter en volg écht alle stappen die er genoemd zijn. Anders maak je helaas geen kans.

69 Reacties

 1. All About Bertina
  26 juli 2015 / 10:03

  Wat een gave winactie.
  Ik heb alle stappen gedaan.
  Ik zou graag Pink plaid willen als ik win.

 2. Sanne
  24 juli 2015 / 21:16

  Ik heb bijna alles kunnen doen, maar heb geen twitter ? volg je wel op instagram!! Maar zou dol graag de kleur diva winnen!! ?????

 3. Danielleeee
  24 juli 2015 / 17:03

  Super leuke winactie ! Ik zou gaan voor de kleur Impassioned ! Ik heb alles gedaan om mee te kunnen doen ! Nu maar duimen 🙂

 4. Marjoleine
  24 juli 2015 / 16:39

  Oh wauw, echt een geweldige winactie! ♥ Ik heb mijn oog al de hele tijd op Coral Bliss 🙂

 5. Nadine
  24 juli 2015 / 13:14

  Let’s try it! Ik zou dan de MAC Lipstick
  Relentlessly Red willen winnen, die is zo mooi!!! Ik heb alle verplichte dingen gedaan 🙂

 6. 24 juli 2015 / 13:05

  Hey Mariska,

  Super leuke winactie heb je weer opgezet! Ik doe dit keer ook eens mee :). Ik heb lang getwijfeld omdat ik nog nooit een Mac Lipstick heb gehad, maar lijkt me toch wel erg gaaf. Ik zag vandaag jouw herinnering en daarom besloot ik maar eens mee te doen. Ik ga voor de kleur die jij ook hebt, Please Me. Ik vind deze namelijk wel erg mooi zeg! Ik heb ook alles gedaan, jouw blog volg ik al, artikel geliked, getweet, volg je ook via Twitter en Instagram. Jouw fb pagina had ik al geliked, bericht geliked en ook gedeeld op mijn eigen fb pagina :). En ik heb mezelf ook ingeschreven per e/mail :). Ik ben benieuwd!

  Succes iedereen :).

  Liefs,

  Astrid

  • 24 juli 2015 / 12:47

   Negeer die link maar, ik dacht dat hij bij de kleur die ik had aangeklikt uit zo komen.. Lekker slim weer haha!

 7. 24 juli 2015 / 12:41

  Wat een super gave winactie, ik waag zeker een kansje 😀 Ik zou heel graag Faux willen, als ik zou winnen. Het lijkt me zo’n mooie neutrale kleur voor elke dag! Ik ga hard duimen , Ik heb alles gedaan X

 8. Kim Bakker
  24 juli 2015 / 12:24

  Wauuw! Ik zou zo graag een mac lipstick winnen. In de vorige winactie heb ik het ook geprobeerd! Ik ga nog even goed kijken wat voor kleur ik zou willen er is zoveel keus ? Ik volgde je al overal en ben ookal geabonneerd op de e-mails ik vind dat echt super handig! Liefs Kim

 9. Charlotte
  22 juli 2015 / 10:38

  Hoi Mariska.

  Ik deed al mee met je winactie, maar heb nogmaals een tweet geplaats. Ook ben ik onlangs voor het allereerst een MAC-store binnengewandeld. Daar bleek de kleur Spirit echt wel mijn ding te zijn. Dus ik ga voor die gaan, in plaats van de Sea Sheer.
  Lees het laatste blogbericht van Charlotte – Ik ga naar Duitsland, …My Profile

 10. kim weernink
  21 juli 2015 / 12:07

  mijn voorkeur ; Mineralize Rich Lipstick
  mijn email Kimberly_alexandraa@live.nl
  ik heb alle stappen gevolgd
  zou kiezen via deze link (belangrijk en t.w.v. €19,00!)
  – Volg mij op Bloglovin en like dit bericht (volgen doe je gemakkelijk in de sidebar)
  – Volg mij op Twitter en klik om te tweeten:

  .

  Volg @doormariska en win een MAC lipstick naar keuze! kijk op https://doormariska.nl voor info!…

  Click To Tweet

  .
  – Volg mij op Facebook en like en/of deel daar dit bericht (vind de like box in de sidebar)

  Mag wel, hoeft niet, vind ik wel leuk!

  – Volg mij op Instagram
  – Schrijf je in om automatisch een email te ontvangen bij een nieuw bericht (zie sidebar)

  ik zou hem zo graag willen winnen

  Ik gun het iedereen!

 11. 17 juli 2015 / 11:28

  Super toffe winactie! Ik doe uiteraard ontzettend graag mee. Ik heb alles gedaan wat moet en welke lipstick ik zou kiezen vind ik een hele lastige! Ik denk dat ik zou gaan voor Angel, die staat in ieder geval nog wel op mijn wishlist. Dus hopelijk kan ik die dan afstrepen 🙂

 12. 13 juli 2015 / 23:33

  ik doe mee!
  ik zou de mac lipstick in de kleur pink pearl pop kiezen!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

 13. Esmeralda Groenland
  13 juli 2015 / 21:38

  Relentlesly red Alles gedaan…

 14. Ling
  13 juli 2015 / 12:48

  Altijd al een MAC lipstick willen hebben dus heel leuk om te winnen. Moeilijk om te kiezen maar ik ga voor Vegas Volt.

 15. Kirsten
  13 juli 2015 / 12:47

  Ik volgde je overal al, nu ook op Instagram! Je link naar facebook werkt echter niet. Dan krijg ik een foutmelding. Ik had je al geliked op facebook dus het maakt niet veel uit voor mij, maar is misschien wel handig om aan te passen voor anderen 🙂

  Mij lijkt Sushi Kiss heel erg mooi! Heb al een paar MAC lipsticks en ben er dol op <3

 16. 12 juli 2015 / 23:47

  Wauw, super gave winactie! Ik heb pas 1 MAC lipstick (Watch me Simmer), en zou er graag nog eentje aan mijn stash toevoegen. Ze zijn zo fijn! Ik zou kiezen voor MAC Captive, lijkt me een prachtig kleurtje!
  Ik volg je op alle kanalen, en like en tweet 🙂

 17. Inge
  11 juli 2015 / 19:03

  Wat leuk!! Volg je pas net en gelijk een toffe actie. Ik zou graag Sunny Seoul winnen. Heb al het verplichte gedaan en volg je op Instagram 🙂

 18. Jolijn
  11 juli 2015 / 16:14

  Super leuk! Ik doe graag mee en ben ook geabboneerd op je blog als extra kans.
  Liefs, Jolijn

 19. Jana
  10 juli 2015 / 23:57

  Ik doe heel graag mee! Ik heb uiteraard de verplichte dingen gedaan en volg je ook op Instagram! Ik zou heel erg graag Fanfare willen winnen!
  Lees het laatste blogbericht van Jana – 30 Day Lip Challenge: Update 1My Profile

 20. WNijssen
  8 juli 2015 / 20:54

  Super actie, ik ga voor de MAC Lipstick Saigon Summer ! Ik loot onwijs graag mee!

 21. m.van klaveren
  8 juli 2015 / 20:01

  woehoeeee we gaan Nijmegen lopen dus voor de roze woensdag willen we wel de pink plaid

 22. 8 juli 2015 / 19:48

  Ik vraag me echt af hoeveelste keer het is dat ik mee doe aan een wedstrijd waar je MAC kan winnen. Ik probeer het nu al 3 maanden! En nee ik heb nog nooit gewonnen. Geen één keer! Ik zou het echt gewoon een keertje willen winnen want steeds als ik er langs loop kan ik mijn ogen er niet vanaf houden. Maar ja als 15jarige is een baantje vinden nou niet heeeeel makkelijk. Ik ben al zo vaak afgewezen puur alleen omdat ik te jong was. Dus ja dan zit het er ook niet echt in voor je zo balen. Ik zou het allerliefste deze kleur willen https://www.douglas.nl/douglas/Make-up-Lippen-Lipstick-MAC-Lipstick_product_2010007224.html dikke kus Sanne

 23. Jan
  8 juli 2015 / 18:04

  Ik zou kiezen voor de lipstick Sunny Seoul

 24. Elvira van der Heijden
  8 juli 2015 / 16:52

  Natuurlijk doe ik mee bij deze winactie!
  Heb alle stappen gedaan ook de extra stappen <3
  Bij mij past een donkere kleur het best, daarom graag de kleur SIN 😉

  Op Instagram – forest_elven ,twitter – TheRestlessElven, Bloglovin en FB op mijn eigen naam

 25. Nina/Marina
  8 juli 2015 / 11:04

  Super leuke actie! Ik volgde je al op BL, instagram en nu ook op fb en daar de actie ook gedeeld!
  Ik zou dolgraag de kleur Ruby Woo willen!

 26. Nina Mol
  8 juli 2015 / 07:39

  Leuke actie! Ik zou gaan voor de Peachstock. Lekker rustige en veilige kleur 🙂

 27. 7 juli 2015 / 10:53

  Oh wat leuk. iK doe graag een gooi naar de prijs, want ik ben dol op nieuwe lipsticks. Ik denk dat ik momenteel voor de viva glam van Miley Cyrus zou gaan, want deze opvallende kleur lijkt iedereen te staan. Ik vraag mij af of dat bij mij ook het geval is.

 28. 7 juli 2015 / 10:22

  Wat een geweldige winactie , ik doe dol graag mee =)
  Ik ga dan voor de prachtige kleur Diva.

  Ik volg je op alle social media , onder de naam JorindaNicola.
  Liefs Jorinda

 29. 6 juli 2015 / 21:59

  Wat een leuke winactie. I’m in! De lipstick Pink Plaid (matte) stond al lang op mijn verlanglijstje. Ik volg je via Bloglovin’ waar ik het bericht likede, op Twitter waar ik tweette (@florencewijnen) en Facebook en Instagram 🙂 liefs x
  Lees het laatste blogbericht van Florence – DIY stoffen onderleggersMy Profile

 30. 6 juli 2015 / 21:39

  Opsie, heb ik een reactie achter gelaten vergeet ik gewoon de lipstick erbij te zetten haha,
  wauw, ik vind het echt een super leuke winactie, heb alle stappen gevolgd. Op instagram heet ik daniek_rosalie en facebook mijn voornaam + achternaam.
  Helaas heb ik GEEN twitter, en aangezien onder aan de blogpost staat dat je alleen mee kan doen als je alle stappen hebt gevolgd hoop ik dat het niet zo super erg is, ik kan natuurlijk wel twitter aanmaken, maar dan heeft het nog geen zin als ik de tweet retweet omdat niemand hem kan zien

  Dus hopelijk kan ik zo meedoen x

  De kleur di ik ga wil winnen, na lang twijfelen, ongelooflijk veel mooie kleuren. Ben ik gegaan voor een roze kleur; impassioned (amplifed creme)

 31. 6 juli 2015 / 21:37

  wauw, ik vind het echt een super leuke winactie, heb alle stappen gevolgd. Op instagram heet ik daniek_rosalie en facebook mijn voornaam + achternaam.

  Helaas heb ik GEEN twitter, en aangezien onder aan de blogpost staat dat je alleen mee kan doen als je alle stappen hebt gevolgd hoop ik dat het niet zo super erg is, ik kan natuurlijk wel twitter aanmaken, maar dan heeft het nog geen zin als ik de tweet retweet omdat niemand hem kan zien 😉

  Dus hopelijk kan ik zo meedoen x

 32. Stephanie
  6 juli 2015 / 21:20

  Fijne winactie weer, Mariska! Ik baalde er vorige keren steeds van dat ik niet gewonnen had :p Daarom bij deze nog eens een kansje wagen!
  Ik heb al de verplichte stappen gedaan en volgde je ook al via instagram (stephanie.goormans)
  Als ik er eentje zou mogen uitkiezen zou het deze zijn: MAC Lipstick Captive (satin)

  Liefs, Stephanie

 33. Ilsiee prins
  6 juli 2015 / 17:31

  Wauw, wat een waanzinnig leuke kans geef je ons. Maak dolgraag een kansje op een mac, heb laatst eens de verkeeerde kleur gekocht. Balen want hij staat me helemaal niet, daarom doe ik graag mee voor een ander kleurtje hihih… Alle verplichte stapjes doorlopen, fijne avond groetjes ilsiee

 34. Anita
  6 juli 2015 / 14:02

  Je maakt mij wel enthousiast hoor naar de Mac lipstick 😉
  Dus ik heb alles gedaan om te winnen op bloglovin, twitter en facebook en ben toen gaan kijken
  Wat een keus!
  Toch viel ik meteen voor de Mineralize Rich Lipstick Be Fabulous
  Wat een kleur, die mooi bij de zomer past
  Fijne dag

 35. 6 juli 2015 / 12:18

  Super lief dat je deze winactie organiseerd! Ik zou heel graag please me winnnen. Wil deze al super lang, dus hopelijk is dit mijn kans hihi.

 36. 6 juli 2015 / 11:26

  Wat lief dat je weer zo’n gave winactie houdt. Ik doe graag mee! Ik volg je eigenlijk overal al en heb de tweet geplaatst. <3 Mocht ik de gelukkige winnares worden dan zou ik gaan voor de lipstick: Viva Glam III, wat een beauty is dat!

  Liefs <3

 37. Sofie
  6 juli 2015 / 11:19

  Heel erg leuke winactie ! Ik ben al eeuwen benieuwd naar ‘Diva’ 🙂

 38. 6 juli 2015 / 10:54

  Oe dit kwam ik mooi even per toeval tegen tijdens het speurneuzen op jouw blog! Ik doe graag mee. Ik vind het zo inhalig om meteen een kleur op te geven, haha. Als ik win zou ik heel graag Morange aan mijn collectie toevoegen. Ik heb alle verplichte stapjes gedaan! Heel leuk dat je dit doet!

 39. 6 juli 2015 / 10:15

  Super leuk! Ik volg je overal! Ik zou graag of please me of faux willen winnen!

 40. Irene Elbertsen
  6 juli 2015 / 08:06

  Lady Bug omdat ik nog geen glanzende rode lipstick heb en ik vind deze naam wel mooi, haha! Super gave actie! Ik volg je overal dus hopelijk win in! Succes, liefs Irene

 41. Laura
  6 juli 2015 / 00:25

  Wat een leuke winactie. Ik doe zeker mee!
  Ik heb alles gedaan, ook de extra’s (onder Sincerely, me. en Lauraerts)
  De kleur Diva staat al lang op mijn wishlist..

  Veel liefs

 42. Bo stuffbybo
  5 juli 2015 / 23:53

  Wat lief dat je dit weggeeft! Ik wil graag meedoen, omdat ik 1 lipstick heb van Mac en ik zou graag mijn 2e willen 🙂 Dan zou ik kiezen voor de kleur ‘amorous’ (satin). Ik volgde je al op bloglovin’ en heb de post gesaved. Op twitter volgde ik je ook al, en ik heb de tweet verstuurd (stuffbyboo). Ik heb je Facebook pagina geliked en het bericht geliked, Ook volg ik je nu op instagram! (bopelderss)

  Liefs!

 43. 5 juli 2015 / 23:14

  Ik doe graag mee! 🙂
  Volgen doe ik je al! Ik ga voor de MAC Ruby Woo lipstick. Wat een awesome prijsvraag zeg, je verwend ons maar weer 😉

 44. 5 juli 2015 / 22:47

  Hele leuke winactie!! Ik heb laatst ook een MAC lipstick verloot, gewoon leuk om te doen he! (Overigens verloot ik NU een lipstick van Urban Decay!!) Ik zou heel graag de kleur Flamingo aan mijn stash willen toevoegen :-)! Ik volgde je al via Bloglovin’ en nu ook via IG :-)! Bij FB kreeg ik de melding dat de pagina niet bestaat..

 45. Anita te Gussinklo
  5 juli 2015 / 22:27

  O deze kans op een Mac lipstick grijp ik graag aan.
  En dus volg/like ik je op Bloglovin,op Facebook het bericht gelikeg & geshared , twiiter een bericht en heb me ingeschreven op de nieuwsbrief.
  En o ja de Please me lijkt me ook geweldig!

 46. 5 juli 2015 / 22:13

  Gaaf! Ik volgde je natuurlijk overal al. Als ik zou winnen zou ik graag Relentlessly Red willen!
  Die wil ik namelijk al een tijdje omdathet de perfecte combi tussen rood en roze is.

 47. Sara
  5 juli 2015 / 22:00

  Ohhh ja hier doe ik echt heeeeul graag aan mee. Uiteraard alle stappen uitgevoerd. Ik zou heel graag MAC lustering winnen. Echt een prachtig zomers kleurtje. Wauw.

 48. 5 juli 2015 / 21:57

  Leuke winactie! Ik zou graag de kleur Faux willen winnen, ik hou van lipstick alleen durf ik geen felle kleuren te dragen. Ik heb trouwens alle stappen doorlopen onder de naam nickynailsnl. Alleen toen ik op de facebook link klikten werd de pagina niet gevonden. Maar met een beetje zoekwerk heb ik je pagina toch gevonden 😉 Trouwens als je op de site van Douglas kijkt, zie je volgens het verkeerde plaats bij de kleur Faux, hij is ineens een beetje heel donker geworden
  Lees het laatste blogbericht van Nicky – Preview ♥ Catrice Sense Of SimplicityMy Profile

 49. Jana
  5 juli 2015 / 21:42

  Wat een fijne winactie! Ik heb nog geen enkele MAC lipstick in mijn collectie maar hoor er zoveel goeds over! Ik heb alle stapjes gedaan en zou graag meedoen voor Candy Yum Yum, lekker knallen in de zomer!

 50. Charlotte
  5 juli 2015 / 21:29

  Hoi Mariska,

  Ik heb alle stapjes doorlopen en zou dan ook graag kans maken op een lipstick van MAC. Ik heb eens op de site gekeken en mijn favoriet is de kleur See Sheer (lustre). Ik ben nog een volledige MAC-maagd, dus het zou fijn zijn om eens een lippenstift te kunnen uitproberen. Ik hou alvast mijn vingers gekruist!

  Veel liefs,
  Charlotte

 51. Cheyenne
  5 juli 2015 / 21:21

  Wat een toffe actie. Ik hou van MAC. de lipstick zijn zo fijn en de kleuren zo veelzijdig. Ik doe graag mee voor creme cup. Een mooi dagelijkse kleur. Ik heb alle verplichte stappen gedaan onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 52. Soraya Akkerman
  5 juli 2015 / 21:18

  Superleuke actie! Ik ben helemaal gek op de lipsticks van MAC, dus ik doe zeker mee! Ik zou zelf voor de kleur velvet teddy gaan en ik heb alle stappen gedaan. Ik volg je nu ook op insta 🙂
  Liefs, Soraya

 53. margriet kuper
  5 juli 2015 / 21:14

  super…ik doe graag mee. Wil nog steeds heel graag chatterbox. Ik heb geliked op bloglovin en facebook, volg je op instagram en twitter en heb getweet.

 54. Demi
  5 juli 2015 / 21:11

  Super leuke winactie weer, ik doe graag mee! Ik zou voor de kleur Rebel gaan! Ik heb trouwens alle stappen gevolgd 🙂

  Liefs,

  Demi

 55. Evelien
  5 juli 2015 / 21:06

  Ik ben gek op de baksteenrode kleur van Charismatic. Het zou geweldig zijn om deze te winnen!

 56. Marianne
  5 juli 2015 / 21:03

  Ik doe graag mee!

  Russian red lijkt mij echt een hele mooie kleur.

  Ik volg je via bloglovin , Twitter , Facebook en instagram.
  Ik heb je facebook bericht geliked en gedeeld en op Twitter gedeeld

 57. daphne
  5 juli 2015 / 21:01

  Super leuke win actie! Heb alleen geen Twitter dus volg je op instagram. Ik zou super graag de kleur plink willen!

 58. 5 juli 2015 / 21:00

  Super leuk dat je deze actie weer doet! Ik ga gewoon weer een gokje wagen. Volg je op al je kanalen (incl nieuwe fb;) Handig trouwens die “snel delen link”voor Twitter 🙂 Mocht ik winnen zou ik graag de Pink Plaid willen.

 59. 5 juli 2015 / 20:59

  wat een leuke winactie weer. Ik heb alles gedaan, ook de extra stappen 🙂
  Ik doe mee voor de kleur Craving.

  Succes iedereen, Liefs Esmée

 60. Annick de Jong
  5 juli 2015 / 20:55

  Ahhh geweldige winactie 🙂 Ik wil hééél een MAC lipstick proberen, en ik vind Pink plaid een super mooie kleur 🙂

  LIefs, Annick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.