WIN: een cadeaubon van Boozyshop van €20 ♥

boozyshop bestelling producten

Zo! Er is weer eens een winactie online en dit keer waarbij je een cadeaubon van Boozyshop kan winnen ter waarde van €20,00! Ik bestel de laatste tijd best wat makeup bij deze super leuke webshop en zag dat er ook cadeaubonnen verkrijgbaar zijn, dus leuk een winactie 🙂 Helaas werken pakketjes opsturen voor mij niet altijd even handig omdat ik het vaak te druk heb, het vergeet of iets anders (sorry, dit heb ik écht eens gehad dat ik het gewoon compleet vergeet) en deze is lekker makkelijk. Het is namelijk een digitale cadeaubon die ik je persoonlijk toestuur via mail als je gewonnen hebt.

Je moet er wel iets voor doen 🙂

Vanaf begin mei lanceer ik een nieuwsbrief die je maandelijks ontvangt als lid, meestal rond het einde van de maand. Daarin kijk ik terug op de afgelopen maand, zet de leukste artikelen erin, artikelen die ik zelf heb gekocht en voor de abonnees altijd iets extra’s. De eerste keer zit er in de nieuwsbrief ook een winactie namelijk die met beauty te maken heeft. Elke maand vind je er dus iets extra’s voor alleen de nieuwsbrief abonnees en dat maakt het uniek.

De nieuwsbrief wil ik nog wel verder uitbreiden de komende tijd. Denk daarbij aan interviews, andere blogs en bloggers in de spotlight, blogtips en ga zo maar door. Hoe ik dit exact ga vormgeven weet ik nog niet, maar er komen dus uitbreidingen. En het is ‘maar’ 1 keer per maand dus dat valt heel erg mee.

De vereiste om mee te doen aan deze winactie is je dus inschrijven voor de nieuwsbrief door middel van het formulier hieronder die je volledig moet invullen. Dit is belangrijk en dit kijk ik ook na, want laat met hetzelfde e-mailadres die je inschrijft ook even een reactie achter 🙂 Net zo leuk én gratis reclame voor jou zodat bloggers op de link van je blog kunnen klikken.

Verder hoef je niets te doen en zal ik de winnaar bekendmaken in de nieuwsbrief van begin juni 🙂

Subscribe

* indicates required/

( mm / dd )

Lees ook:
Dragen wat je leuk vindt, vind ik nog niet zo makkelijk
De mening van anderen, baseer jij je keuze daarop?
Je tuin of balkon gezellig maken voor de lente en zomer doe je zo!
Goede voornemens en waarom ik daar niet aan doe

26 Reacties

 1. Nathalie Buttiens
  30 mei 2019 / 18:58

  Leuke actie! Ik doe graag mee.

 2. Angela
  14 mei 2019 / 16:26

  superleuke winactie. Ik waag graag een kansje en ben erg benieuwd naar je nieuwsbrief.

 3. saly
  10 mei 2019 / 22:28

  Wat leuk! Ik heb me ingeschreven en ik doe ook graag mee 🙂

 4. 30 april 2019 / 18:28

  Leuk dat je aan nieuwsbrieven gaat doen. Ik heb me ingeschreven en ik doe mee aan deze leuke winactie <3

 5. Sharon de Ridder
  30 april 2019 / 15:26

  Wat een leuke shop, die kende ik nog niet! Nog een reden dus om me in te schrijven op jouw nieuwsbrief, zo kom ik vast en zeker allerlei leuke nieuwtjes te weten!

 6. patricia Lubbertje
  30 april 2019 / 15:15

  Wat een leuke prijs. Ik schrijf me natuurlijk in voor je nieuwsbrief.

 7. Yvonne
  29 april 2019 / 19:13

  Ben heel blij dat er een nieuwsbrief komt! Kijk er naar uit!

 8. Rianne
  29 april 2019 / 15:57

  Wat leuk, ik ben benieuwd naar je nieuwsbrieven hoor!
  Juist leuk toch dat je een cadeaubon weggeeft, dan kan de winnaar zelf iets moois uitzoeken.

 9. lottie
  29 april 2019 / 12:37

  SUPER leuk, prachtig pakket! Ik doe mee!

 10. Nina Mol
  29 april 2019 / 05:33

  Leuk actie! Ik doe graag mee en heb me ingeschreven, blijf namelijk graag op de hoogte 😉

 11. Dieuwke
  28 april 2019 / 21:37

  Wat leuk. Mijn zusje is toevallig bijna jarig en zou ik hier heel blij mee maken. Ik doe dan ook graag voor haar mee.

 12. Sofie
  28 april 2019 / 20:22

  Wat leuk! Ik doe graag mee met de win actie

 13. 28 april 2019 / 17:29

  Wat een super leuk idee Mariska! Ik doe graag mee en wil natuurlijk ook graag op de hoogte blijven 🙂 Als beauty-liefhebber kan ik de cadeaubon wel goed gebruiken natuurlijk haha!

 14. Wendy
  28 april 2019 / 14:45

  Leuk actie! Ik doe graag mee en heb me ingeschreven!

 15. Will
  28 april 2019 / 14:39

  Super winactie op een leuk Blog met webshop.
  Ik doe heel graag mee.
  Goede make-up heb je nooit genoeg.
  Ik wil er graag altijd leuk uitzien.
  Ik volg je ook sinds kort op Bloglovin en heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief.

 16. Michelle van Doremalen
  28 april 2019 / 10:47

  super leuk ik doe graag mee! Ik ben benieuwd hoe de nieuwsbrieven eruit komen te zien.

 17. Anneliese de Waal
  27 april 2019 / 20:53

  Ik doe graag mee, heel erg leuk ???? Groetjes Anneliese

  • Lisa
   28 april 2019 / 14:40

   Hi Mariska, hele leuke winactie! Ik wil heel graag investeren in goede make-up kwasten, dus als ik zou winnen zou ik de cadeaubon daarvoor gebruiken! Ik heb nu al zo een 5 jaar dezelfde Hema kwasten, maar hé ze doen “nog” wel hun werk haha. Hopelijk heb je een leuk weekend en nog veel succes en plezier met je blog! Liefs

 18. 27 april 2019 / 16:57

  Leuk, ik doe mee! Ik had ook een tijdje een nieuwsbrief maar die kwam niet goed van de grond (ik vergat hem ook te vaak, dan was de maand weer voorbij)…En een cadeaubon is natuurlijk altijd top!

 19. Anita te Gussinklo
  27 april 2019 / 16:49

  Ik doe mee, en schrijf me in.

 20. Marian B
  27 april 2019 / 13:19

  En leuk dat je zelf kan kiezen wat je wil! Ik doe graag mee.

 21. 26 april 2019 / 17:43

  leuk ik heb me natuurlijk gelijk ingeschreven. ik heb nog geen ervaring met deze webshop maar ben er erg benieuwd naar. zeker nu ik gezien heb dat ze Barry M verkopen

 22. Maureen
  26 april 2019 / 16:58

  Oooh wat een gave winactie ? Ik doe graag mee. Ik zou wat nieuwe make-up zeer goed kunnen! Helaas heb ik door ziekte 3 jaar lang zelden make-up gedragen. Nu gaat het wat beter en kwam ik erachter dat al mn make-up heel oud en niet meer goed was. Ik heb nu dus heel weinig make-up, maar zou dat heel graag weer willen uitbreiden nu ik regelmatig ergens heen ga. Ik heb me net ook gelijk voor de nieuwsbrief aangemeld ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.