You are here: Home » Winacties » WIN: een cadeaubon van Boozyshop van €20 ♥

WIN: een cadeaubon van Boozyshop van €20 ♥

boozyshop bestelling producten

Zo! Er is weer eens een winactie online en dit keer waarbij je een cadeaubon van Boozyshop kan winnen ter waarde van €20,00! Ik bestel de laatste tijd best wat makeup bij deze super leuke webshop en zag dat er ook cadeaubonnen verkrijgbaar zijn, dus leuk een winactie 🙂 Helaas werken pakketjes opsturen voor mij niet altijd even handig omdat ik het vaak te druk heb, het vergeet of iets anders (sorry, dit heb ik écht eens gehad dat ik het gewoon compleet vergeet) en deze is lekker makkelijk. Het is namelijk een digitale cadeaubon die ik je persoonlijk toestuur via mail als je gewonnen hebt.

Je moet er wel iets voor doen 🙂

Vanaf begin mei lanceer ik een nieuwsbrief die je maandelijks ontvangt als lid, meestal rond het einde van de maand. Daarin kijk ik terug op de afgelopen maand, zet de leukste artikelen erin, artikelen die ik zelf heb gekocht en voor de abonnees altijd iets extra’s. De eerste keer zit er in de nieuwsbrief ook een winactie namelijk die met beauty te maken heeft. Elke maand vind je er dus iets extra’s voor alleen de nieuwsbrief abonnees en dat maakt het uniek.

De nieuwsbrief wil ik nog wel verder uitbreiden de komende tijd. Denk daarbij aan interviews, andere blogs en bloggers in de spotlight, blogtips en ga zo maar door. Hoe ik dit exact ga vormgeven weet ik nog niet, maar er komen dus uitbreidingen. En het is ‘maar’ 1 keer per maand dus dat valt heel erg mee.

De vereiste om mee te doen aan deze winactie is je dus inschrijven voor de nieuwsbrief door middel van het formulier hieronder die je volledig moet invullen. Dit is belangrijk en dit kijk ik ook na, want laat met hetzelfde e-mailadres die je inschrijft ook even een reactie achter 🙂 Net zo leuk én gratis reclame voor jou zodat bloggers op de link van je blog kunnen klikken.

Verder hoef je niets te doen en zal ik de winnaar bekendmaken in de nieuwsbrief van begin juni 🙂

Subscribe

* indicates required/

( mm / dd )

Lees ook:
Dragen wat je leuk vindt, vind ik nog niet zo makkelijk
De mening van anderen, baseer jij je keuze daarop?
Je tuin of balkon gezellig maken voor de lente en zomer doe je zo!
Goede voornemens en waarom ik daar niet aan doe

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook