You are here: Home » Winacties » Win €50 shoptegoed bij Smartphonehoesjes

Win €50 shoptegoed bij Smartphonehoesjes

win shoptegoed smartphonehoesjes

Ik heb weer een leuke winactie voor jullie in petto en dat is een tijdje geleden alweer. Dit keer mag ik van Smartphonehoesjes €50 shoptegoed weggeven. Dezelfde winactie heb ik ook al op mijn Instagram account gehouden en nu op mijn blog ook weer een. Wil jij shoptegoed winnen? Lees dan snel even mee en kijk naar wat je moet doen.

Wat kies jij?

Als ik zelf snel een hoesje nodig heb is Smartphonehoesjes de eerste website waar ik naartoe ga. Je kunt zelf een hoesje maken of een kant en klare uitkiezen, het assortiment is namelijk erg groot. Elke keer weer koop ik daar dus mijn hoesjes en heb er ook al eens een laten ontwerpen met het logo van mijn blog. Op het moment dat ik mijn Samsung Galaxy S10 plus binnen kreeg ging ik ook direct shoppen. Dat laatste ga ik binnenkort toch weer doen denk ik, want nu ben ik (bijna, volgende week!) fulltime ondernemer. Niets is zo leuk dan dat je met je eigen logo kunt pronken 😉 Ook kun je er terecht voor een iPad 10.2 hoes bijvoorbeeld. Maarrrrr, wat moet je doen om de €50 shoptegoed te winnen zodat jij lekker kunt shoppen?

Shoptegoed winnen bij Smartphonehoesjes

  • laat een reactie achter dat je mee doet
  • volg mij op Instagram
  • wat zou jij kopen als je wint?

That’s all, maar wel verplicht en dit ga ik natuurlijk ook controleren. Ik zou het daarbij ook leuk vinden als je een leuke reactie achterlaat en niet een korte reactie die niets zegt of alleen ‘ik doe mee’.

Ik heb een digitale code die ik per email naar de winnaar verstuur. Het is dus wel noodzakelijk dat je een juist e-mailadres invoert. Je kunt meedoen tot en met aanstaande zondag 3 november 2019.

Lees ook:
Mijn week in foto’s #13 (nieuwe baan, Netflix serie en nadenken)
De reden(en) waarom ik geen relatie heb
Ik voelde me gekwetst en verdrietig

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook