Win €50 shoptegoed bij Smartphonehoesjes

win shoptegoed smartphonehoesjes

Ik heb weer een leuke winactie voor jullie in petto en dat is een tijdje geleden alweer. Dit keer mag ik van Smartphonehoesjes €50 shoptegoed weggeven. Dezelfde winactie heb ik ook al op mijn Instagram account gehouden en nu op mijn blog ook weer een. Wil jij shoptegoed winnen? Lees dan snel even mee en kijk naar wat je moet doen.

Wat kies jij?

Als ik zelf snel een hoesje nodig heb is Smartphonehoesjes de eerste website waar ik naartoe ga. Je kunt zelf een hoesje maken of een kant en klare uitkiezen, het assortiment is namelijk erg groot. Elke keer weer koop ik daar dus mijn hoesjes en heb er ook al eens een laten ontwerpen met het logo van mijn blog. Op het moment dat ik mijn Samsung Galaxy S10 plus binnen kreeg ging ik ook direct shoppen. Dat laatste ga ik binnenkort toch weer doen denk ik, want nu ben ik (bijna, volgende week!) fulltime ondernemer. Niets is zo leuk dan dat je met je eigen logo kunt pronken 😉 Ook kun je er terecht voor een iPad 10.2 hoes bijvoorbeeld. Maarrrrr, wat moet je doen om de €50 shoptegoed te winnen zodat jij lekker kunt shoppen?

Shoptegoed winnen bij Smartphonehoesjes

 • laat een reactie achter dat je mee doet
 • volg mij op Instagram
 • wat zou jij kopen als je wint?

That’s all, maar wel verplicht en dit ga ik natuurlijk ook controleren. Ik zou het daarbij ook leuk vinden als je een leuke reactie achterlaat en niet een korte reactie die niets zegt of alleen ‘ik doe mee’.

Ik heb een digitale code die ik per email naar de winnaar verstuur. Het is dus wel noodzakelijk dat je een juist e-mailadres invoert. Je kunt meedoen tot en met aanstaande zondag 3 november 2019.

Lees ook:
Mijn week in foto’s #13 (nieuwe baan, Netflix serie en nadenken)
De reden(en) waarom ik geen relatie heb
Ik voelde me gekwetst en verdrietig

13 Reacties

 1. Am
  3 november 2019 / 15:55

  Ik volg je al een tijdje op jouw website en ik ben je nu gelijk gaan volgen op instagram, leuk! Tevens heb ik net een nieuwe Iphone gekocht, dus een leuk nieuw hoesje zou goed van pas komen 🙂 Al even rond gekeken op smartphonehoesjes.nl en zeker al een paar hoesjes gezien die ik zou bestellen!

 2. Jolijn
  2 november 2019 / 20:40

  Leuke actie, ik maak graag kans !
  Ik volg je op instagram en zou en nieuw hoesje kopen voor mijn iPhone. Degene die ik nu heb is helaas alweer snel vies geworden.

 3. Nina Haven
  31 oktober 2019 / 12:16

  De Monstera Jungle is leuk, weer eens wat anders… En een powerbank zou fijn zijn!

 4. Marian B
  28 oktober 2019 / 20:37

  Altijd leuk en handig zo’n shoptegoed! Ik zou wel een nieuw hoesje willen of een nieuw kabeltje. Het proberen waard!

 5. Anita te Gussinklo
  28 oktober 2019 / 19:16

  leuk, mijn hoesje heeft laatst wat waterschade gehad en is nu niet meer zo mooi.
  Ik vind de Denim Booktype erg leuk.
  Dus doe graag mee en volg je op Instagram.

 6. Anita H.
  28 oktober 2019 / 14:06

  Ik heb nog een oplader en een powerbank nodig!

 7. Ingrid
  28 oktober 2019 / 13:15

  Een nieuw hoesje voor mijn IPhone, mijn huidige verliest het buitenlaagje dus hoog tijd.

 8. Daniëlle
  28 oktober 2019 / 12:49

  Ik denk dat leuke hoesjes uitzoeken bijna nog wel leuker is dan het kopen van een nieuwe telefoon (daar zit je altijd zo bij te twijfelen en ben je bang dat je toch verkeerd kiest.).
  De winactie op instagram heb ik helaas gemist (want volgde je daar nog niet, oeps) maar deze zag ik gelukkig via Twitter voorbij komen, want ik doe graag mee! Ik zou denk ik voor een mooi bookcase hoesje gaan, zodat ik m’n pasjes ook mee kan nemen. Al zag ik ook deze mooie koptelefoon, en een nieuwe koptelefoon staat ook hoog op m’n wishlist! https://www.smartphonehoesjes.nl/soundcore-vortex-wireless-headphones-zwart.html

 9. Marianne
  28 oktober 2019 / 12:48

  Ik zou een heel mooi groen panterprint hoesje voor mijn huawei p30 pro bestellen dat iuk op de site zag <3 en een iMoshion Backcover met koord want die lijkt mij super handig!
  Helaas bestelde ik bij een andere webshop een hoesje die heel stevig en goed zou zijn maar die is nu na bijna 1 maand gebruik toch al aardig beschadigd en laat los helaas 🙁 terwijl ik hem echt niet heb laten vallen of er gekke dingen mee doe…
  Kan dus wel een mooi en goed hoesje gebruiken en ik zie dat ze daar hele leuke hebben!!!

 10. 28 oktober 2019 / 11:00

  een noise-cancelling koptelefoon, zodat ik mezelf af kan sluiten voor prikkels en omgevingsgeluiden in de flat en in het openbaar vervoer. Door mijn energiebeperking en niet zichtbare lichamelijke beperking heb ik veel minder energie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.