You are here: Home » Winacties » Win: de hele inhoud van de Action adventskalender

Win: de hele inhoud van de Action adventskalender

action adventskalender met max & more producten

Al heel lang heb ik geen winactie gehouden en het leek me leuk nu wel weer eens wat te verloten. Je hebt kunnen zien dat ik de Action adventskalender al heb laten zien die bomvol zit met 24 producten van het merk Max & More, het make-up merk dat bij Action verkrijgbaar is. In dat artikel heb ik van elk product een foto gemaakt en er de bijbehorende tekst bij gezet als het product ook een aparte naam heeft. Nu ga ik dus de complete inhoud van de Action adventskalender weggeven. Dit zal ik natuurlijk wel leuk inpakken want de kalender zelf is al helemaal kapot gescheurd en dat is niet zo heel erg leuk. Dus, mocht je de inhoud willen winnen? Lees dan even verder en wie weet hoef jij niet naar de Action om deze adventskalender zelf te kopen. Een klein voorbeeld van de inhoud:

action adventskalender dag 22 highligter drops in dreamcatcher action adventskalender dag 23 nagellak golden sunrise action adventskalender dag 19 nagellak silver stardust action adventskalender dag 9 bronzer in kleur La heat action adventskalender dag 4 glitter lipgloss

Wat moet je doen?

  • Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en wat bovenaan jouw wishlist staat voor de kerst
  • Ik zou het leuk vinden als jij mij gaat volgen op Twitter en het bericht retweet (hoeft niet, maar reken ik wel mee): Ik maak kans op de hele inhoud van de Action adventskalender met 24 producten van Max & More op https://doormariska.nl @doormariska
  • Ik waardeer het als je me op andere social media volgt als je dat nog niet deed
  • De winnaar krijgt volgende week zondag 11 november van mij bericht per email, dus laat een geldig mailadres achter 🙂

Oh en even voor de duidelijkheid: alle producten zijn vanzelfsprekend ongebruikt, alleen heb ik het oogschaduw palette geswatched.

Lees ook:
4 ideeen voor een persoonlijk kerstcadeau
Max & More Columbian Red (action nagellak)
Philips in ear bass+ oordopjes (Action) review
Kringloopwinkel vondsten #1

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook