Win: de hele inhoud van de Action adventskalender

action adventskalender met max & more producten

Al heel lang heb ik geen winactie gehouden en het leek me leuk nu wel weer eens wat te verloten. Je hebt kunnen zien dat ik de Action adventskalender al heb laten zien die bomvol zit met 24 producten van het merk Max & More, het make-up merk dat bij Action verkrijgbaar is. In dat artikel heb ik van elk product een foto gemaakt en er de bijbehorende tekst bij gezet als het product ook een aparte naam heeft. Nu ga ik dus de complete inhoud van de Action adventskalender weggeven. Dit zal ik natuurlijk wel leuk inpakken want de kalender zelf is al helemaal kapot gescheurd en dat is niet zo heel erg leuk. Dus, mocht je de inhoud willen winnen? Lees dan even verder en wie weet hoef jij niet naar de Action om deze adventskalender zelf te kopen. Een klein voorbeeld van de inhoud:

action adventskalender dag 22 highligter drops in dreamcatcher action adventskalender dag 23 nagellak golden sunrise action adventskalender dag 19 nagellak silver stardust action adventskalender dag 9 bronzer in kleur La heat action adventskalender dag 4 glitter lipgloss

Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en wat bovenaan jouw wishlist staat voor de kerst
 • Ik zou het leuk vinden als jij mij gaat volgen op Twitter en het bericht retweet (hoeft niet, maar reken ik wel mee): Ik maak kans op de hele inhoud van de Action adventskalender met 24 producten van Max & More op https://doormariska.nl @doormariska
 • Ik waardeer het als je me op andere social media volgt als je dat nog niet deed
 • De winnaar krijgt volgende week zondag 11 november van mij bericht per email, dus laat een geldig mailadres achter 🙂

Oh en even voor de duidelijkheid: alle producten zijn vanzelfsprekend ongebruikt, alleen heb ik het oogschaduw palette geswatched.

Lees ook:
4 ideeen voor een persoonlijk kerstcadeau
Max & More Columbian Red (action nagellak)
Philips in ear bass+ oordopjes (Action) review
Kringloopwinkel vondsten #1

28 Reacties

 1. Sanne
  11 november 2018 / 00:29

  Ik doe graag mee! My wish: Een nieuwe sportoutfit ????? #sporty #yesplease ?? #fingerscrossed
  #rt #follow #done

 2. Patricia Schmitz-Heres
  8 november 2018 / 22:35

  Wat een leuke winactie!!! Ik doe graag mee om een kans te wachten, kan nog wel wat goede beauty artikelen gebruiken aangezien ik mezelf en beetje verwaarloosd heb eerlijk gezegd.

 3. 8 november 2018 / 20:32

  Bij mij een plekje voor mezelf.. Ik ben ermee bezig op zolder met het in elkaar zetten van een bureautje. Een plek om te schrijven. Dus een mooi notebook, pen of mooi boek wens ik voor kerst. Gewoon even me time, net deze mooie prijs van jou. Jezelf verwennen..

 4. Nieke
  7 november 2018 / 15:41

  Super leuk dat je dit wegveegt lijkt mij heel gaaf om te winnen! Ga zometeen je gelijk volgen en het retweeten. X

 5. 7 november 2018 / 14:28

  Wat een heerlijk verrassingspakket, zo is het iedere dag feest in deze donkere maand.

 6. 7 november 2018 / 14:26

  Wat een mooie kleuren. Ondanks dat je weet wat er in zit blijft het toch iedere dag weer een verrassing

 7. betty
  3 november 2018 / 19:06

  Wat een mooi pakket
  Bovenaan mijn lijstje staat een keukenmachine

 8. Tessa
  3 november 2018 / 09:55

  Wat een leuke actie! Ik zou graag dit leuke pakketje in ontvangst willen nemen ?
  Momenteel staan en heeeel veel dingetjes bovenaan mijn verlanglijstje, want krijg in december de sleutels van mijn huis, spannendddd…

  Ik RT je op twitter!

 9. Anne Hendriks
  2 november 2018 / 19:30

  Bovenaan mijn lijstje staat dat mijn zoon beter word.
  en als tweede een lekker flesje parfum
  Maar elke dag een kadootje uitpakken is op zich al een feestje

  ik volg jou op social media maar heb een verschrikkelijk nieuwsgierige fam die alles van mij wil weten.
  Reageer dus even onder een andere naam , sorry

 10. elisabeth maria martina
  2 november 2018 / 09:17

  wat een heerlijk gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar
  heerlijke verwennerij, maak mij maar blij

 11. Sandra Benedick
  1 november 2018 / 18:11

  Na jaren een advent kalender met chocolade eindelijk een adventkalender voor mama!

 12. Riekie Bos
  1 november 2018 / 11:34

  ONWIJS LEUK !!!
  Elke dag een cadeautje uitpakken tot de kerst.
  Bovenaan mijn wensenlijstje staat dit jaar een gezichtsborstel.
  XOXO Riekie

 13. Marian B
  31 oktober 2018 / 20:53

  Wat een verwennerij, doe graag mee! Ik heb een heel leuk houten kerstboompje gezien, die wil heel graag hebben voor de kerstversiering. Verder zou een witte kerst natuurlijk sprookjesachtig leuk zijn 😉 Oh en een nieuwe auto zou welkom zijn.

 14. Sandy
  31 oktober 2018 / 13:36

  Ik doe graag mee. Boven aan mijn wishlist staat dat de kinderen hun oude vader weer terug hebben…?

 15. magda van lonkhuijzen
  31 oktober 2018 / 11:17

  ik waag graag een kans op deze adventkalender
  Wat op mijn wensenlijst staat is een rustige kerst zonder gekke dingen. Vorig jaar brak mijn moeder haar heup en pols met kerst. Het jaar daarvoor zijn ze in december verhuisd van een boerderij naar seniorenappartement. Dus twee gekke jaren achter de rug. Ben zelf net voor de kerst jarig en mijn dochter is net na de kerst jarig

 16. Inge Brunnekreef
  31 oktober 2018 / 11:04

  Wat een leuke verrassing zeg. M’n dochter heeft het al over deze adventskalender gehad . Zou haar hier dan ook graag mee verrassen . Op mijn wenslijstje staat de rituals bodymist en een goed boek

 17. 31 oktober 2018 / 09:20

  Op het moment heb ik niet echts iets wat boven aan mijn lijstje staat, maar ik hou van stampertjes waar er ook een bedeltje van is

 18. 30 oktober 2018 / 21:32

  Leuke giveaway! Ik doe mee. Het Urban Decay Cherry eyeshadow palette staat bovenaan mijn lijstje! Ik volg je op Facebook, Twitter en Instagram. Ik heb trouwens je reactie gedeeld op Twitter.

 19. Jolijn
  30 oktober 2018 / 14:49

  Super leuk! Ik maak graag kans, een föhn staat voor kerst bovenaan mijn wishlist.
  Ik heb ook getweet 🙂

 20. 30 oktober 2018 / 10:22

  Lijkt me zo leuk km mijn dochter ? te geven
  Heb geen twitter
  Ik hoop een mooi samenzijn met mijn 3 kinderen ?

 21. Grete Karina
  30 oktober 2018 / 10:05

  Wat een heerlijke en originele adventskalender, ik loot heel graag mee!
  Bovenaan mijn wishlist staat een fijne nieuwe parfum en met een heerlijke romige bodybutter zou ik ook echt heel blij zijn.
  Op twitter volg ik je en heb ik geretweet.

 22. Wendy van Zetten
  30 oktober 2018 / 05:35

  Goedemorgen ???? Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige adventskalender willen om de feestdagen elke dag met een leuk cadeautje te mogen beginnen wie wil dat nou niet❤ dat staat er op mijn wensenlijst en verrassing iedere dag met een lach. Ik doe graag mee nu maar heel hard #Hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen ?❄?

 23. Marina Korink
  29 oktober 2018 / 22:05

  Hoi. Bovenaan mijn wishlijstje staat al heel.lang een afwasmachine ?. Die wil ik al zo lang. Maar die komt er wel…alleen niet dit jaar. Maar de inhoud van deze leuke Adventkalender is ook heel.leuk!!! Ik kan daar alles goed van gebruiken ?. Ik heb geen twitter maar volg je op andere kanalen al heel.lang!! Misschien kan ik dan geen kans maken maar dat geeft niet. Fijne avond nog??

 24. Anita te Gussinklo
  29 oktober 2018 / 19:25

  Leuk, ik doe graag mee en heb deze actie ook geretweet.
  Op mijn verlanglijstje staat een mooi bijzet tafeltje voor in huis.

 25. Yessica leidner
  29 oktober 2018 / 12:27

  Hoi hoi jaaah wat leuk ???toevallig heb ik paar dagen geleden deze adventskalder gezien? toen zei ik nog tegen mijn man Ooh kijk lieverd, hier hebben ze ook een adventskalender… Ik had niet genoeg centjes bij.
  Nu zie ik super leuke winactie van jou en die nagellak leuke kleur echt iets Voor de feestdagen???✨?
  wauw allemaal prachtige make-up Die zou ik dolgraag willen winnen….
  Mariska ik volgde jou al op alle page’s ?
  Twitter? yessicakoot1?
  facebook ?Jessica Jill John leidner?
  Instagram ?Yessicaleidner?
  Én wat mijn boven aan mijn lijstje staat is toch wel heerlijke luchtje van Casarel die groene flesje oooh die ruikt echt heel lekker die blijft de hele dag lekker.
  Liefs
  Yessica

 26. engelina
  29 oktober 2018 / 12:16

  Lekkere shiny en veelzijdige items ! Ik doe graag mee.

  Op mijn wishlist staat een diepvries ;p

 27. Will
  29 oktober 2018 / 11:11

  Wat een leuke adventskalender, wist niet dat Action die had.
  Kom er regelmatig, maar nog niet gezien.
  Graag doe ik mee met deze winactie.
  Bovenaan mijn lijstje staat een lekkere parfum, want de mijne is bijna op.
  Ik wil altijd het zelfde merk, daarom zet ik die altijd op mijn verlanglijstje voor de Kerst.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en waag graag een kansje.

 28. Aaltje
  29 oktober 2018 / 09:58

  Bovenaan mijn lijstje staat een lekker warm huispak, lekker op de bank filmpje kijken in de Kerstvakantie

  Rt @evy_mila

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.