You are here: Home » Winacties » Win: de Goodiebox The Reflection Box (december 2018)

Win: de Goodiebox The Reflection Box (december 2018)

goodiebox december 2018 the reflection box inhoud

Gisteren kon je al de Goodiebox van december 2018 zien op mijn blog en wat er precies in zit. Ik heb een samenwerking met Goodiebox voor een paar maanden en kreeg deze box dubbel op mijn deurmat. Vind ik natuurlijk helemaal niet erg want zo kan ik goed het nieuwe jaar inluiden, iemand hier blij mee maken en ik ga zelf niet alles dubbel gebruiken. Mocht je dus eens kennis willen maken met een leuke maandelijkse box met beauty artikelen dan ben je hier aan het goede adres. Nu gaat het om de Goodiebox The Reflection Box. Zal het allemaal niet te ingewikkeld voor je maken 🙂

Wat zit er in de Goodiebox The Reflection Box?

Ik vind dat het dit keer een leuke inhoud is met onder andere Bellapierre en Rituals. Maar ik zal je vertellen wat het precies is.

  1. Lord and Berry oogpotlood zwart met glitter
  2. Balance Me vitamine C repair serum
  3. Gosh effect powder
  4. Rituals Ritual of Ayurveda droge body olie
  5. Bellapierre Cosmetics pro concealer palette

Al me al een leuke inhoud als je het mij vraagt. De totale waarde van de Goodiebox The Reflection Box ligt dan ook op €112 wat best wel veel is. Ook zit er Serum van Evolve Organic Beauty bij. Dit krijg je in december er extra bij als je je Goodiebox voor het eerst besteld. Deze zit uiteraard ook in dit pakketje. Het pakketje zit ook nog helemaal mooi ingepakt aan de binnenkant en is volledig ongebruikt.

Wat moet je doen?

goodiebox december 2018 the reflection box

Even een disclaimer vooraf: bij een winactie zie ik heel veel namen voorbij komen die puur en alleen voor een winactie komen en waarvan ik weet dat zij normaal gesproken nooit een reactie achterlaten maar alleen winactie jagers zijn. Deze mensen maken geen kans. Ik wil oprecht iemand blij maken die ik vaker voorbij zie komen op mijn social media kanalen en mijn blog. En dan nu naar wat je moet doen.

  • laat een duidelijke reactie achter met een geldig e-mailadres zodat ik weet dat je meedoet en contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen
  • volg mij op Instagram
  • like mijn Facebookpagina en like het bericht over de winactie

Ik zal de stappen controleren en uiteindelijk de winnaar een mail sturen. Je kunt meedoen tot en met zondag 13 januari 2019 en dan zal ik de winnaar een mail sturen.

Lees ook:
Anna Nooshin x Clinique Beauty Favourites
MAC Shiny Pretty Things Party favours mini lipsticks bright
Waarom persberichten plaatsen een goed idee is
Win: de hele inhoud van de Action adventskalender

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook