You are here: Home » Winacties » Win: Een Balea pakketje uit Duitsland

Win: Een Balea pakketje uit Duitsland

win balea pakketje

Afgelopen woensdag was ik samen met een vriendin voor het eerst naar CentrO in Oberhausen geweest en hoewel ik heel erg benieuwd was, was het toch niet helemaal mijn ding geloof ik. Het was groot, mooi aangekleed en wat leuke winkels, maar over het algemeen niet mijn type winkels. Veel duurdere merken en daar ben ik vaak niet naar opzoek. Gelukkig was er ook een DM, dus uiteindelijk heb ik alleen daar dingen gekocht, haha! Naast dat ik veel voor mezelf heb ingeslagen, heb ik ook wat extra spullen meegenomen om in een pakketje weg te geven aan een van de lezers. Waarom? DM is een super leuke drogist met leuke producten voor weinig geld én het is niet in Nederland verkrijgbaar. Zo zonde! Ze verzenden zelfs niet eens naar Nederland 🙁 Zelf heb ik een heerlijke lipbalsem van Balea en de meloen handzeep en douchegel. Goed, wat zit er in dit pakketje?

Win Balea pakketje uit Duitsland

win balea pakketje

 • Lippenbalsem in appel mint
 • Meloen crème gel masker
 • Treaclemoon soft watermint rain bodyspray
 • Treaclemoon soft watermint douche crème
 • Bahamas Dream douchegel
 • Balea watermeloen douchegel
 • Balea Born to be Lazy douchegel
 • Balea handzeep in watermeloen
 • Bahamas Dream deodorant (zonder aluminium)

Ik denk dat dit best een leuk pakketje is en leuke producten zijn waardoor je kennis kunt maken met het merk Balea. En ja, dan komt het, wat moet je er voor doen?

Wat moet je doen?

 • laat een leuke reactie achter waarom je dit zou willen winnen
 • laat een geldig e-mailadres achter in het bestemde vakje
 • volg mij op Instagram

Op zondag 10 september trek ik een winnaar die per email van mij bericht krijgt.