Win: Een Balea pakketje uit Duitsland

win balea pakketje

Afgelopen woensdag was ik samen met een vriendin voor het eerst naar CentrO in Oberhausen geweest en hoewel ik heel erg benieuwd was, was het toch niet helemaal mijn ding geloof ik. Het was groot, mooi aangekleed en wat leuke winkels, maar over het algemeen niet mijn type winkels. Veel duurdere merken en daar ben ik vaak niet naar opzoek. Gelukkig was er ook een DM, dus uiteindelijk heb ik alleen daar dingen gekocht, haha! Naast dat ik veel voor mezelf heb ingeslagen, heb ik ook wat extra spullen meegenomen om in een pakketje weg te geven aan een van de lezers. Waarom? DM is een super leuke drogist met leuke producten voor weinig geld én het is niet in Nederland verkrijgbaar. Zo zonde! Ze verzenden zelfs niet eens naar Nederland 🙁 Zelf heb ik een heerlijke lipbalsem van Balea en de meloen handzeep en douchegel. Goed, wat zit er in dit pakketje?

Win Balea pakketje uit Duitsland

win balea pakketje

 • Lippenbalsem in appel mint
 • Meloen crème gel masker
 • Treaclemoon soft watermint rain bodyspray
 • Treaclemoon soft watermint douche crème
 • Bahamas Dream douchegel
 • Balea watermeloen douchegel
 • Balea Born to be Lazy douchegel
 • Balea handzeep in watermeloen
 • Bahamas Dream deodorant (zonder aluminium)

Ik denk dat dit best een leuk pakketje is en leuke producten zijn waardoor je kennis kunt maken met het merk Balea. En ja, dan komt het, wat moet je er voor doen?

Wat moet je doen?

 • laat een leuke reactie achter waarom je dit zou willen winnen
 • laat een geldig e-mailadres achter in het bestemde vakje
 • volg mij op Instagram

Op zondag 10 september trek ik een winnaar die per email van mij bericht krijgt.

45 Reacties

 1. Anita H.
  25 september 2017 / 16:40

  Hoewel ik zelf regelmatig in Duitsland kom (en dus zeker ook bij DM), ding ik heel graag mee. Balea is een heel fijn merk, zo weet ik inmiddels wel uit ervaring. Het merk Treaclemoon zegt me niet zoveel; tijd voor een eerste kennismaking.

 2. Sabrina
  10 september 2017 / 00:17

  ? voor balea! Kijk die luiaard nou hoe cute! Ik ben in de vakantie naar de DM geweest maar ben me in kunnen houden. Je snapt dat dat erg moeilijk is. De Bahamas dream heb ik wel meegenomen, hoe heerlijk! Ik doe heel graag mee, ben een beetje verslaafd hoor..
  Natuurlijk volg ik je op instagram

 3. kempenaers
  6 september 2017 / 16:20

  ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen dus doe ik graag mee aan deze actie

 4. Sabine Ypenga
  5 september 2017 / 09:08

  Wat heerlijk al die fruitgeuren! Ik maak heel graag kans op dit mooie pakket.

 5. Amber
  4 september 2017 / 16:52

  Ik kan dit zeker wel gebruiken! Nu de koude maanden er weer aan komen krijg ik een snel droge en gevoelige huid. Ik wil het graag kunnen blijven verzorgen en dat kan met deze producten, die er overigens erg fleurig uit zien!

 6. Sharon de Ridder
  4 september 2017 / 12:00

  Wat een zalig pakket! Ik ben erg fan van Balea 🙂 Wanneer ik naar mijn broer ga, die in Berlijn woont, sla ik altijd in! Balea associeer ik dus altijd met die gezellige weekendjes.

 7. Iris
  4 september 2017 / 10:59

  Ik hoor zoveel positieve verhalen over Balea, maar heb het nog nooit zelf geprobeerd. Ik doe graag mee met deze winactie en natuurlijk volg ik je op Instragram

 8. 3 september 2017 / 21:59

  Oh leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik wil het graag winnen, omdat ik nog nooit iets van dat merk heb kunnen proberen. Ik woon helaas in Breda, dus helemaal niet in de buurt van Duitsland en helaas ook geen auto. Ik volg je al een lange tijd op Instagram onder de naam Maaikiesworld 😀

 9. 3 september 2017 / 11:12

  Wat een leuke winactie, de verpakkingen zijn altijd al mooi. de producten spreken me ook erg aan.

  • Jolanda Korsman
   3 september 2017 / 13:04

   Wat een geweldige actie. Zo’n geweldige lux prijs wie wil dat nou niet. Ikke zeker wel

 10. 3 september 2017 / 10:22

  Wat een te gekke winactie ??! Deze producten zouden mij zeker helpen om de tropische stemming van de vakantie wat langer vast te houden ?. Ik waag dus graag een gokje en doe mee aan je winactie! Ik volg je uiteraard op Instagram.

 11. Anita te Gussinklo
  2 september 2017 / 22:18

  Omdat ik helemaal vrolijk word van Balea.

 12. Yvonne Drenth
  2 september 2017 / 21:28

  Ik ken eigenlijk alleen maar mensen die naar de DM gaan voor scrapspullen, maar ik heb ze ook wel eens over Balea gehoord. Daar ben ik nu dan ook best wel benieuwd naar! Ook ik zou dus graag meedoen. 🙂

 13. Maaike tH
  2 september 2017 / 18:06

  Wat een mooie producten, ik doe graag mee aan de winactie!

 14. Angela
  2 september 2017 / 16:47

  Yes..! Ik houd van dat merk, al ken ik deze versie niet. Ben al een tijdje niet in Duitsland geweest..Enorm benieuwd er naar.

 15. 2 september 2017 / 13:39

  Ik kom sinds kort vaker bij de DM, maar dit merk alleen ng niet geprobeerd. Lijkt me een mooie gelegenheid het eens uit te testen.
  Ik neem sowieso de volgende keer echt eens van dt merk, gewoon om te testen maar iedereen nou zo lyrisch over is 🙂

  Instagram volgen: check (_sas)

 16. Margret
  1 september 2017 / 23:17

  Ik heb er vaker over gehoord en zou het graag willen uitproberen!

 17. Nadine
  1 september 2017 / 20:19

  Ooooooh ik wil dit zo graag winnen. Ik had eigenlijk op de planning staan om in de zomervakantie langs de DM drogist te gaan, maar het is zo’n afstand en het is er dus niet van gekomen. Deze producten lijken me zo fijn.

  Ik doe mee!!

 18. Marina
  1 september 2017 / 15:14

  Haha. Wie wil dit nu niet winnen!! Nou.. Ik wel. Ik vind de balea producten helemaal geweldig. En niet duur. Ik zou heel graag dit pakketje willen winnen omdat ik dan een voorraad heb.

 19. Lisanne Bons
  1 september 2017 / 15:00

  Hier in huis zijn we dol op de DM maar helaas door kind, vriend, huishouden, studie en (vrijwilligers)werk kom ik er minder vaak dan dat ik zou willen.
  Heb zelf wel mooie herinneringen aan CentrO. Ik had een neefje met een hele agressieve vorm van huidkanker en in de zomer moest hij veel binnen blijven. We gingen dan altijd als hij bij ons was met mijn tante en oom daar een dagje naar toe. Konden we als een stel ‘normale’ tiener rondhangen in het winkelcentrum.

 20. 1 september 2017 / 14:32

  Leuk hoor, ik ga regelmatig zelf naar de DM dus ik laat de winaktie voor de dames die hier nog niet bekend mee zijn.

 21. 1 september 2017 / 13:58

  Wat een geweldige producten en wat lief dat jullie deze weg geven!
  Het lijkt me echt heel erg fijn om me daar mee te mogen verzorgen.

 22. Chantalle
  1 september 2017 / 11:28

  Wat lief dat je een paar producten hebt mee genomen! Ik doe graag mee met je winactie omdat ik de producten er echt super cute vind uitzien. Helemaal geweldig. Ik volg je al n tijd op instagram

 23. 1 september 2017 / 10:58

  Wat een leuke winactie! Ik sla hem over, want ik woon zelf aan de grens, ik kom iedere twee maanden wel bij de DM. Ik gun het iemand die nooit in Duitsland komt! Balea heeft hele fijne producten.
  Lees het laatste blogbericht van Annika – Kiko Soft Focus FoundationMy Profile

 24. Henrieke
  1 september 2017 / 09:10

  Balea heeft lekkere fruitluchtjes en ik ben gek op fruit! Van meloen heb ik ook een opfrisluchtje staan, heel lekker. 🙂

 25. Elly
  1 september 2017 / 09:07

  Het is denk ik al zeker een jaar of 5 geleden dat ik voor het laatst in Oberhausen geweest ben. Ik ben er toen een aantal malen geweest omdat een vriendin van mij bij de DM altijd luiers insloeg. Ook sloeg ze meestal deo, shampoo en douchegel in van Balea. Echt nooit geweten dat dit merk in de smaak valt bij iedereen. Zelf dus nog nooit geprobeerd want hoorde achteraf pas al die positieve dingen wat me ondertussen erg nieuwsgierig heeft gemaakt dus maak graag een kansje om te winnen!!

 26. Marijke
  1 september 2017 / 08:25

  Leuk pakketje! Zou ik graag winnen!!

 27. 1 september 2017 / 07:48

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ben dol op de DM drogist. Zo jammer dat ze niet naar Nederland verzenden, zou dan zeker elke maand wel wat bestellen.
  Lees het laatste blogbericht van Carolien – Eetdagboek op vakantie #2My Profile

 28. 1 september 2017 / 07:39

  Aaaaah, superleuk! Ik heb nog nooit iets van Balea kunnen proberen doordat de DM zo ver is — ik woon in Antwerpen, mag ik dan eigenlijk wel meedoen? —, dus ben razend benieuwd naar de producten en maak dan ook erg graag kans!
  Born to Be Lazy is me op het lijf geschreven, denk ik. Een luiaard is m’n spirit animal, hahaha!
  Veel succes, iedereen!
  Lees het laatste blogbericht van Jessica J. – Viva Havana: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

 29. Ilse
  1 september 2017 / 07:30

  Super pakketje. Ik ben zelf dit jaar in Slovenië voor de eerste keer naar een DM geweest en ik heb daar mijn eerste Balea producten gekocht. Zou super zijn om er nog meer uit te kunnen proberen. Dus ik doe graag mee! ?

 30. jia-feng
  31 augustus 2017 / 22:25

  leuke winactie! ik ben zelf nauwelijks in de dm dus dit zou erg fijn zijn!

 31. 31 augustus 2017 / 22:10

  Wauw, wat een mooi Balea-pakket! Ik wil al zo lang iets van dit merk uitproberen, maar helaas ligt Duitsland niet naast de deur voor mij 😉 Ik maak dan ook dolgraag kans op dit mooie pakket! Ik volgde je al op Instagram.
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Review: Hygge – gezelligheid & geluk op z’n DeensMy Profile

 32. Irene
  31 augustus 2017 / 21:28

  Dag Mariska, wat een super leuk pakket! Ik zou graag winnen het lijkt me heerlijk!!! Maar helaas mij ga je niet kiezen want ik volg je niet op instagram. Door omstandigheden gestopt met alle social media… Bloglovin volg ik als enige nog en ook JOU! Hopelijk maakt dat veel goed! Succes met je blog, liefs Irene

 33. Natasja
  31 augustus 2017 / 21:16

  Duitsland is idd niet even om de hoek en best jammer dat je de producten niet on line kan bestellen. Misschien goed idee voor hun om dat wel te gaan doen? Als ik t begrijp zijn t heerlijke en goede betaalbare producten bij die drogist.. doe heel graag mee met deze winactie v deze heerlijke pakket. Ben namelijk erg benieuwd naar de geuren en werking vd producten en best benieuwd wat jou zo enthousiast heeft gemaakt… super lieve actie?

 34. Marian B
  31 augustus 2017 / 20:49

  Wat een leuk pakket met volgens mij erg fijne producten! Duitsland is voor mij niet in de buurt, maar zou toch graag eens kennis maken met dit merk.

 35. Lieke b
  31 augustus 2017 / 20:13

  Oehh hoe leuk !! Doe graag mee ! Zie regelmatig goede berichten over deZe producten ! Helaas is duitsland tevrr voor mij dus zo hebnik yovh een kansje om ze te kunnen testen super leuk

 36. 31 augustus 2017 / 20:06

  Hoi Mariska,
  Ik waag heel graag een kansje. Vanaf Ameland is de DM of Duitsland überhaupt niet om de hoek. Ik ben in de vakantie voor het eerst naar de DM geweest en ik vond dit echt heaven! Helaas heb ik eigenlijk niks van Balea meegenomen, zonde! Ik doe dus graag mee. 😉
  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Lisanne – 10 producten die ik elke keer weer koopMy Profile

 37. 31 augustus 2017 / 19:53

  Ik heb deze ook zelf ingeslagen in Oberhausen hihi. Ik gun het iemand anders! 😉

 38. Kristel brouwers-dijkhuizen
  31 augustus 2017 / 19:52

  Ow dat zou leuk zijn ik ken de producten nog niet en zou ze graag willen leren kennen nu ik met zwangerschaps verlof ben kan ik wel wat extra vitamines en mineralen voor mijn huid gebruiken. En top blog btw lees het graagn

 39. 31 augustus 2017 / 19:47

  Ik heb de producten vorige week zelf al gescoord dus sla deze over, maar wat heb je weer mooie foto’s gemaakt, dat moest ik eventjes melden.
  Lees het laatste blogbericht van Engelina – #instafood 3My Profile

  • Mariska
   Auteur
   31 augustus 2017 / 19:49

   Haha dank je wel! Ik ben juist niet zo tevreden, heb mooiere foto’s gemaakt 🙂

 40. Ling
  31 augustus 2017 / 19:47

  Een paar maanden geleden ben ik voor het eerst naar CentrO geweest en ik vond dat ook tegengevallen. Daar heb ik een broek gekocht en natuurlijk kon ik DM niet overslaan. Wat een leuke winkel waar je veel spullen kan kopen voor weinig geld! Leuke verpakkingen ook! De watermeloen handzeep is een aanrader. Jammer genoeg woon ik niet dichtbij Duitsland. Zo leuk om via deze weg kans te maken op leuke producten. Echt een verwenpakket! Ik volg je op Instagram en Facebook. Duimen maar. Liefs, Ling

 41. elisabeth maria martina
  31 augustus 2017 / 19:42

  heerlijk al die verwennerij, die drogisterij loop ik ook nooit voorbij
  ga graag een dagje shoppen in duitsland, toch net wat andere producten en merken en vaak ook nog voordeliger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.