You are here: Home » Winacties » Win 4 iPhone 8 plus hoesjes (roze, zwart, brons en voor 7 plus!)

Win 4 iPhone 8 plus hoesjes (roze, zwart, brons en voor 7 plus!)

iphone 8 plus hoesjes winnen 1

Hoewel ik eerder een iPhone 8 plus had, ben ik laatst over gestapt naar een Huawei P2o Pro, iets totaal anders dus. Via AliExpress had ik best wat hoesjes besteld voor mijn iPhone, maar die waren nog niet binnen toen ik mijn nieuwe toestel had gekocht. Niet heel slim, maar hé het was Black Friday en ik kon die Huawei voor een leuke prijs kopen en vervolgens mijn abonnement sim only verlengen. Dat was een goede keuze en nu heb ik dus 4 iPhone 8 plus hoesjes over die ik graag wil verloten in een winactie. Een iPhone 8 plus is een vrij gangbaar model die nog veel mensen hebben en vandaar leek het me leuk om deze weg te geven! Je hoeft er ook niet zoveel voor te doen, laten we het leuk houden 🙂

4 iPhone 8 plus hoesje winnen

iphone 8 plus hoesjes winnen 2

En dit zijn de 4 iPhone 8 plus hoesjes die je kunt winnen. Zelf vind ik ze super leuk, maarja daarom had ik ze natuurlijk ook besteld. Helaas passen ze dus niet om mijn nieuwe telefoon. En de hoesjes zijn trouwens niet alleen voor de iPhone 8 plus, want de iPhone 7 plus heeft dezelfde afmetingen Dus als je een iPhone 7 plus hebt kun je ook met een gerust hart meedoen 🙂 De hoesjes heb ik dus gekocht op AliExpress en zijn dus niet heel erg duur. Maar niet alles hoeft duur te zijn als het leuk is, toch? 🙂 Al je de iPhone 8 plus hoesjes nog steeds wilt winnen moet je even verder lezen om te kijken wat je moet doen. Het valt allemaal best mee 🙂

Wat moet je doen?

  • laat een reactie achter met een geldig e-mailadres
  • volg mij op Instagram
  • like mijn Facebookpagina en like het bericht over deze winactie

Dit is alles! Ik zal de winnaar persoonlijk benaderen als hij of zij gewonnen heeft zodat ik de prijs kan opsturen. Je kunt meedoen tot en met volgende week vrijdag 21 december.

Lees ook:
Zo krijg je snel meer bezoekers op je blog!
Mijn Samsung Galaxy S7 Edge rose pink
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)
Close up filters eBay 50mm lens + afstandsbediening

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook