Wild Argan Oil Body Shop body butter & miracle solid oil

wild argan oil the body shop

Wild Argan Oil is de nieuwste lijn die The Body shop in het assortiment heeft. Zelf was ik enorm benieuwd naar deze producten en de geur. Heb meerdere producten geprobeerd met arganolie en de geur vind ik altijd heerlijk! Zelf ontving ik deze twee producten om het te mogen uit proberen en dat heb ik gedaan! Bevalt dit net zo goed als de Shea butter handcreme?

Lees ook: Shea Body Butter – The Body Shop

Wild Argan Oil body butter & miracle solid oil

ONTDEK DE NIEUWE, LUXUEUZE WILD ARGAN OIL COLLECTIE MET COMMUNITY FAIR TRADE-WILDE ARGANOLIE UIT HET ATLASGEBERGTE IN MAROKKO. VERZORG JE HUID VAN TOP TOT TEEN MET DEZE HEERLIJKE PRODUCTEN VOL VERZORGENDE INGREDIËNTEN.

Dit is wat The Body Shop zelf over de producten zegt. Vol met arganolie die de huid goed verzorgd met hele goede ingrediënten.

The Body Shop Wild argan oil body butter

wild argan oil the body shop


Zodra je de deksel van de pot af haalt komt de geur van het product heel erg naar boven. De geur is echt enorm sterk en je moet er van houden! De body butter is een creme achtige structuur die zeker niet te hard is. Je kunt het product heel gemakkelijk uit de verpakking krijgen en uitsmeren op je huid. Goed te gebruiken als je net onder de douche vandaan komt bijvoorbeeld omdat hij dan op je warme huid terecht komt en nog nét iets beter uitsmeert.

wild argan oil the body shop


Hierboven zie je de ingrediënten die in het product zitten, de body butter.

wild argan oil the body shop


Links zie je de Wild argan oil miracle solid oil vanuit de verpakking rechtstreeks op mijn huid en rechts zie je de Wild argan oil body butter. Je ziet dat de miracle solid oil wat harder qua structuur is en de body butter wat zachter.

Wild argan oil miracle solid oil


Een verzachtende en vochtregulerende balsem met Community Fair Trade-Wilde Arganolie. De vaste balsem smelt om tot een zachte olie wanneer deze in aanraking komt met de huid. De zachte balsem is geschikt voor lichaam en haar.

Ook bij dit product komt de geur enorm naar voren. Het is absoluut geen subtiel geurtje, maar een erg aanwezige geur. Dit product kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de puntjes van je haar of op ruwe plekjes op je huid om dit te voeden. Mocht je dit in je haar willen doen dan kun je beter een klein beetje uit het potje pakken en warm wrijven in je handen. Op die manier is het makkelijker aan te brengen in je haar.

Mijn mening

Zelf heb ik deze producten niet echt gebruikt, ook omdat ik de geur echt veel te overheersend vind en er absoluut niet van hou. Natuurlijk heb ik de body butter we op mijn lichaam getest voor de blog en hij voedt mijn huid wel erg fijn. Mijn huid is dan ook heerlijk zacht nadat ik mezelf heb ingesmeerd.

Info en verkrijgbaarheid


De Wild Argan Oil body butter is verkrijgbaar via de website van The Body Shop en kost €16,00 voor 200ml.
De Miracle Solid Oil is ook verkrijgbaar via de website van The Body Shop en deze kost €12,00 voor 50 gram aan product.

Pluspunten: test niet op dieren, veel natuurlijke ingrediënten, product verzorgd erg goed, gemakkelijk verkrijgbaar zowel online als in een fysieke winkel, je hebt nog meer producten in deze lijn voor optimale verzorging.
Minpunten: persoonlijk vind ik de geur niet fijn, de prijs kan misschien een probleem zijn.

Er is nu ook nog een fijne kortingsactie van pas, zodat je kennis kunt maken met deze producten en je dus niet de volle prijs betaald. Je kunt op onderstaande banner klikken om direct daar naar toe te gaan. Je hoeft niet perse producten uit de Argan Olie lijn te bestellen, het geldt voor een groot aantal producten met verschillende geuren!

Lees ook:
The Lovely body shop tag
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)

10 Reacties

 1. 20 september 2014 / 23:55

  Ik heb hier de badolie van. Ik vind de geur juist wel heel erg lekker :-). Jammer dat er gen douchegel van is.

 2. beautyforgirls
  18 september 2014 / 16:26

  Ik heb ze ook, zulke fijne producten.
  Liefs, xxx

 3. 18 september 2014 / 10:48

  Ik heb ze ook net als Svenja in de winkel geprobeerd, ze voelden heel erg prettig aanen ik vind de geur erg apart , maar heel lekker…maar je moet inderdaad van die geur houden…Ik denk niet dat ik deze snel zal aanschaffen, heb best wel behoorlijk wat potjes met bodybutter op voorraad maar zet ze wel op het ( hinthint, zoons en echtgenoot) lijstje van dingen waar men mij heel blij mee zou maken met de feestdagen….
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Essence: Say no to dark circles & Smurf-steel, Effect eye pencilMy Profile

 4. 18 september 2014 / 09:31

  Ik heb de producten eens in de winkel getest en vond ze heel erg fijn. Ik vond de geur stiekem wel erg lekker! Als mijn huidige butters van TBS op zijn ga ik deze ook aanschaffen, kijk er nu al naar uit!
  Lees het laatste blogbericht van Svenja – Lanzarote part 3My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.