Wijnglas telefoonhoesje, smartphone proof handschoenen en schattigheid

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Van Smartphonehoesjes.nl mocht ik een bestelling plaatsen van wat artikelen om te reviewen. Ondanks dat ik al genoeg telefoonhoesjes heb kon ik het niet laten om er weer een paar uit te kiezen. Dit keer sowieso eentje die ik nog nooit eerder had gezien, namelijk met een wijnglas (wijnglas TPU hoesje)waarin vloeistof zit. Ook een ander heel schattig telefoonhoesje en ik wilde al een tijdje handschoenen proberen die smartphone proof zijn, oftewel dat je alsnog je smartphone kunt bedienen als je handschoenen aan hebt. Was wel benieuwd of dat echt zo goed werkte als er altijd beweerd wordt.

wijnglas telefoonhoesje

Oh deze vind ik zo leuk! Ik ben niet van de rode wijn, maar wel van de zoete witte wijn trouwens. Ondanks de rode vloeistof erin vind ik hem echt super leuk. Er staat ook een pump bij en een kusje. Het wijnglas zit zeg maar op het hoesje en dat maakt het hoesje net wel wat dikker. Het stoort mij trouwens niet en houdt evengoed gewoon fijn vast. Verder is hij doorzichtig dus de achterkant van je telefoon komt er wel doorheen.
Deze kost €9,95 en is voor veel type telefoons verkrijgbaar.

telefoonhoesje blond amsterdam

Ook bestelde ik dit lieve schattige telefoonhoesje. Het is van zacht rubber materiaal wat ik eigenlijk altijd het fijnste vind bij zo’n hoesje. Ik ben er eigenlijk voor gevallen doordat er allemaal van die schattige tekeningetjes op staan. Die donuts, cupcakes en kopjes thee deden het voor mij echt 🙂 Het telefoonhoesje zelf is wit en is niet doorschijnend. De achterkant van je telefoon zie je er dus niet doorheen.
Deze kost €9,95 en is voor veel type telefoons verkrijgbaar.

telefoonhoesje

Het is inmiddels herfst en dat betekent dat het langzaamaan ook weer veel kouder gaat worden en het toch wel fijn is om op sommige momenten handschoenen te dragen. Eerst vond ik dat altijd heel irritant omdat mijn iPhone dan niet reageerde. Ik had al wel eerder dit soort handschoenen gezien en besloot om deze nu te bestellen omdat ik het gewoon ook eens wilde ervaren of het nu echt werkte. En dat doet het! Alles reageert alsof je gewoon met je blote vingers het scherm aanraakt. Ik heb nog niet iets ontdekt waarom het niet werkt. Hier ben ik dus enorm blij mee! Ze waren ook niet echt duur trouwens.
Deze handschoenen kosten €8,95 en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ja ik ben blij met deze producten en denk dat ik de smartphone proof handschoenen sowieso heel vaak ga dragen. Ze lijken misschien wat dun maar dat valt erg mee, je handen blijven wel lekker warm 🙂 Ook vind ik de telefoonhoesjes heel erg leuk!

Lees ook:
Filmpje: AliExpress telefoonhoesjes shoplog
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
iPhone bookcase hoesjes roze en zilver

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.