Wijnglas telefoonhoesje, smartphone proof handschoenen en schattigheid

Wijnglas telefoonhoesje, smartphone proof handschoenen en schattigheid

Van Smartphonehoesjes.nl mocht ik een bestelling plaatsen van wat artikelen om te reviewen. Ondanks dat ik al genoeg telefoonhoesjes heb kon ik het niet laten om er weer een paar uit te kiezen. Dit keer sowieso eentje die ik nog nooit eerder had gezien, namelijk met een wijnglas (wijnglas TPU hoesje)waarin vloeistof zit. Ook een ander heel schattig telefoonhoesje en ik wilde al een tijdje handschoenen proberen die smartphone proof zijn, oftewel dat je alsnog je smartphone kunt bedienen als je handschoenen aan hebt. Was wel benieuwd of dat echt zo goed werkte als er altijd beweerd wordt.

wijnglas telefoonhoesje

Oh deze vind ik zo leuk! Ik ben niet van de rode wijn, maar wel van de zoete witte wijn trouwens. Ondanks de rode vloeistof erin vind ik hem echt super leuk. Er staat ook een pump bij en een kusje. Het wijnglas zit zeg maar op het hoesje en dat maakt het hoesje net wel wat dikker. Het stoort mij trouwens niet en houdt evengoed gewoon fijn vast. Verder is hij doorzichtig dus de achterkant van je telefoon komt er wel doorheen.
Deze kost €9,95 en is voor veel type telefoons verkrijgbaar.

telefoonhoesje blond amsterdam

Ook bestelde ik dit lieve schattige telefoonhoesje. Het is van zacht rubber materiaal wat ik eigenlijk altijd het fijnste vind bij zo’n hoesje. Ik ben er eigenlijk voor gevallen doordat er allemaal van die schattige tekeningetjes op staan. Die donuts, cupcakes en kopjes thee deden het voor mij echt ­čÖé Het telefoonhoesje zelf is wit en is niet doorschijnend. De achterkant van je telefoon zie je er dus niet doorheen.
Deze kost €9,95 en is voor veel type telefoons verkrijgbaar.

telefoonhoesje

Het is inmiddels herfst en dat betekent dat het langzaamaan ook weer veel kouder gaat worden en het toch wel fijn is om op sommige momenten handschoenen te dragen. Eerst vond ik dat altijd heel irritant omdat mijn iPhone dan niet reageerde. Ik had al wel eerder dit soort handschoenen gezien en besloot om deze nu te bestellen omdat ik het gewoon ook eens wilde ervaren of het nu echt werkte. En dat doet het! Alles reageert alsof je gewoon met je blote vingers het scherm aanraakt. Ik heb nog niet iets ontdekt waarom het niet werkt. Hier ben ik dus enorm blij mee! Ze waren ook niet echt duur trouwens.
Deze handschoenen kosten €8,95 en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ja ik ben blij met deze producten en denk dat ik de smartphone proof handschoenen sowieso heel vaak ga dragen. Ze lijken misschien wat dun maar dat valt erg mee, je handen blijven wel lekker warm ­čÖé Ook vind ik de telefoonhoesjes heel erg leuk!

Lees ook:
Filmpje: AliExpress telefoonhoesjes shoplog
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
iPhone bookcase hoesjes roze en zilver

*Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk

7 Reacties

 1. Rosanne
  5 november 2015 / 22:08

  Dat wijnglas hoesje is het perfecte hoesje voor mij haha.

 2. Nicole
  5 november 2015 / 20:30

  Het wijnglas hoesje is geweldig!

 3. 5 november 2015 / 20:07

  Die hoesjes zijn echt hee gaaf! Die handschoenen heb ik ook. Erg handig!

 4. 5 november 2015 / 16:48

  Die handschoenen zijn wel echt handig! Op mijn vorige telefoon had ik een handschoenenfunctie maar op de iphone niet

 5. Manon
  5 november 2015 / 16:09

  Wat een leuke hoesjes !

 6. Darina
  5 november 2015 / 07:14

  De telefoonhoesjes zijn erg leuk en het komt goed uit want dit weekebd ga ik een nieuwe telefoon aanschaffen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.