Wet N Wild Sexy Rouge, Flirty Rose Crème & Kaleidoscope

wet n wild sexy rouge

Een aantal weken geleden ontving ik van beautyvoordeelshop.nl een drietal mooie lakjes die ik voor jullie mocht reviewen! Dat vind ik echt super tof en vandaag laat ik ze zien in één artikel alle drie van Wet n Wild bij elkaar. Een mooie donkerrode kleur met glitter, een crème lichtroze kleur en een glitter lak! Zowel foto’s in de schaduw als in zonlicht.

Lees ook: Essie Shades on & Essie Pool side service

Wet n wild Sexy Rouge

wet n wild sexy rouge
wet n wild sexy rouge
wet n wild sexy rouge

Dit is de kleur Sexy Rouge, een mooie donkerrode / bordeaux kleur met heel veel shimmer erin die lekker opvalt in het zonlicht. Zelf vind ik dit een vrije chique kleur. Zo een die je draagt op een feest bijvoorbeeld.
Links zie je hem in het zonlicht en rechts in de schaduw. De dekking is wel goed. Hij dekt namelijk in een (wat dikker) laagje, maar je kunt er natuurlijk altijd een tweede overheen doen voor de nét iets betere dekking.

Wet n wild flirty rose creme

Deze Wet n Wild Flirty Rose Crème vond ik eigenlijk qua kleur wel heel leuk (ik hou van roze!) maar ik vond hem heel lastig met lakken. Het kwastje was oké, maar substantie leek net iets anders dan de vorige, iets dikker misschien, kon het niet echt plaatsen. Ik heb dan ook een paar keer de lak eraf gehaald en het opnieuw gedaan, maar dit was bijna het beste resultaat. Oké, ik zal misschien iets niet goed doen, maar nee, het was niet mijn favoriet. Maar de kleur is wel heel schattig. Links zie je hem weer in zonlicht en rechts in de schaduw.

En als laatste deze glitter lak met de naam Kaleidoscope. Deze kan ik niet linken, want ik kan hem niet meer vinden op de website. Dit is een mooie glitter lak die niet de dekking heeft om hem als lak alleen te gebruiken, maar wel als een mooie topcoat. En roze en glitter vind ik daarvan de perfecte combinatie!
Hier heb ik de topcoat opgebracht op de roze lak Wet N Wild Flirty Rose Crème voor een leuk resultaat.

Informatie
Inhoud: 10ml per flesje
Uitstraling: Naar mijn idee simpel en niets bijzonders
Voordeel: Niet duur voor een lakje die een goede dekking heeft
Nadeel: Het crème lakje lijkt wel stroperig en is daarom lastig aan te brengen
Prijs: €2,50 per flesje
Te koop bij: Beautyvoordeelshop.nl

11 Reacties

 1. Danielleeee
  4 september 2013 / 08:59

  Leuke lakjes !

 2. 1 september 2013 / 01:21

  Sexy Rouge is echt schitterend! Mooie lakjes zijn dat zeg. ^^ Ik wist niet eens dat Wet N Wild nagelakken had.. Love them already!

 3. Cynthia
  31 augustus 2013 / 18:33

  Waaaauw, de donkerrode is supermooi!

 4. Esmée
  31 augustus 2013 / 15:53

  Wauw, mooie kleurtjes. x

 5. Tineke
  31 augustus 2013 / 13:26

  Echt prachtige lakjes! Vooral die topcoat is heel erg mooi!
  Liefs

 6. Angelique
  31 augustus 2013 / 13:14

  Vooral de eerste kleur vind ik erg gaaf!

 7. Janine
  31 augustus 2013 / 13:12

  Ik vind die eerste ook gewoon echt het mooiste! De kleur is fantastisch en hij zit heel erg mooi op je nagels. Hoewel die tweede inderdaad qua kleur erg mooi dekt en er uitziet vind ik het net alsof hij niet helemaal goed gelakt is en terug getrokken is bij je nagelriemen, dat terwijl volgens mij met jou laktechniek niets mis is, waarschijnlijk gewoon een wat minder fijn lakje! Die topcoat is erg schattig.

 8. Vera
  31 augustus 2013 / 12:34

  Wat een leuke lakjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.