Wet n Wild RoseBud lipstick

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze Wet N Wild RoseBud lipstick heb ik ook gekocht bij de webshop van Cynthia. Eerder liet ik al een aantal hele felle kleuren zien en deze is dat totaal niet. Ik vind hem eigenlijk wel heel erg mooi voor een dagelijkse look moet ik eerlijk zeggen. Heb hem geprobeerd en laat hem vandaag aan jullie zien!

Lees ook: Freedom lipstick Now Collection

Wet N Wild RoseBud lipstick

wet n wild rosebud lipstick

Deze MegaLast Lip Color van Wet ’n Wild blijft maar liefst 4 uur zitten! Door de huidverzorgende ingrediënten krijg je er ook nog eens heerlijke soepele lippen van. Het geeft een mooi semi-matte effect. Deze Wet ’n Wild lipstick is verkrijgbaar in 9 frisse kleuren!

De verpakking van de lipstick is eigenlijk niet zo bijzonder en ook gewoon erg simpel. Zelf vind ik dat helemaal niet erg. Het is voor mij belangrijk dat ik vanaf de buitenkant kan zien welke kleur ik in handen heb. Ik wil niet aan de onderzijde hoeven kijken om te kijken welke kleur dit is. Je ziet ook direct welk merk het is en dat vind ik ook fijn. Het zilveren kleurtje van de letters past er bij.

wet n wild rosebud lipstick
wet n wild rosebud lipstick

Op de onderste foto zie je wat ruis wat jammer is, maar ik heb geprobeerd dus de kleur dichterbij te krijgen. Zoals op de foto’s te zien is, zo is de kleur ook in het echt. Zoals je ziet is hij niet te fel ook. Hij brengt heel fijn aan. Hij zou semi-matte moeten zijn en dat is hij ook wel. Misschien had ik stiekem gehoopt dat hij iets feller zou zijn van kleur, maar dit geeft niet. Er zit geen nare of vreemde smaak en geur aan en dit vind ik zeker wel een pluspunt!

Ingrediënten

Deze swatch heb ik gemaakt op mijn had en de foto is genomen zonder flits.

Ozokerite, Pentaerythrityl Tetrastearate, Propytheptyl Caprylate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Mineral Oil, Myristyl Lactate, Bis Diglyceryl Polyacyladipate 2, VP/Elcosene Copolymer, Myristate, Dimethicone Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Neopentyl Glycol, Diethylhexanoate, Polysilicone 6, Cholesteryl Hydroxystearate, BHT, Propylparaben, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Silica, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Sorbitan Sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Allantoin (Comfrey Root), Retinyl Palmitate, Squalane, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides ( CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 (CI 15850), Red 28 (CI 45410), Red 30 (CI 73360), Yellow 6 (CL 15985), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 5 (CI 11680)

PluspuntenMinpunten
 Brengt erg fijn aan Kijk uit voor velletjes! (zie foto hierboven)
 Prijs is goed te doen €4,95 Verpakking is wat goedkoop (vind ik niet erg)
 Is in NL webshop verkrijgbaar 
Je kunt de kleur zien vanaf de buitenkant 
Geen chemische geur en/of smaak 

Al met al is het een goede budget lipstick! Hij is te koop bij onder andere de webshop van MissLipgloss en hier betaalde ik €4,95 voor. Hier zit 3,3 gram product in.

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
essence matt effect lipgloss – Silky Red

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.