Week in foto’s #41 (niet mijn beste week)

geschreven door Mariska Groot

Een week waar ik best wel tegenop zag. Het waarschijnlijk alleen zijn met de kerstdagen, me niet fit voelen door medicijnen en de burnout die ook nog meespeelt. Ook moest ik wederom naar de dokter op maandag. Het was niet mijn beste week laten we maar zeggen. Toch heb ik foto’s weten te maken!

Maandag 21 december (niet mijn beste week)

Week in foto's #41 (niet mijn beste week)
Week in foto's #41 (niet mijn beste week)

Maandag begon ik weer met een bezoek bij de dokter. Ter controle om te kijken hoe het nu met me ging. We hebben een gesprek gehad over het verdere traject en hoe we kijken hoe we het gaan oppakken.

Omdat ik toch al buiten was, ben ik direct naar Jumbo gelopen. Mijn zusje en broertje lieten weten dat ze op eerste kerstdag bij mij zouden komen gourmetten dus ik sloeg alvast wat vlees in. En carpaccio natuurlijk 🙂

Dinsdag 22 december

Week in foto's #41 (niet mijn beste week)
Week in foto's #41 (niet mijn beste week)

De foto van mijn favoriete parfum, Mon Guerlain Intense op de foto gezet en er een review over geschreven. Kijk dan even hoe mooi de foto’s zijn die ik met mijn iPhone 11 pro heb gemaakt!

Bij Jumbo nam ik deze ovenschotel mee. En het ziet er niet echt heel erg lekker uit, maar het was heerlijk. Ik hou van spruitjes. Dat is echt mijn lievelingsgroente.

Woensdag 23 december

Week in foto's #41 (niet mijn beste week)
Week in foto's #41 (niet mijn beste week)

Woensdag moest ik bij een ander filiaal van de supermarkt nog iets ophalen en omdat ik een paar weken niet had autogereden vond ik het best wel spannend. Maar toch gedaan en ging natuurlijk goed. Daarna toch even langs de oliebollenkraam gereden en een paar oliebollen en appelflappen gehaald. Had daar al een tijdje veel trek in.

Donderdag 24 december

donderdag 24 december 2020 » Doormariska.nl
Week in foto's #41 (niet mijn beste week)

Op donderdag kwam er een leuk pakket binnen met o.a. dit parfum. Dit is So Scandal van Jean Paul Gaultier. Daar ga ik binnenkort over schrijven 🙂 In de avond had ik ineens trek in iets lekkers en besloot wat bij MacDonalds te bestellen. Een McFlurry M&M, 9 kipnuggets en de kleine kaassoufflés. Uiteindelijk de Flurry in de vriezer gezet en later opgegeten.

Vrijdag 25 december

vrijdag 25 december 2020 » Doormariska.nl
Week in foto's #41 (niet mijn beste week)

Vrijdag was voor mij een drukke dag. In de ochtend ruimde ik mijn huis op en dat kostte best wel wat energie. In de middag kwamen mijn broertje en zusje en gingen we gezellig gourmetten. Uiteraard carpaccio vooraf en rechts zie je de Bavarette van de reclame. Die is gevuld mijn pijnboompitten en pesto. ZO lekker!

Zaterdag 26 december

Van zaterdag heb ik geen foto’s. Ik was echt doodmoe van de dag ervoor en lag eigenlijk de hele dag in bed. YouTube filmpjes kijken en een beetje blogs lezen. Ik voelde me een beetje down ofzo. Niet heel erg leuk. Zeker niet in combinatie met de medicijnen waardoor ik me niet fit voel.

Zondag 27 december

Van gisteren heb ik ook helemaal geen foto’s. Ik deed dan ook niks bijzonders. Lag tot laat in bed, moe, misselijk, keek wat tv en at een paar crackers. Niet boeiend dus 🙂

Ik moet zeggen dat ik deze dagen wel een beetje moeite heb met het feit dat ik alleen ben, niet de kracht heb om naar het westen van het land te rijden naar familie en iedereen al plannen heeft. Kom er wel weer overheen natuurlijk, maar in combinatie met de lockdown is het toch allemaal even net wat minder leuk. Afgelopen week was dus niet mijn beste week.

You may also like