Water munt citroen, simpel en gezond!

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Stiekem ben ik altijd wel een slechte drinken geweest. Niet qua wijn 😉 maar met water. Ik drink eigenlijk altijd tekort omdat ik nooit die prikkel heb dat ik dorst heb. Heel raar op zich. Nu heb ik eens bij een AH to Go op het centraal station in Amsterdam een flesje gekocht met water, verse munt en citroen. Kost zo’n €2,50 maar kun je heel makkelijk zelf ook maken natuurlijk! En dat heb ik gedaan. Zo simpel maak je water met munt en citroen.

Lees ook: Appel-Pecan Muffins

Water munt citroen

water munt citroen

Het is dus echt heel simpel om zelf te maken en het scheelt ook nog eens in kosten. Voor een ‘normaal’ flesje betaal je bij de AH al snel zo’n €2,50 en dat is, als je weet hoe goedkoop het kan, best duur. Het enige dat je nodig hebt is een leeg flesje, bundeltje met munt takjes/bladeren en een citroen. Dat doe je in een flesje en doet daar genoeg water bij zodat het flesje gevuld is, goed schudden, en je bent al helemaal klaar.

Zelf heb ik een heel pakje met munt takjes gekocht bij de supermarkt voor €1,00 en een citroen is er al onder een euro. In het flesje wat je ziet op de foto heb ik 2 munt takjes gedaan en twee stukjes citroen. Ik heb van een citroen een gewoon schijfje afgesneden en het schijfje weer in tweeën gesneden. De munt takjes gaan heel gemakkelijk het flesje in en de citroen partjes ook als je ze klein maakt. Ik denk dat je zo’n 2 keer kunt doen met de stukjes citroen en takjes munt voordat ze hun smaak verliezen. Maar voor de prijs wat je betaald hebt voor de ingrediënten kun je dit nog veel vaker herhalen!

Zelf heb ik nogal moeite met genoeg drinken en dit helpt mij er wel bij om het meer te doen. Het is heerlijk lekker fris door de munt en de citroen bevat weer lekker veel vitamine C. Win win situatie!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.