Wat vind ik nu écht van Lush? Mijn eerlijke mening!

by Mariska Groot

Lush is een merk dat in (beauty)blogland erg gewaardeerd wordt. Er wordt veel over geschreven, er wordt veel van het merk verkocht en ook krijgen verschillende bloggers wel eens een groot pakket opgestuurd als er weer een nieuwe collectie uit komt. Lush wordt dan ook echt geliefd en gehyped. Velen zien het ook wel als een verwen momentje voor jezelf. Heb ik zelf wel eens wat gekocht van dit merk? Wat heb ik gebruikt? En wat vind ik er nu écht van?

Lees ook: Lush Curly Wurly kokos shampoo

Wat heb ik gebruikt van Lush?

lush eerlijke mening
Wat vind ik nu écht van Lush? Mijn eerlijke mening!

Zelf heb ik al een aantal producten gebruikt. De Lush Bubblegum Lip Scrub, Lemony Flutter, Lush Whoosh shower jelly en Lush Sex Bomb bath bomb. Dat zijn de producten waar ik over heb geschreven. Verder heb ik Twilight Bath Bomb gehad, Rehab shampoo, Retread masker, Veganese conditioner, Hot Toddy showergel, Snow Fairy showergel, Rose Jam shower gel en er komt nog een grote fles Twilight mijn kant op. Je kunt dus best zeggen dat ik wat producten hebt gebruik en dus ook wel een goede mening kan vormen.

En dan nu mijn échte mening

En dan nu mijn mening die ik heb! Allereerst vind ik hun statement van dierproefvrij helemaal top! Verder zijn de geuren van de producten echt super lekker en dat merk je ook als je echt de winkel in loopt. Het is echt een snoepwinkeltje met alle Lush geuren door elkaar heen, super lekker! Dat zijn eigenlijk allemaal pluspunten. Ook is Lush niet per se alleen in de winkel te verkrijgen maar kun je heel gemakkelijk bestellen op de Lush webshop. Nadeel is dat je wel wat verzendkosten betaald maar dat heb je bijna bij iedere webshop.

En dan nu de punten wat ik minder vind aan Lush. Persoonlijk vind ik dat de artikelen best wat kosten. Ergens snap ik dat wel omdat alles handgemaakt wordt, dierproefvrij is en er natuurlijke producten worden gebruikt. De producten worden gemaakt in de Lush Kitchen. Wat ik ook echt jammer vind, en misschien ligt het aan mij, maar persoonlijk vind ik dat de producten die ik gebruik onder de douche qua geur erg kort en slecht blijven hangen. Hoe heerlijk de producten ook ruiken ze lijken maar niet te blijven hangen op een of andere manier. Als ik mijn haar was met de shampoo is de geur zo weg, als ik mij was met de douchegel is onder de douche de geur heerlijk, maar zodra ik mij heb afgedroogd en aangekleed lijkt de geur helemaal verdwenen. Met de bad producten precies hetzelfde. Zelf had ik gezien de prijs dar toch wel iets meer van verwacht. Soms bestel ik er wel iets van en zie het dan echt als een luxe en verwennerij 🙂 Ook niet verkeerd op zijn tijd hoor! Al met al is het voor mij dus een super luxe om het aan te schaffen en geniet ik van het moment dat ik het gebruik, maar had toch gehoopt dat de lekkere geur van de producten meer om je heen zou blijven hangen.

Wat is jullie favoriete product van Lush? En wat vind jij nu écht van Lush?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.