You are here: Home » Mariska's Life » Het was een zeer bewogen weekend…

Het was een zeer bewogen weekend…

Als ik dit type is het dinsdagmiddag 14:05. Ik heb op mijn Facebookpagina, blog en social media niet heel veel van me laten horen de laatste dagen en dat heeft natuurlijk zo z’n redenen. Al moet ik zeggen dat het wel vaker gebeurde dat er een dag niets online kwam. Buiten dat gaat mijn blog natuurlijk gewoon door en is dat ook een gedeeltelijke baan naast mijn 25-urige werkweek bij mijn baas. Laat ik bij het begin beginnen..

Vrijdag – naar mijn oude buurmeisje

Kunnen jullie je het artikel nog herinneren over mijn buurmeisje? Als je dat leest of hebt gelezen weet je wat ik bedoel. Ik ga er niet teveel op in wegens privacy, maar ik wilde weten hoe het met haar ging en had nog vragen zodat ik het zelf ook af kon sluiten wat er was gebeurd. Voor ik het wist was het 3 uur later en ging ik weer naar huis. Het heeft me zeker goed gedaan en ik hoop dat ik het op deze manier helemaal af kan sluiten met de antwoorden die ik heb gekregen.

Zaterdag – appartement bezichtigen ging goed!

Op Twitter had ik al meerdere keren laten blijken dat ik ging kijken voor een appartement, in Hoorn. Ik kwam er vroeger wel om naar school te gaan, om te winkelen, mijn moeder woont er sinds maart en Kleo woont er ook. Nu kreeg ik supersnel, via via de kans om een appartement te bezichtigen. Afgesproken op zaterdag 12:00 en samen met Kleo ging ik erheen. We liepen door het appartement heen, praten wat over eventuele afspraken en ik kreeg direct de sleutel! Never nooit verwacht, maar ik was er wel erg aan toe. Met 2 auto’s en 3 man sterk zijn we 2 keer op en neer gereden om spullen mee te nemen zodat ik er dezelfde avond nog kon slapen. Uiteraard wilde ik mijn kat mee, maar dat was nog een ding.

Mijn kleine draak wilde niet in zijn reismandje en tot 3 keer toe had ik hem gevangen, in z’n reismandje en de laatste keer glipte hij eruit. Hij had Kleo erg hard gebeten in haar hand en daar sijpelde het bloed uit, geen grap. Huisartsenpost gebeld en rond half 9 zaten wij op zaterdagavond op de huisartsenpost om allebei een prik tegen Tetanus te krijgen en een antibioticakuur. Dat had ik me toch anders voorgesteld. Uiteindelijk is m’n kat nog een nacht thuis gebleven en ben ik hier wel gaan slapen.

Zondag – afscheid van een goede kennis

Zondag ging ik weer terug naar Avenhorn om daar samen met mijn broertje, zusje en wat vrienden afscheid te nemen van een goede kennis van ons. Hij is op 25-jarige leeftijd overleden en dat was echt enorm heftig, het afscheid. Het is me niet in de koude kleren gaan zitten. Als klap op de vuurpijl kreeg ik mijn virale infectie ook weer terug, dus een oor zit weer dicht en ik heb weer medicijnen. Einde van de middag waren we weer thuis en ben ik met mijn zusje nog eens op en neer gereden om spullen weg te brengen, hebben we samen met m’n broertje, zusje en een vriend gegeten en toen was het tijd om alsnog mijn kat proberen te vangen. Het ging niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk is hij meegegaan die avond.

En nu, nu zit ik sinds gisteren al ziek thuis. Ik haat dit enorm, want ik wil niets liever dan gewoon aan het werk en lekker aan mijn blog werken. Hoewel ik me wel al iets beter ga voelen (ik klop het direct af!), weet ik nog niet zeker wanneer ik weer echt kan werken én aan mijn blog kan werken. Die stomme infectie veroorzaakt veel hoofdpijn, moeheid en gewoon een naar gevoel. Daarbij komt nog het gevoel van het afscheid hebben moeten nemen en het is compleet. Hoewel ik me wel heel erg blij voel met m’n appartement, m’n eigen spulletjes daar, de rust en locatie, voel ik me evengoed niet goed genoeg op dit moment om iets te ondernemen.

Ik kon geen geschikte foto vinden of maken, dus even zonder foto bovenin. Op Instagram heb ik de laatste dagen wel wat foto’s geplaatst van mijn nieuwe woning.