W7 Wild Lash mascara

W7 Wild Lash mascara

Ik ben enorm kieskeurig als het gaat om mascara’s. Op dit moment gebruik ik de Max Factor Masterpiece mascara die mij zeer goed bevalt, maar er is altijd plaats voor meer. Meer om te testen om te kijken of er nog betere mascara’s zijn die mijn favoriet overtreffen. Nu heb ik deze W7 Wild Lash mascara geprobeerd. En mijn mening is heel erg duidelijk!

Lees ook: W7 absolute lashes mascara

W7 Wild Lash mascara

w7 wild lash mascara

Mijn eerste indruk was dat deze W7 Wild Lash mascara wel eens tot een van mijn favorieten kon gaan behoren. Vooral ook door het borsteltje. Het is geen kammetje, maar een borsteltje met wat kortere haartjes. Was ik benieuwd naar! Bij het open draaien en eruit trekken van de borstel was ik er direct eigenlijk al helemaal klaar mee. De substantie was zo waterig dat er overal spetters mascara op zaten en vooral dan ook op mijn handen. Eigenlijk dus al een grote flop als je mij vraagt. Maar toch heb ik de mascara ook aangebracht. Ik bedoel misschien is de werking wel fantastisch! Hmm.. nou daar kan ik ook al totaal niet positief over zijn.

De foto’s die je hieronder ziet zijn van mijn ogen nadat ik een laagje mascara heb aangebracht. Verder durfde ik namelijk niet te gaan door die spetters. En die spetters zijn er dan nog niet eens heel makkelijk af te halen ook. Ook zoiets wat dan voor mij verschrikkelijk tegenvalt.

Buiten die zwarte spetters om, werkte de mascara ook nog eens voor geen meter. Hij is veel te waterig en daarom brengt hij totaal niet fijn aan op mijn wimpers. Op de foto’s heb ik één laagje geprobeerd en ben niet verder gegaan. Hij zou, als hij zijn naam eer aan zou doen, dus lengte moeten brengen aan je wimpers. Dat doet hij dus niet! Het enige wat er gebeurd is dat mijn wimpers als een paar zielige haartjes naar beneden vallen, zonder volume, omdat het te nat wordt en te zwaar.

w7 wild lash mascara

Een grote flop als je het mij vraagt. Bij het uithalen van het borsteltje uit het product kwamen er overal al spetters en dat was bij het aanbrengen van de mascara zelfs ook het geval. Steeds als ik een nieuwe veeg over mijn wimpers deed kwamen er meer spetters bij onder en boven mijn ogen. Allemaal zwarte stipjes tot gevolg.

w7 wild lash mascara

Mijn mening

Ik denk dat je uit de tekst mijn mening wel hebt kunnen halen. Totaal niet tevreden smijt in deze mascara het liefst zo diep mogelijk de prullenbak in. Wat een stom product en zonde van mijn geld. Meer dan dit heb ik er ook niet over te vertellen. Het is niets waard en doet zijn werk gewoon niet goed. Hij kost zo’n €4,50 en zelfs voor die prijs kun je een mascara aanschaffen die 10x beter zijn werk doet. Nee, deze raad ik je totaal niet aan.

Info en verkrijgbaarheid

Deze W7 Wild Lash mascara kocht ik bij de OP=OP voordeelshop in Purmerend. Hij bevat 15ml product en is na openen 12 maanden houdbaar. De mascara kost zo’n €4,50. W7 is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl

Wat is jouw grootste miskoop qua makeup?

13 Reacties

 1. 30 maart 2015 / 22:30

  Wat jammer zeg! Goed om te weten dat dit in elk geval niks is ­čÖé

 2. Delphine
  29 maart 2015 / 20:32

  Dit is echt de meest waardeloze mascara ooit! Haha echt erg.
  Lees het laatste blogbericht van Delphine – No buy periode!My Profile

 3. 29 maart 2015 / 13:21

  Ohhhhh Dat is goed balen….inderdaad kan je voor die prijs een veel betere mascara aanschaffen…

 4. 29 maart 2015 / 11:18

  Ik herken het, kocht ooit van Alverde geloof ik zo’n waterige mascara, meer langs dan op mijn wimpers! Jammer van de centen (ik baal ook van dit soort miskopen). Maar je behoed ons voor deze aankoop!
  Heb je een bankrekening voor een donatie? ­čść

 5. 29 maart 2015 / 10:43

  Wow heb nog nooit meegemaakt dat een mascara zo spettert echt waardeloos! Helemaal met je eens in de prullenbak ermee. Zelf ben ik ook erg kieskeurig over mijn mascara’s en voor een echte goede betaal ik liever wat meer dan mijn geld uitgeven aan goedkope troep zoals dit.

  Goed van je om ook deze review gewoon duidelijk hier neer te zetten. Ben nu wel benieuwd naar anderen en hun ervaring.

  Liefs Agneta

 6. 29 maart 2015 / 10:21

  Jammer dat hij zo tegenvalt. Is inderdaad echt zonde!

 7. 29 maart 2015 / 09:10

  Jammer zeg van deze mascara maar wel goed om te weten dat ik deze niet hoef te proberen. Nog nooit gezien of mee gemaakt zelf dat een mascara gaat spetteren bij het aanbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.