Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

W7 Starry Nights

W7 Starry Nights

Eergisteren heb je Catrice Mrs Boombastic voorbij zien komen en vandaag heb ik toch weer een prachtige maar wel donkere kleur nagellak voor je om te laten zien. Dit keer gaat het om W7 Starry Nights die ik kocht bij de Op = Op voordeelshop in Purmerend centrum. Wederom ben ik met deze lak ook enorm blij en vind ik hem op mijn nagels net zo mooi als in het potje zelf.

Lees ook: W7 Baby Pink

W7 Starry Nights


De nagellak van W7 doet me vanaf het begin af aan dat ik het merk ken, al denken aan de potjes van OPI. Niet gek want de vorm is zo goed als hetzelfde net als de grote zwarte dop die erop zit. Niets bijzonders op zich maar ik vind het leuk.


En hier zie je een close up van het kwastje van de W7 Starry Nights nagellak. Ook het kwastje is niet iets bijzonders als je het mij vraagt. Hij is niet te breed en niet te smal waardoor het gewoon goed en ‘normaal’ werkt. Ook zie je op het kwastje heel goed de kleuren zitten die er in de lak zitten. Dit is goud, paars en roze als je goed kijkt. De basiskleur is een iets donkerdere kleur maar toch dekt hij niet lekker met 1 laagje. Of eigenlijk helemaal niet. Op mijn nagels heb ik dan ook 3 lagen aangebracht om het geheel mooi te laten dekken.

Dan is het natuurlijk nu tijd voor de swatches. Zoals ik al zei draag ik op de foto’s 3 laagjes aan lak en heb ik de NYC Strip Off basecoat gebruikt.

w7 starry nights
w7 starry nights
w7 starry nights

De kleur vind ik echt heel apart en ik val vaak voor dit soort lakjes. Donkere lakjes vind ik altijd wel mooi omdat je die goed zit. Ook val ik vaak voor glitter en shimmer in de lak en daarom was deze het voor mij! De combinatie van goud, bruin en roze vind ik dan ook geweldig.

Pluspunten: budget, redelijk goed verkrijgbaar, best veel product voor de prijs
Minpunten: dekking pas in 2 dikke lagen of 3 normale lagen, waardoor het langzamer droogt
Raad ik hem aan? qua kleur en prijs zeker weten!

W7 Starry Nights bevat 15ml aan product. Ik kocht W7 Starry Nights bij de Op=op voordeelshop in Purmerend voor €2,49. Nu heb ik er 3 tegelijk gekocht en dan is de aanbieding 3 stuks voor €7,00 wat ook leuk is natuurlijk! Als je op de link klikt kun je kijken waar de dichts bijzijnde Op=Op voordeelshop voor jou is! W7 is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.

De foto’s heb ik weer eens gemaakt met mijn standaard kitlens 18-55mm op mijn Canon 600D. Ben er tevreden mee terwijl ik normaal mijn 50mm lens vaak gebruik.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. Evelien
  30 juli 2015 / 23:01

  Prachtige kleur, maar de foto van de close-up van het kwastje vind ik het allermooiste! Wauw! Echt een geweldige foto Maris

 2. 27 juli 2015 / 19:44

  Wat een porachtig kleurtje van W7 en deed me ergens wel denken aan een lakje van OPI die ik heb en erop lijkt. De foto met de lens is mooi geworden en duidelijk.

 3. Jonne
  27 juli 2015 / 09:47

  Wat een mooie kleur !
  liefs. Jonne

 4. robin
  26 juli 2015 / 20:54

  mooi kleurtje! de naam is ook leuk 🙂

 5. Lisette
  26 juli 2015 / 20:47

  Wat een mooi kleurtje!

 6. Julie
  26 juli 2015 / 14:44

  Ik vind hem er in het flesje leuke uitzien dan op de nagel! 🙂 Op zich is het wel een apart lakje!

 7. 26 juli 2015 / 11:43

  Mooi lakje, staat altijd zo feestelijk!
  Zelf ben ik een beetje afgestapt van glitterdingen, gewoon omdat ik elke keer weer meer dan een uur bezig was om het er af te schrobben ^^

 8. JenniferZ
  25 juli 2015 / 22:32

  Ik vind het wel een heel leuk en bijzonder kleurtje zeg!

 9. irene
  25 juli 2015 / 18:14

  Mooie kleur hoor!! Liefs irene

 10. 25 juli 2015 / 17:47

  Hey Mariska,

  Wat een super mooi kleurtje. Hier hou ik zelf ook wel van :). 2/3 laagjes vind ik nog wel te doen op zich :). Hij is ook lekker goedkoop :).

  Liefs!

 11. NailTalk
  25 juli 2015 / 12:13

  Ik hou wel van w7! niks mis met dit merk. Dit is ook een beauty!

 12. Mirjam
  25 juli 2015 / 11:41

  Vind dit toch wel een heel gaaf lakje! Jammer van de dekking maar wauw voor die glitters 😉

 13. Manon
  25 juli 2015 / 10:18

  Wat een mooie kleur is dit zeg!