W7 Starry Nights

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eergisteren heb je Catrice Mrs Boombastic voorbij zien komen en vandaag heb ik toch weer een prachtige maar wel donkere kleur nagellak voor je om te laten zien. Dit keer gaat het om W7 Starry Nights die ik kocht bij de Op = Op voordeelshop in Purmerend centrum. Wederom ben ik met deze lak ook enorm blij en vind ik hem op mijn nagels net zo mooi als in het potje zelf.

Lees ook: W7 Baby Pink

W7 Starry Nights

w7 starry nights 5 » DoorMariska


De nagellak van W7 doet me vanaf het begin af aan dat ik het merk ken, al denken aan de potjes van OPI. Niet gek want de vorm is zo goed als hetzelfde net als de grote zwarte dop die erop zit. Niets bijzonders op zich maar ik vind het leuk.

w7 starry nights 2 » DoorMariska


En hier zie je een close up van het kwastje van de W7 Starry Nights nagellak. Ook het kwastje is niet iets bijzonders als je het mij vraagt. Hij is niet te breed en niet te smal waardoor het gewoon goed en ‘normaal’ werkt. Ook zie je op het kwastje heel goed de kleuren zitten die er in de lak zitten. Dit is goud, paars en roze als je goed kijkt. De basiskleur is een iets donkerdere kleur maar toch dekt hij niet lekker met 1 laagje. Of eigenlijk helemaal niet. Op mijn nagels heb ik dan ook 3 lagen aangebracht om het geheel mooi te laten dekken.

Dan is het natuurlijk nu tijd voor de swatches. Zoals ik al zei draag ik op de foto’s 3 laagjes aan lak en heb ik de NYC Strip Off basecoat gebruikt.

w7 starry nights
w7 starry nights
w7 starry nights

De kleur vind ik echt heel apart en ik val vaak voor dit soort lakjes. Donkere lakjes vind ik altijd wel mooi omdat je die goed zit. Ook val ik vaak voor glitter en shimmer in de lak en daarom was deze het voor mij! De combinatie van goud, bruin en roze vind ik dan ook geweldig.

Pluspunten: budget, redelijk goed verkrijgbaar, best veel product voor de prijs
Minpunten: dekking pas in 2 dikke lagen of 3 normale lagen, waardoor het langzamer droogt
Raad ik hem aan? qua kleur en prijs zeker weten!

W7 Starry Nights bevat 15ml aan product. Ik kocht W7 Starry Nights bij de Op=op voordeelshop in Purmerend voor €2,49. Nu heb ik er 3 tegelijk gekocht en dan is de aanbieding 3 stuks voor €7,00 wat ook leuk is natuurlijk! Als je op de link klikt kun je kijken waar de dichts bijzijnde Op=Op voordeelshop voor jou is! W7 is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.

De foto’s heb ik weer eens gemaakt met mijn standaard kitlens 18-55mm op mijn Canon 600D. Ben er tevreden mee terwijl ik normaal mijn 50mm lens vaak gebruik.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.