W7 Intastella

by Mariska
w7 intastella

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Nieuwste aanwinst: W7 Intastella nagellak! De laatste tijd koop ik weer best wat nagellak en ik vrees dat mijn soort van nagellak verslaving die ik had. Bij mijn bezoekje in de OP = OP Voordeelshop kwam ik zoveel moois tegen dat ik gewoon echt niet wist waar ik moest kijken. Er waren namelijk ook 3 lakjes voor €7,00 en ik moest er echt een aantal meenemen. W7 Intastella is er een van geworden. Hij is zo mooi! Echt waar! Het is een mooie donkerpaarse nagellak met daarin gouden accenten. Of het glitter of shimmer is weet ik eigenlijk niet.

Lees ook: Essence Loyal Royal nagellak

W7 Intastella

w7 intastella


De echte kleur van W7 Instastella zoals je hem met het blote oog ziet was nog best moeilijk op de foto te krijgen! Of dit nu komt door mijn (niet zo goede) swatch fotografie of iets anders, ik weet het niet.. maar.. hij is super mooi! Voor de rest heb ik heel veel foto’s gemaakt uit verschillende hoeken om te kijken waar hij het mooiste in uit kwam. Hieronder zie je een aantal foto’s die ik tot de mooiste heb uitgekozen!

w7 intastella
w7 intastella
w7 intastella
w7 intastella
w7 intastella
w7 intastella 3 » DoorMariska
w7 intastella 2 » DoorMariska
w7 intastella 1 » DoorMariska

Bij iedere nieuwe nagellak die ik koop zeg ik bijna dat het een nieuwe favoriet is, maar deze is echt zo mooi! Ik zal hem dan ook zeker vaker gaan dragen, alleen al om het bijzondere effect van de W7 Instastella nagellak.

Info en verkrijgbaarheid

Ik kocht deze gewoon in een winkel, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen een OP = OP Voordeelshop in de buurt heeft.
W7 is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl

Lees ook:
Saffron Purple Brust
W7
Essence Crunchy Cake – The Nudes – I love Trends

Wat vind jij van deze nagellak?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.