W7 in the night palette (smokey shades)

W7 in the night palette (smokey shades)

De palettes van het merk W7 zijn sinds het begin al een begrip. Mooie palettes die een goede dupe zijn van de Urban Decay palettes. De goede dupes van W7 zijn vaak verkrijgbaar in de Voordeelshops bijvoorbeeld. Op zich ben ik niet zo bezig met oogschaduw, maar gisteren liep ik tegen het W7 in the Night palette aan en die had ik nog niet eerder gezien! Deze nam ik dus mee. Ook om te kijken of ik wellicht mijn liefde voor oogschaduw wat kan opkrikken en in het ‘ergste’ geval misschien zelfs wel een ooglook maken. Je leest het goed! Mariska en een ooglook 😉 Goed, we gaan kijken naar het palette!

Lees ook: W7 Intastella

W7 In the night palette

Dit palette zegt op de voorzijde al dat het gaat om ‘smokey shades’. Eigenlijk moest ik daar al aan denken toen ik de naam las van het palette. Leuk! De mooie paarse kleur en de gouden letters erop vind ik ook helemaal leuk. Mooie combinatie! Ik denk dat dit palette gebaseerd is op het Urban Decay Smokey Eyeshadow palette, ook al ziet die er wel anders uit zoals op de foto die je hieronder ziet.


De kleuren wijken wel iets af, maar dat zie je zo direct. De kleuren van het palette van Urban Decay vind ik ook erg mooi trouwens. Hoe de swatches hiervan zijn durf ik niet te zeggen. Dit palette heb ik niet. We gaan weer on topic terug naar het W7 In the night palette.

Verpakking

W7 in the night palette (smokey shades)
W7 in the night palette (smokey shades)
W7 in the night palette (smokey shades)
W7 in the night palette (smokey shades)

De verpakking vind ik echt heel erg leuk. Paars met gouden letters aan de buitenzijde vind ik wel iets uitstralen. Hij het is een soort ‘ijzeren’ box die je dicht kunt klikken. Geen andere sluitingen, je doet de deksel naar beneden en je hoort de klik. Ook vind ik de inhoud er erg leuk uit zien. Mooie kleuren!

W7 in the night palette (smokey shades)

Ook zie je een kwastje zitten. Deze zit voor de oogschaduw kleuren in een uitsparing. Aan de ene kant van de kwast heb je een applicator en aan de andere kant zie je het kwastje. Deze heb ik geprobeerd (nee, de ooglook laat ik niet zien, haha) en ik vind de kwastjes wel fijn. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet echt ervaring heb met andere kwasten, maar ik vind deze wel fijn werken.

Kleuren en swatches

Laten we beginnen met de namen van de kleuren die in het palette zitten. Deze benoem ik van links naar rechts:

Dusty – Wonderland – Summer – Atlanta – Abracadabra – Top Hat – Razzamataz – Lady Luck – Laura E – Party Pooper – Gate Crash – Bologna

W7 in the night palette (smokey shades)
De kleuren met flits
W7 in the night palette (smokey shades)
De kleuren zonder flits
W7 in the night palette (smokey shades)
Dusty – Wonderland – Summer – Atlanta – Abracadabra – Top Hat
zonder flits
Dusty – Wonderland – Summer – Atlanta – Abracadabra – Top Hat
met flits
Razzamataz – Lady Luck – Laura E – Party Pooper – Gate Crash – Bologna
zonder flits
Razzamataz – Lady Luck – Laura E – Party Pooper – Gate Crash – Bologna
met flits

De eerste 6 kleuren zijn dus best lastig om te zien en dat is wel jammer. Kan ook aan mijn (1e keer) swatch kunsten liggen, maar nee, ik vind het jammer. De tweede 6 kleuren zie je wel weer goed! Kijk, dat is mooi! Persoonlijk hou ik altijd wel van de donkere kleuren. Het enige wat ik jammer vind is dat de oogschaduw kleuren best wel korrelig zijn. Dit kun je ook wel zien op de swatches. Dat is wel jammer.

Ingrediënten

Info en verkrijgbaarheid

Zelf heb ik deze gekocht bij een op=op voordeelshop in Hoorn voor de prijs van ongeveer €8,00. Ook kun je hem voor €7,99 verkrijgen online bij Boozyshop.nl. Het palette bevat 12 kleuren, een applicator en een blendkwastje. Het palette weegt 14.4 gram.

Ik hoop dat jullie mijn review als positief ervaren en als er minpunten of pluspunten zijn, laat het me weten! Zo kan ik ook aan jullie wensen voldoen en mijzelf constant verbeteren!

31 Reacties

 1. NailTalk
  6 september 2014 / 12:10

  De kleuren zijn misschien iets te gewaagd voor mij, maar wauw, wat een mooi palette zeg!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Color Square – Nail ArtMy Profile

 2. Maureen
  6 september 2014 / 10:25

  Wauw hij is echt mooi! Ik heb de andere twee al, dus deze ga ik ook zekers kopen!
  Lees het laatste blogbericht van Maureen – Too much information #1My Profile

 3. Ines
  5 september 2014 / 23:18

  Lijken mij wel fijne kleuren om mee te experimenteren 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Ines – It’s a BBQMy Profile

  • Mariska
   5 september 2014 / 21:54

   Dat zou best kunnen ja! Die heb ik inderdaad niet gebruikt omdat ik die gewoonweg niet heb. Maar bedankt voor de tip! Wie weet voor in het vervolg 🙂

  • Mariska
   5 september 2014 / 21:55

   Ik heb geen basis gebruikt, misschien was dat iets handiger geweest bedenk ik me nu!

  • Mariska
   5 september 2014 / 21:56

   Dank je wel Nicky! 🙂

 4. Danielle
  5 september 2014 / 20:33

  Hoi! Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! Hopelijk vind je het leuk en doe je ook mee! Liefs
  Lees het laatste blogbericht van Danielle – Wishlist #2My Profile

 5. Danielle
  5 september 2014 / 20:33

  Hoi! Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! Hopelijk vind je het leuk en doe je ook mee! Liefs
  Lees het laatste blogbericht van Danielle – Wishlist #2My Profile

 6. 5 september 2014 / 20:08

  Mooie review heb je gemaakt Mariska! Ik had denk ik alleen wel een betere pigmentatie verwacht als ik de kleuren zo zie in het palette. Maar het palette lijkt me wel leuk om met kleuren te kunnen spelen.
  Lees het laatste blogbericht van Kirsten – MAC Pro Longwear Paint Pot Layin’ LowMy Profile

  • Mariska
   5 september 2014 / 21:55

   Dank je wel Kirsten, lief!

 7. 5 september 2014 / 20:08

  Mooie review heb je gemaakt Mariska! Ik had denk ik alleen wel een betere pigmentatie verwacht als ik de kleuren zo zie in het palette. Maar het palette lijkt me wel leuk om met kleuren te kunnen spelen.
  Lees het laatste blogbericht van Kirsten – MAC Pro Longwear Paint Pot Layin’ LowMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.