W7 Duo blusher

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

De W7 Duo Blusher.. ♥ Dit pareltje kon ik niet laten liggen toen ik bij het nieuwe W7 schap stond in de winkel. Niet dat ik vaak blush gebruik maar ik vond hem er wel heel erg mooi uit zien en wilde hem proberen. Misschien zou ik nu wel ineens blush willen gebruiken als deze goed is. Wie weet! Deze W7 Duo Blusher swatchte ik natuurlijk ook voor de blog. Alhoewel mijn swatch skills niet zo heel goed zijn, zijn de overige foto’s wel mooi gelukt.

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Lees ook: W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

W7 Duo Blusher

w7 duo blusher


Het is een heel normaal maar toch schattig doosje waar de W7 Duo Blusher in zit. Het contrast met het zwarte doosje en de prachtige kleuren vind ik heel mooi. Hij bevat twee kleuren waarvan een wat lichtere die ook best door kan als highlighter zo licht als die is en een tweede kleur die naar mijn idee wat lijkt op Rose Gold van Sleek. Een donkerdere kleur met daarin wat gouden shimmer. Of is die lichte ook een highlighter, nee toch? 🙂

w7 duo blusher 4 » DoorMariska
w7 duo blusher 5 » DoorMariska

Hier zie je heel erg goed hoe de kleuren eruit zien. Bovenin de lichtste en onderin de donkere met daarin ook duidelijke de gouden shimmer. Was erg benieuwd hoe de donkere mij zou staan omdat ik die echt geweldig vind. Wat een mooie kleur is dat! Had wel gedacht dat hij iets te donker zou zijn omdat ik nu eenmaal een bleekscheet ben en bijna geen foundation draag. Al wil ik wel vaker foundation gaan dragen trouwens, omdat het toch wat frisser oogt.

w7 duo blusher 1 1 » DoorMariska
w7 duo blusher

Wat mij wel opviel en wat ik eigenlijk niet zo leuk vind is dat de kleuren van de W7 Duo Blusher vrij poederig zijn. Dat zie je ook op een van de bovenste foto’s. Had toch gehoopt dat ze iets minder poederig zouden zijn. Normaal blaas ik altijd zachtjes nog even tegen het kwastje aan om overbodige er af te blazen. Hier moet je dus goed mee uitkijken anders blaas je bijna al het product eraf. Dat is eigenlijk het enige minpunt wat ik kan bedenken.

w7 duo blusher


Bij de W7 Duo Blusher zit ook een klein kwastje. Zelf heb ik geen andere kwasten om blush aan te brengen dus ik heb dit met dit kwastje gedaan. Het kwastje is niet heel bijzonder, gewoon een klein en handig kwastje die je makkelijk in het doosje kunt bewaren en dus bij je kunt houden.

w7 duo blusher 7 » DoorMariska
w7 duo blusher 8 » DoorMariska

En dan is het nu tijd voor de swatches! Nogmaals wil ik het benadrukken; mijn swatch skills zijn (nog) niet goed maar ik wil het natuurlijk toch graag laten zien! Ik heb wel mijn best gedaan en jullie kunnen wel zien hoe het bij mij eruit ziet. Links draag ik de donkere kleur en rechts draag ik de lichte kleur. De lichte kleur is bijna niet te zien en de donkere wel. Op zich valt hij mij niet heel erg tegen, maar misschien toch wel ietwat te donker voor mijn huidskleur.

w7 duo blusher 2 » DoorMariska


Je ziet dat de kleuren wel heel erg mooi zijn! Op mijn hand komen ze wel zo over als dat ze ook daadwerkelijk zijn. Ik denk als je beter met makeup bent dan ik en er wel goed mee om kunt gaan, dat je er zeker een mooie look van kunt maken! Deze ga ik zeker bewaren en mee oefenen voor misschien toekomstige looks. Wie weet!

Info en verkrijgbaarheid

Deze heb ik gekocht bij de OP=OP voordeelshop in Purmerend maar is online ook verkrijgbaar bij Boozyshop.nl. Op de website kost deze €3,99 maar ik heb er €2,49 voor betaald in de winkel. Een naam heeft hij niet maar het is nummer 02. Beide kleuren zijn 3.5 gram en zijn 12 maanden na openen houdbaar.

Natuurlijk hoop ik dat jullie deze review voldoende vinden en hebben kunnen genieten van de foto’s. Daar ben ik namelijk heel erg blij mee 🙂

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.