Vriendenboekje opsturen, doe je mee?

vriendenboekje

Je kon gisteren al zien dat ik een aantal nieuwe boekjes had gekocht bij Hema. Niet wetende wat ik met die 3 boekjes precies zou gaan doen, behalve dat er eentje is voor mijn to do lijstjes. Ineens kwam ik (vind ik zelf) op een best wel heel erg leuk idee! Ken je nog die vriendenboekjes van vroeger waar je in mocht schrijven? Precies dat! Dit leuke roze boekje wil ik als vriendenboekje gaan gebruiken. Leuk om allemaal andere bloggers te verzamelen waarin ze wat over hunzelf kunnen vertellen, hun blog kunnen promoten en kunnen vertellen wat ze willen.

Vriendenboekje opsturen?

Zoals ik al zei lijkt het me dus leuk om het boekje rond te laten gaan in blogland zodat iedereen meer te weten kan komen over andere mensen/bloggers. Ik heb niet echt specifieke vragen die je moet gaan beantwoorden, maar ik zou het wel erg leuk vinden als je gewoon dingen vertelt over jezelf. Wat vind je leuk? Wat vind je niet leuk? Heb je een blog en wat is de URL? Dat soort dingen. Uiteraard mag je er ook een pasfoto indoen als je dat graag wilt 😉 Echt lekker oldschool. Het kost natuurlijk een klein centje om het op te sturen, maar ik hoop dat er een hoop meiden zijn die hier wel aan mee willen doen omdat ze het leuk vinden.

Aanmelden?

Ik zou het leuk vinden als er dus een aantal mensen (of heel veel!) mee gaan doen met dit project. Oké, het opsturen kost iets, maar het kan door de brievenbus dus het is niet duur. Mij lijkt het een heel erg leuk projectje zodat jezelf ook over andere bloggers iets te weten komt. Ik zit er ook aan te denken om er uiteindelijk nog een apart artikel over te maken. 🙂 Ook mag je als je wilt de volgende op de lijst een kleinigheidje meesturen. Dat is niet verplicht maar misschien wel net zo leuk 🙂 Misschien is het ook leuk als je zelf een boekje maakt (of koopt) en die meestuurt, zodat je uiteindelijk ook een goed gevuld boekje terug krijgt.

– Je krijgt twee bladzijdes om vol te schrijven/tekenen/plakken. Linker- en rechterpagina
– Je stuurt hem door naar de volgende op de lijst (krijg je per email van mij door)
– Je mag een kleinigheidje meesturen maar is niet verplicht. Wel heel erg leuk!
– Mocht je dit een leuk idee vinden kun je natuurlijk altijd zelf een boekje maken/kopen en ook meesturen
– Als ik hem terug heb wordt er een apart artikel over gemaakt met alle deelnemers

Ik hoop dat je dit een leuk idee vind en mocht je mee willen doen kun je mailen naar info@doormariska.nl (of envelopje in de menubalk)! Ik neem dan contact met je op 🙂 Ik hoop dat er meerdere zijn die samen met mij hier een leuk projectje van willen maken 🙂

Lees ook:
Ja, daar is MMagazine.nl!
30 tips om blog inspiratie te krijgen
Bloggers zijn schooiers voor gratis producten en reizen?
In het Engels bloggen? Eh, no way!

18 Reacties

 1. natasja
  24 september 2016 / 16:37

  echt een top idee en ook onwijs leuk ik doe ook er aan mee .
  en doe het zelf ook .

 2. 19 september 2016 / 16:06

  Aaah dit soort ideeën vind ik echt het leukste aan bloggen. Dat je er IRL ook wat mee kan en gaat doen! Count me in, ik stuur je meteen even een mailtje. x
  Lees het laatste blogbericht van Hoestende Avonturier – En de winnaar is…My Profile

 3. Joyce
  15 september 2016 / 00:34

  Ik doe mee! Heb je al een mail gestuurd 🙂 Super leuk idee.

  • Joyce
   19 september 2016 / 17:40

   Wanneer horen we iets? =) sorry ben heel enthousiast haha

    • Joyce
     19 september 2016 / 18:50

     Top 🙂 Super leuk!

 4. Astrid
  14 september 2016 / 20:29

  Leuk idee! Ik ga zeker eens nadenken of en zo ja hoe ik mee ga doen. Ik kan nl. zelf niet met de hand schrijven of lezen (omdat ik blind ben) maar kan natuurlijk wel aan iemand vragen me te helpen.
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Dankbaarheidslijstje #1My Profile

  • Mariska
   Auteur
   14 september 2016 / 20:41

   Ah oké, het zou super leuk zijn als je mee kon doen Astrid 🙂 mail me gerust!

 5. 14 september 2016 / 17:57

  Wat een onwijs leuk idee! Ik wil graag mee doen. Ik ben nu alleen op vakantie, en ben zondag weer thuis. Ik weet dat ik het ga vergeten dus kan je mij een mailtje doen?

 6. Patricia Schmitz-Heres
  14 september 2016 / 17:11

  Onwijs leuk! Ik doe mee! Ga wel eerst de komende twee weken op vakantie 😉

  O ja, en mocht hij in Landgraaf terecht komen, dan bezorg ik hem met plezier. Behalve bij mezelf want die wijk loop ik niet haha.
  Lees het laatste blogbericht van Patricia Schmitz-Heres – Blogmutsen & Co: deze recepten zijn een succes!My Profile

  • Mariska
   Auteur
   14 september 2016 / 18:01

   Wil je me alleen nog even een mailtje sturen? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.