You are here: Home » Mariska's Life » Vriendenboekje opsturen, doe je mee?

Vriendenboekje opsturen, doe je mee?

vriendenboekje

Je kon gisteren al zien dat ik een aantal nieuwe boekjes had gekocht bij Hema. Niet wetende wat ik met die 3 boekjes precies zou gaan doen, behalve dat er eentje is voor mijn to do lijstjes. Ineens kwam ik (vind ik zelf) op een best wel heel erg leuk idee! Ken je nog die vriendenboekjes van vroeger waar je in mocht schrijven? Precies dat! Dit leuke roze boekje wil ik als vriendenboekje gaan gebruiken. Leuk om allemaal andere bloggers te verzamelen waarin ze wat over hunzelf kunnen vertellen, hun blog kunnen promoten en kunnen vertellen wat ze willen.

Vriendenboekje opsturen?

Zoals ik al zei lijkt het me dus leuk om het boekje rond te laten gaan in blogland zodat iedereen meer te weten kan komen over andere mensen/bloggers. Ik heb niet echt specifieke vragen die je moet gaan beantwoorden, maar ik zou het wel erg leuk vinden als je gewoon dingen vertelt over jezelf. Wat vind je leuk? Wat vind je niet leuk? Heb je een blog en wat is de URL? Dat soort dingen. Uiteraard mag je er ook een pasfoto indoen als je dat graag wilt 😉 Echt lekker oldschool. Het kost natuurlijk een klein centje om het op te sturen, maar ik hoop dat er een hoop meiden zijn die hier wel aan mee willen doen omdat ze het leuk vinden.

Aanmelden?

Ik zou het leuk vinden als er dus een aantal mensen (of heel veel!) mee gaan doen met dit project. Oké, het opsturen kost iets, maar het kan door de brievenbus dus het is niet duur. Mij lijkt het een heel erg leuk projectje zodat jezelf ook over andere bloggers iets te weten komt. Ik zit er ook aan te denken om er uiteindelijk nog een apart artikel over te maken. 🙂 Ook mag je als je wilt de volgende op de lijst een kleinigheidje meesturen. Dat is niet verplicht maar misschien wel net zo leuk 🙂 Misschien is het ook leuk als je zelf een boekje maakt (of koopt) en die meestuurt, zodat je uiteindelijk ook een goed gevuld boekje terug krijgt.

– Je krijgt twee bladzijdes om vol te schrijven/tekenen/plakken. Linker- en rechterpagina
– Je stuurt hem door naar de volgende op de lijst (krijg je per email van mij door)
– Je mag een kleinigheidje meesturen maar is niet verplicht. Wel heel erg leuk!
– Mocht je dit een leuk idee vinden kun je natuurlijk altijd zelf een boekje maken/kopen en ook meesturen
– Als ik hem terug heb wordt er een apart artikel over gemaakt met alle deelnemers

Ik hoop dat je dit een leuk idee vind en mocht je mee willen doen kun je mailen naar info@doormariska.nl (of envelopje in de menubalk)! Ik neem dan contact met je op 🙂 Ik hoop dat er meerdere zijn die samen met mij hier een leuk projectje van willen maken 🙂

Lees ook:
Ja, daar is MMagazine.nl!
30 tips om blog inspiratie te krijgen
Bloggers zijn schooiers voor gratis producten en reizen?
In het Engels bloggen? Eh, no way!