Vlog camera’s bekijken – misschien vloggen? Canon G7x?

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al de hele avond zit ik vlog camera’s te bekijken en te vergelijken. Welke vlog camera heeft een autofocus, is niet al te duur, kan filmen in 1080p én heeft een kantelbaar schermpje. Sinds ik YouTube filmpjes kijken en steeds meer vloggers ook ontdek en begin te volgen, vind ik dit super interessant. Zelf vind ik het nog veel te eng om het te gaan proberen.. denk ik. Ik bedoel ik ben net pas begonnen met YouTube filmpjes maken. Maar het lijkt me wel serieus leuk om te doen naast mijn blog. Maar zo’n bijster interessant leven heb ik ook weer niet denk ik. Maar de Canon G7X is echt een mooie camera.

Vlog camera’s bekijken – misschien vloggen? Canon G7x?

canon g7x
Vlog camera's bekijken - misschien vloggen? Canon G7x?

Ik heb een fulltime baan, ga ’s ochtends om half 8 weg en ben ’s avonds rond half 7 weer thuis. Dus een beetje heen en weer van bushalte naar bus en van werk naar huis is natuurlijk helemaal niet interessant. Ook in het weekend doe ik niet vaak leuke dingen dus dat betekent eigenlijk dat ik dan weinig materiaal heb wat ik in een vlog gebruik. Én toch lijkt het me wel weer super leuk om te doen 🙂 Sinds kort ontdek ik ook steeds meer dagelijkse Nederlandse vloggers en vind het echt leuk om te zien wat iemand nou op een dag allemaal uitvreet. En ja, ik ben daarin ook best wel een oud wijf hoor, heel erg nieuwsgierig.

De eerste camera die mij eigenlijk direct opvalt is de Canon G7X! Wat een pracht ding is dat zeg. Op YouTube ben ik daar filmpjes van aan het opzoeken en kijken wat nu precies de kwaliteit is en wat je er mee kan. Zo keek ik net een review van een Engelse jongen die ook een windtest ging doen. De Canon G7X is heeft dus een feature dat je dat aan kunt zetten en dat hij dus dat geluid corrigeert en niet hoorbaar maakt. Dus hij ging op zijn longboard een stuk rijden, met veel wind, en je hoorde de wind dus helemaal niet tijdens zijn opname en ook hoorde je zijn stem gewoon prima. Ik vind het super vet! Ook heeft hij een makkelijk schermpje die je naar boven kunt kantelen zodat je je zelf ook goed kunt zien. Ook erg handig. Maar een prijs van zo’n €540,00 vind ik niet heel erg goedkoop zeg maar. Al kan ik me voorstellen dat als vloggen echt bij jouw werk hoort dat je het er wel voor neerlegt.

De video die ik keek is deze! Ga eens kijken en laat je verrassen door de Canon G7X. Dit bericht is trouwens niet gesponsord en ik krijg er niets voor (I wish!), maar wilde gewoon deze camera en mijn ideeën met jullie delen. Een spontane blog tussendoor dus 🙂

Lees ook:
Lucky List #8 (canon 70d en Linkpizza)
Mijn Samsung Galaxy S7 Edge rose pink
Blogger swaps, 6 redenen waarom ze super leuk zijn
Mijn ideale bloghoek setting
Draadloos opladen iPhone 6

De Canon G7X koop je onder andere bij Coolblue!

Zouden jullie het aandurven om te vloggen met mensen om je heen die je niet kent?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.