Verwarmend oogmasker van Action voor een spotprijs

verwarmend oogmasker van action

Goedkoop verwarmend oogmasker? Paar weken geleden was ik bij Action en dan loop ik altijd wat te struinen. Vaak heb ik wel iets nodig, maar meestal ga ik met meer naar huis dan nodig is. Dat herken je waarschijnlijk wel. Zo zag ik bij de afdeling cosmetica een verwarmend oogmasker liggen bij Action. Een verwarmend oogmasker is heel fijn om te ontspannen en het kan je hoofdpijn ook verzachten. Het kostte maar 99 cent voor 2 van deze oogmasker (die in een pakketje zitten), dus ik nam zo’n pakje mee.

Voor die euro vind ik heet wel leuk om uit te proberen, te reviewen en te kijken of het wat voor mij is. Dus bij thuiskomst pakje opengescheurd en zo’n masker op mijn kop.

Verwarmend oogmasker van Action review

verwarmend oogmasker Action
het verwarmend oogmasker van Action

En dit is hoe hoe het oogmasker eruit ziet als je hem uit de verpakking trekt. Zoals je op de bovenste foto ziet, activeer je het masker gelijk als je de verpakking opentrekt. En mijn ervaring is dat dit zeker klopt. Het is niet gelijk warm als je hem uit de verpakking haalt, maar je voelt het masker langzaamaan opwarmen. Best grappig!

Op de verpakking zie je ook al staan dat het een masker is om lekker te relaxen en te ontspannen en je het dus kunt gebruiken tijdens het vliegen, als je lekker in bad aan het dobberen bent of een andere lange reis maakt. Kan natuurlijk ook gewoon als je op de bank ligt met een deken en je barst van de koppijn. Just saying. Maar je snapt de boodschap. Het verwarmend oogmasker kan je dus gebruiken wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Gebruikt bij hoofdpijn

Zelf heb ik het oogmasker van Action gebruikt op het moment dat ik hoofdpijn had. Het was geen migraine, want ik geloof niet dat het daar daadwerkelijk tegen zal helpen. Ik voelde de hoofdpijn een beetje in mijn voorhoofd. Goed moment om zo’n verwarmend oogmasker te testen.

Het oogmasker van Action zat wel goed en paste ook prima. Op het moment dat hij redelijk warm was zette ik hem op en bleef zo ongeveer een kwartiertje zitten. En ik merkte gek genoeg dat mijn hoofdpijn wel iets zakte en dat mijn voorhoofd lekker warm werd. Natuurlijk ook het gebied rond mijn ogen, zoals de naam oogmasker al zegt. Voor mij werkte het echt wel ontspannend en voelde dus mijn hoofdpijn minder worden. Voelde me echt in chill-modus met dat maskertje op mijn hoofd.

Het is fragrance free, dus er zit geen geur aan en er is geen parfum gebruikt in het product. Na die 20 minuten wordt het verwarmend oogmasker minder warm en uiteindelijk gooi je hem gewoon weg.

Wat mij betreft echt een dikke aanrader om even je me-time momentje te pakken. En dat voor die ene euro!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook