Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

TK Maxx opent grootste Nederlandse winkel in Amsterdam

inside the restaurant with pendant lamps and flowers

TK Maxx opent in 2022 haar grootste Nederlandse warenhuis aan het Damrak in Amsterdam. Deze winkel wordt de vijftiende winkel van TK Maxx in Nederland, een van de grootste TK Maxx-winkels van Europa en genereert zo’n 250 retailbanen.

Lees ook: 9 adventkalenders uit Nederlandse webshops

TK Maxx in Amsterdam

Met de opening van TK Maxx Damrak volgend jaar, biedt het warenhuis precies waar het hart van menig shop-fan sneller van gaat kloppen: grote merken en designeritems, en alles in de winkel tot 60% goedkoper dan de adviesprijs, iedere dag! De nieuwe winkel biedt, met haar vijf verdiepingen en totale oppervlakte van ongeveer 4.400 vierkante meter, alles onder één dak: van mode en schoenen voor het hele gezin tot accessoires, beauty, speelgoed en homeware. Het wordt de 3e winkel in Amsterdam, waarmee nog meer Amsterdammers het schatzoeken bij TK Maxx kunnen gaan ondervinden. De nieuwe winkelopening staat gepland in 2022, de exacte datum zal te zijner tijd worden aangekondigd.

Een uitbreiding van retail, groei en talent

De komst van de nieuwe winkel draagt niet alleen bij aan het winkelaanbod in hartje Amsterdam, maar ook aan het aantal nieuwe banen in de omgeving. TK Maxx genereert zo’n 250 nieuwe banen in de stad. Vacatures zullen worden vervuld door zowel interne als externe kandidaten en door middel van lopende samenwerkingen met het UWV en de gemeente. TK Maxx Damrak wordt de vijftiende winkel van TK Maxx in Nederland en tevens de grootste in oppervlakte.

Fashion, beauty, interieur; alles onder één dak voor een prikkie

tk maxx amsterdam
Photo by Harper Sunday on Pexels.com

Bij TK Maxx koop je grote merken en designeritems, maar tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Met dit unieke winkelconcept krijgen de Nederlandse consumenten echt waar voor hun geld. Het warenhuis beschikt over een grote selectie mode, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen en biedt daarnaast een uitgebreid aanbod van beauty, kook- en woonartikelen. Er is geen voorraadruimte achterin de winkel, weg is écht weg. En met meerdere leveringen per week is er altijd wel iets nieuws te vinden. Alles bij elkaar op en top schatzoeken dus.   

Opening: 2022
Adres: Damrak 79, Amsterdam

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.