Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Tip: schildersdoeken Action als achtergrond voor je foto’s

schildersdoeken action achtergrond foto's

Op het moment dat ik nog een kamer had in Purmerend was ik al wel bezig met bloggen, zo’n anderhalf jaar geleden was dat en ik had nog een andere blog die nu niet meer bestaat. De licht inval in mijn kamer was niet al te best, alleen op een bepaald moment van de dag. Ik begon erachter te komen wanneer dat was en dat ging goed en de foto’s waren ook wel redelijk. Maar toch wilde ik iets waardoor ik een witte achtergrond had, dat vind ik mooier voor productfoto’s omdat de achtergrond dan neutraal is en het product er als het ware uitspringt. Neem deze schildersdoeken Action!

Lees ook: 5x marmeren achtergrond voor fotografie

Schildersdoeken Action

schildersdoeken action achtergrond foto's

De foto van de Essie Leading Lady winactie heb ik bijvoorbeeld gemaakt op dat een Action schildersdoek. De de foto donker is komt trouwens omdat het in de avond was en geen daglicht, maar je ziet wat ik bedoel met de witte achtergrond.

Ik kwam dus op het idee om zo een schildersdoek mee te nemen bij de Action. Je hebt ze in verschillende maten en kosten zo rond de €5,00. Dat ligt er natuurlijk een beetje aan welke maat je neemt, maar duurder dan dat is het niet.
Het leek mij wel een goede tip om aan jullie door te geven, mochten jullie op zoek zijn naar een mooie achtergrond voor jullie foto’s. Als de achtergrond namelijk wit is dan springt het product er extra mooi uit vind ik zelf. Een leuk dekentje bijvoorbeeld is ook leuk, alleen als de achtergrond te druk is dan leg je meer de focus daarop dan op het product.

Naast de schildersdoeken van Action zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden. Je kunt ook bijvoorbeeld een tijdschrift of een krant gebruiken als achtergrond voor foto’s. Wees creatief!

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 1. robin
  24 september 2013 / 11:38

  hee dit is heel erg handig 😀 thanks

 2. Desiree
  23 september 2013 / 23:41

  Handige tip!!

 3. Esmeralda
  22 september 2013 / 18:42

  super goeie tip!

 4. Lidewij
  22 september 2013 / 18:26

  Wat een goede tip, daar had ik zelf nog niet aan gedacht 😀

 5. 22 september 2013 / 14:52

  Oh, smart lady! Dat is inderdaad een verdomd goede tip. ^^

 6. Kimberly
  22 september 2013 / 14:33

  Thanks voor de tip! Ik heb er nog een aantal liggen maar is nooit in me op gekomen om het voor fotografie te gebruiken, thanks! Ga ik eens doen

 7. 22 september 2013 / 13:32

  Goede tip! Ik heb een mini fotostudiootje met een wit doek en lampen. Maar tegenwoordig maak ik ook vaak foto’s op onze witte hoogglanstafel of op onze glazen tafel. ^^

 8. 22 september 2013 / 12:30

  Handig! Ik gebruik zelf altijd een groot wit vel. A3 formaat.

 9. Mayara Esther
  22 september 2013 / 11:51

  Goeie tip! Als ik weer bij de Action ben ga ik zeker naar kijken.

 10. 22 september 2013 / 11:46

  Supergoede tip 🙂 Ik gebruik zelf een wit A4 blad maar voor grotere dingen is dit niet handig 🙂 x

 11. miranda
  22 september 2013 / 11:05

  Goeie tip! Ik gebruik nu namelijk vaak a4tjes maar bij grotere dingen is dat vanwege de lijntjes niet handig.

 12. 22 september 2013 / 09:12

  Nog een tip! Bij de kruidvat liggen ze momenteel afgeprijsd, 2 voor 1,89! Dat wel dan van die dunne, maar dat vind ik juist heel mooi! 🙂 Liefs

  • Mariska
   22 september 2013 / 09:21

   Bedankt voor de tip!